52 listor för ett lyckligare liv - Vecka tio

Innehåller affiliate-länkar52 listor för ett lyckligare liv

Medan jag slöar, nästan stendöd, i soffan tänkte jag att jag kunde köra på med mina veckolistor som jag kom av mig med förra året. Jag kom av mig lite medvetet faktiskt för att hamna "rätt" i veckorna. Innan kom de ju helt hipp som happ med lista nummer ett vecka 46 osv, men NU är vi i fas då =)

För den som är intresserad så finns den HÄR (adlink)

De sätt som du känner dig lycklig på

Okej, de trögfattades riksförening viftar med flagga och förstår inte riktigt vad de menar?! Vaddå sätt att känna sig lycklig på? Kan man vara lycklig på olika sätt, what? *Trög, japp*

Jag får helt enkelt hitta på något eget här och skriver väl om saker som gör mig lycklig vilket i och för sig är jävligt svårt det med /mvh ganska olycklig tjej.

♥︎ Tekniknörden slår just nu ett slag för min Google Home och min Cromecast. Jag blir ju som ett barn på julafton när jag kommer i närheten av teknik. Jag har alltid varit fascinerad av det och skulle gärna äga allt som finns. Jag brukar även vara en hejare på att lösa tekniska problem. Gillart!

♥︎ Att läsa bloggar. Det är verkligen mysfaktor deluxe och det känns som att jag har en massa fina vänner därute trots att ni egentligen är okända människor, men det känns som att kika in hos en massa gosiga vänner!

♥︎ Att det finns människor som bryr sig om mig. Jag är inte enkel att ha att göra med då jag lätt sluter mig, drar mig undan, blir musslig och stänger in allt. Jag är inte van att prata med folk så det sitter himla långt inne. Skriva går dock mycket bättre för jag har alltid haft det enklare att skriva jämfört med att prata, men jag är glad över de människor som inte gett upp om mig ❤️ Puss på er! XoXo

♥︎ Att läsa om spännande saker och lära mig mer. Jag är ju till exempel galet intresserad av sjukdomar, alternativmedicin och så vidare. Jag pluggade ju inte till sjuksköterska för att jag hatar det medicinska om man säger så ;) Nu är jag dock mer inne på den alternativa biten så som bland annat kinesiologi och homeopati. Just nu letar jag för fullt efter alternativ vård eftersom den vanliga sjukvården inte verkar vara intresserade av att hjälpa mig, dessutom blir jag faktiskt bara mer och mer skeptisk till den vanliga vården som inte ser hela människan.

♥︎ Min nyfunna kärlek till Yogan. Jag älskar att det flyter på och att jag faktiskt är himla smidig (dock sämsta balasen, men det kommer väl, kanske...) Jag upplever att den hjälpt mig väldigt mycket och det ligger dessutom på en bra energinivå för mig som tyvärr blir väldigt dålig av pulshöjande saker.

♥︎ Uppiggande musik! Jag har en lista på Spotify som heter Roliga låtar. Den gillar jag att lyssna på och jag kan till och med bli riktigt pepp ;)

Kram!

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Kul att få läsa dina listor igen 😀❤️
nouw.com/idamida
Naatly
Naatly,
Vad kul 😍 Jag får försöka komma ihåg bokskrället 😂❤️
nouw.com/naatly
linnearosengren
linnearosengren,
Men åh vilka roliga listor. Den där boken ska jag försöka få tag i!❤️
nouw.com/linnearosengren
Naatly
Naatly,
Jaa gör det! Den är jätterolig (när jag väl kommer ihåg den vill säga 😅) ❤️
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229