Ett gäng vackra rosor landade hemma för någon dag sedan.
Det är verkligen inspirerande och uppiggande med färska blommor. Lovar mig själv varje gång att jag ska köpa nya varje vecka, kanske denna gång!
Just dessa stödjer dessutom rosa bandet som uppmärksammas nu i Oktober.
Love/ N

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då flyttstädningen ägde rum samma dag som vi fick nycklarna så kunde vi inte köra dit förrän vid 18 tiden. Pontus var då redan iväg på julbord med sitt jobb så jag fick ta första spadtaget själv. Det innebar maskera och täcka i vardagsrum/kök samt sovrummet efter jag slitit ut garderoberna som var där (ja vi har köpt likadana igen..) jag hann även med att ta ut alla mollyplugg huvud och spackla igen hålen. Fick alltså en hel del gjort. Det var bara lite läskigt att vara ensam i ett stort hus som är helt tomt. Hörde lagom många konstiga ljud. Jag kollade ut och gick flera varv igen och igen. Nu är jag dock inte alls rädd längre.
/ N

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har gått i en rasande fart från morgon till natt. Det har hänt en massa i mitt liv samtidigt som tiden stått still runt omkring mig, svårt att förklara den känslan.
I fredags blev vi iallafall husägare, ja egentligen blev vi det för 3 månader sedan men i fredags så betalade vi för oss och fick nycklar. Känslan är ljuvlig! Som vi längtat och trånat och längtat och åkt förbi och drömt om detta huset och nu bor vi här.
Total lycka!
/ N

Bilderna är kopior från fastighetsbyrån

Likes

Comments

Haft ett Par dagar ledigt så kändes skönt att få koppla av med lite förlängning idag. Bilden nedan visar ett fyllt öga och det andra är ofyllt.
/ N

Likes

Comments

Haft en fullspäckad dag med kunder från morgon till kväll. Delar med mig av lite franskärlek till er. Glöm inte studionaatalies Instagram. Nu håller jag dock helg och har inget jobb förrän på måndageftermiddag.
/ N

Likes

Comments

Har just varit med om något av det värsta jag skådat. Jag har ikväll varit öga mot öga med det största vildsvinet jag någonsin skådat. Det var så otroligt stort att det var lika långt som min bil både är bred och hög. Det värsta är att ingen förstår hur stor just denna varelse var. Dom vanliga som är svarta som dom jagar dom har jag sett och inte höjt på ögonbrynen åt. Han idag var dubbelt så stor, han hade grå päls och gick långsamt, han har nog överlevt en massa jaktsäsonger. Jag var helt skakig, tur han inte stannade eller att jag kört en hundradel snabbare.
/ N

Denna bild är lånad från Google. Mitt vildsvin var gråare och hade ca 1 meter i mankhöjd och långsam gång.

Likes

Comments

På TGR idag så hittade jag en trevlig fotobok som är resultatet av deras fototävling. Fyndade för 20:- med hem fick även återanvändbara pads följa, för ynka 10:- inte alls omöjligt att det blir fler sådana, ska testa bums!
/ N

Likes

Comments

Hade min trevliga kund Julia hos mig idag. Tiden bara flög förbi och hon gick ifrån med långa, förtjusande julfransar!
/ N

Likes

Comments

Då det närmar sig flytt för oss så kommer jag på fler och fler materiella ting jag just nu saknar lite extra. Hade gärna spenderat kvällen tillsammans med ett doftljus och en mysig filt. Inser snabbt att dessa goda ting ligger i en låda av sjuttio och det är endast några få dagar kvar tills vi återförenas. Tills dess får jag se dom på bild (gick loss på voluspa - ljusen fullständigt) och bjuder på några snaps från NY tidigare i år.
/ N

Likes

Comments