Dålig sömn och smärta

Hej hej!

Ännu en natt utan sömn, eller nästan utan i alla fall. Jag har legat och vridit och vänt mig, gnällt, haft sjukt ont, drömt stressigt, toksvettats och frusit till is om vartannat så till slut fick jag ge upp den kampen och snällt kliva upp, precis som måååååånga nätter innan nu. Jag känner mig helt förstörd eftersom jag verkligen behöver min sömn för utan den blir det så mycket kämpigare med allting, men men, bara att hänga i och förhoppningsvis går det över snart. Jag har ju mina perioder med sömnen även om det var rätt längesen det var såhär. Hoppas det inte håller i sig allt för länge. Håller tummar och tår!


Vallningarna jag tydligen dragit på mig är inte att leka med kan jag tala om och jag börjar fundera på om jag kommit in i klimakteriet eller nåt annat skoj för varför inte liksom. Jag var hemma hos mamma häromdagen och käkade mat (jättegott btw) och där var det likadant så det är inte bara om nätterna nu längre. Jag höll på att förfrysa benmärgen och drog på mig hennes varma morgonrock för att sekunden efter hålla på att svettas bort till en pöl för att sedan kallsvettas igen och sådär höll det på hela kvällen och jag var tomatröd i hela fejset. Jag var bombsäker på att jag hade hög feber vilket det visade sig att jag inte alls hade utan den låg helt normalt. Jag hatar när jag känner mig såhär sjuk utan att vara sjuk "på riktigt". Kroppen är helt matt och slutkörd så kanske kommer den med protester av någon anledning. Jag kan liksom inte bestämma mig för om jag vill ställa mig spritt språngande näck på balkongen eller om jag vill klä på mig allt jag äger och har för att sen krypa ner under värmepläden. Det växlar liksom på sekunden.

Min fot dödar mig snart dessutom. Det gör så ont att jag blir illamående och säkert är smärtan en anledning till att jag har frossa. Tänk va att jag alltid måste ha ont någonstans. När det ena blir bättre så kommer det något nytt spännande…

Jag tog mig iväg till apoteket igår och köpte med mig ett fotledsstöd som jag nu har satt på mig åt fel håll eftersom jag vill klämma ihop ovansidan på foten där jag har ont (i stället för att linda det runt ankeln). Över det har jag ett annat stöd som egentligen är ett vadstöd men det är så tajt så det passar fint även där. Jag har även kletat med liniment och knaprar Naproxen som inte direkt hjälper. Jag önskar att jag hade något starkare att ta till när det blir såhär illa, men jag är inte den som gärna ber om mediciner och dessutom brukar inte ens receptbelagda smärtstillande hjälpa mot min värk när den är som värst så det är ju egentligen skitsamma, men jag blir alltid lite smått desperat mitt i skoven och fötterna är ju ett herrans problem att ha ont i för de måste man ju använda hela tiden om man nu inte är riktigt skicklig på att gå på händerna vill säga ;)


Det är lite märkligt att det nästan alltid är vänstra sidan av kroppen som krånglar och sällan den högra. Jag antar att jag är svagare på den sidan.

Hur har ni det? Hoppas ni har det lite bättre än jag! Vill mest säga att jag tänker på er och är glad för kommentarer även om jag varit sjukt kass på att svara. Förlåt för det. XoXo

Kram!

  • 4 875 visningar

Gillar

Kommentarer

Bea
Bea,
En månad har gått! ☹️ Nathalie snälla ge ett livstecken! ❤️
Lina
Lina,
Hur mår du? ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg