ahmed k kl.12.41
''Skriv att Henrik hade samlag med Linda''

​Hej Ahmed! Tyvärr så lägger vi bara ut saker som vi själva vet är sanna. Och att Linda skulle legat med engelska läraren på skolan är väldigt långt ifrån sant. 

Ta hand om dig! 

​Skriv gärna en kommentar


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej o god förmiddag!

Idag började vi morgonen med en avslappnad svenskalektion. Det var skönt och klassen satt utspridda, skönt att vara ifrån varandra ibland kan nog dom flesta tycka. Vi fortsätter morgonen med psykologi, vår kära psykologi lärare är inte här idag så vi har en mysig vikarie istället som nu har kollat ner i sin mobil sen lektionen började. Vikarier..
Det är väldigt kallt idag i Stockholm, så håll om varandra och håll kroppsvärmen. 

Kram 

​Lägg gärna en kommentar Likes

Comments

- Att Agnes Olofsson blev bjuden på en kopp kaffe utav matteläraren häromdagen, kan det vara början på en ny romans eller är det bara en december flört som pågår?

- Att Elin har varit väldigt trött i skolan på senaste. Vi alla vet att Elin jobbar sent många kvällar, men vad kan det bero på? För mycket övertid med den snygga chefen på jobbet kanske.. 

- Att det snart närmar sig nationella i matte och alla pluggar för fullt, vissa mer än andra. Det viskas om att folk sitter i grupper efter skoltid tillsammans, men vad är det som görs under tiden egentligen? Vi har hört om lite mer intima möten, som inte alls har med matte och göra. Chockerande!

- Att Linda har varit frånvarande från skolan några dagar på senaste, är hon verkligen sjuk eller bara skoltrött? Många spekulationer kring detta. 

Lägg en kommentar om ni vet mer. Likes

Comments

​Godmorgon klassen

Dagen till ära började med lite fysik lektion med älskade Anders. Vi lärde oss jätte mycket. 

​Idag tog våra kända fikatanter ''fikat'' till en helt ny nivå, det bjöds på hemmagjorda köttbullemackor. För recept, pma Henric & Alex. 

Just nu har vi engelska och jobbar så det ryker här inne. Kämpa på klassen nu är det snart lov. 

Hörs snart igen!Likes

Comments

Hejsan och välkomna hit!

 Ni kan nog själva lista ut vad som kommer skrivas här och vi bakom skärmen ser mycket framemot det.

Vi ses och kika snart in här igen ;-)

Likes

Comments