Gott nytt 2020!

God fortsättning till er alla därute! :)

…Och så startade nedräkningen och det blev helt plötsligt ett nytt decennium vilket är heeeelt sjukt med tanke på att det kändes som att det blev 2000 nyss och för att inte tala om hur 2019 ba sa swooosh och försvann. Jag tror att jag känner såhär varje år, att det gamla året säger bye bye innan jag ens vet ordet av, men 2019 var verkligen ett raketår och ett år där i stort sett ingenting hände. Jag är fortfarande jag, jag har inte bytt skepnad eller gjort några underverk utan jag har mest bara glidit med och inte precis på någon räkmacka då utan det har varit ett ganska tufft år där jag har upplevt mig själv tyvärr bli sämre. Låt 2020 komma med något spännande! Jag väntar ivrigt på allt omöjligt och möjligt som kan hända det här året :)


Vill någon förresten ha ett inlägg med tillbakablickar från året som gått? Det lär ska bli ett kort ett och möjligen ett sömnpiller bättre än de bästa på marknaden, men hey, alltid något och jag har faktiskt varit duktig på att lägga in alla bilder i kategorier.

-

Hur firade ni gårdagen? Om ni firade vill säga. Jag började firandet med plankstek hemma hos mamma där jag hade gjort egen bearnaisesås och blomkålsmos och det blev S Å gott! Vi har haft planktraditionen sen jag var en liten plutt så varje år äter vi det tills det nästan sprutar ur öronen och munnarna har sagt mmmhh tills käkarna nästan låser sig. I år var inget undantag ;) yum! Efter att maten var uppäten gick jag hem, bytte om och styrde stegen (eller bilen eftersom jag fegade ur) till min andra familj; Anna's. Här blev det inte alls som planerat och i stället för att skratta oss halvt fördärvade fick jag plötsligt hemska magsmärtor. Jag har faktiskt aldrig varit med om nåt liknande. Det högg som knivar och det var som att någon försökte döda mig inifrån genom att göra tusen nålar på organen. Värken kom i attacker som bara blev tätare och tätare så till slut fick jag sätta mig på golvet som en boll samtidigt som jag fick knipa ihop ögonen och frusta. Vi fick avbryta vårt monopolspelande, jag fick en värmekudde och en Ipren och jag var säker på att jag skulle föda fram nutidens Jesus medan Anna trodde att hon skulle få köra mig till akuten. Det var hemskt! Mellan attackerna spelades i alla fall bingolotto eftersom jag i all hast köpte mig en lott i appen. Inte ens vinna lyckades jag med. Jag har varken tur i kärlek, hälsa eller spel jag ;) TACK OCH LOV, säger jag bara, att det var hos Anna jag var. Där gör det liksom ingenting om jag ligger och ålar runt på golvet för jag är så bekväm. Tråkigt dock att mitt sällskap säkert inte var speciellt roande för mina kära ;)

Magvärken lättade till slut något efter tabletten och jag kunde hoppa upp i soffan och spela ett frågespel till PS4 där man spelar med sin telefon (knowledge någonting heter det). Jag förlorade så det sjöng om det vilket inte var helt oväntat eftersom jag nog innehar världsrekordet i oallmänbildning, platsen är nog dessutom stående och ohotad.

När vi hade skålat in tolvslaget gick vi ut lite snabbt och brände av ett par fyrverkerier och kollade på andras, men jag åkte hem rätt snabbt eftersom jag fortfarande hade ont och inte var på topp. Så typiskt! :( Jag kan dock inte tänka mig något bättre än att avsluta ett år och påbörja ett nytt med mina bästa ❤️ Det betyder allt!


Idag är jag väldigt seg och har fortfarande lite känningar i magen även om det, som tur är, är mycket bättre! Jag och mamma skulle egentligen ha ätit rester av planksteken idag, men jag valde att hoppa det eftersom det inte är värst roligt att äta gott när man har ont i magen, så det blir imorgon i stället :)

Kram!

  • 2 208 visningar

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Gott nytt år finaste ❤️ Kram
nouw.com/happym
Ida
Ida,
Gott nytt år och hoppas detta år blir ljusare än förra ❤❤
onlyonewaytogo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg