Anlänt till Mallis. Nu inväntar vi bara 50 norskor också 😃 vi sitter här med dom 13 finskor och vi 7 svenskar och konstaterar att norskorna ska vara mindre i antalet än oss på nästa resa 😃
Lays och Cola för att uppehålla sockernivån, åt frukost 04:50 så började bli lite yrsligt nu
😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den årliga trippen med avgång 06:40 från Arlanda flygplats har startat. Och vad än klockan är så hör det liksom ihop att någon form av alkoholhaltig dryck ska intas innan planet lyft från backen.
Är man på det lite flygrädd så finns det ju någonting att skylla på också
😊

Flygvärdinnornas nyaste arbetsuppgifter är att hjälpa sina kunder komma in på internet under dagens flygtur, förmodligen är denna flight inget undantag mot övriga men det visar åt vilket håll vi går..
Tiderna förändras.
Vi pratade just om hur flygningen såg ut förr, när rökarna kunde blossa fritt under resans gång. Vilken pina för alla icke rökare. Dagens doftbomb sitter till höger om mig, en kvinna i sina bästa år (förhoppningsvis nått år äldre än mig, svårt att avgöra men man tror ju fortfarande att
alla är äldre än en själv) Hon hade doftat gott om hon bara hade haft på en hundradel av sin dyra parfym som hon i ottan verkat ha fullkomligt tagit en långdusch i istället.
Starten mot Mallorca har jag överlevt i övrigt trots min konstiga dröm innan klockan ringde 04:15. Ska tillbringa 4 dagar på den spanska ön tillsammans med 69 andra Perfect Home säljare från mestadels Norge, sen finskor och vi svenskar är en minoritet även här.
Fortsättning följer...

Likes

Comments

Har varit några intensiva dagar nu med sjukvårdskontakter dagligen på ett eller annat sätt. Igår blev det riktig aktion när jag var på väg hem från stan med svärmor och hon fick bröstsmärtor på vänster sida som strålade bak mot ryggen. Eftersom hon är sjukvårdsutbildad tittade jag på henne och frågade om det va hjärtinfarkt. Hon bad mig vänta lite så hon kunde känna efter.....Ja det är hjärtat sa hon.
Vänder tillbaka mot stan och ligger i 160 km/h samtidigt som jag ringer 112 för jag vill att akuten är redo när vi kommer. Men så funkade det inte, larmtjänst hade inte den kontakten med akuten så hon frågade om hon skulle skicka en ambulans? Men jag sa att det behövdes inte, det går fortare för mig att komma in. När jag svängt av E4:a så blir det lite slalomåkning mellan bilar och det var nog en och annan bilist som svor lite över min körning igår men så är det då. Väl inne på akuten får vi snabb hjälp och EKG visade inga tecken på infarkt - skönt! Blodproverna visade heller inget så efter ett par timmar fick vi åka hem. Förmodligen kärlkramp och ett varningstecken från kroppen.

Har fått en ny familjemedlem som jag ska pyssla om idag. Vi har döpt honom till Polar'n. Blev en ny, väldigt gammal husvagn som fick följa med oss hem i Lördags. Eftersom den var otroligt fräsch för sin ålder så fastnade vi för den. Blir premiär tur nu över midsommar - längtar.

Likes

Comments

Kan du se på en person hur den mår inombords?
Svaret blir oftast nej...framför allt om du inte känner personen väl.
Den vanligaste frågan vi ställer till varandra är: Hur mår du?
Men hur många som får den frågan svarar ärligt hur det är egentligen. Tyvärr har frågan slitits ut i en förlängning på bara Hej.
Vi slänger ur oss den frågan utan att tänka, utan att förvänta oss att få något annat svar än "Bra" eller "det är okej"
Imorgon ska jag testa något nytt.... Ge en komplimang kanske..som.. "Hej, vilken fin tröja du har?"

Depressioner har blivit allt vanligare bland folket. Alternativt så pratar vi mer öppet om det nu än man gjorde förr. Tror dock att det ligger i tiden. Vi lever stressigare, mobiler, datorer... Vi ska alltid finnas tillgängliga och uppkopplade. Vi umgås inte längre personligen med varandra, det behövs ju inte, vi har redan läst på Facebook, twitter eller bloggen vad vännerna har gjort så då behöver vi inte ringa.

Ett tips: Ring en vän imorgon och när du väl ställer frågan "Hur mår du?" Mena vad du frågar och lyssna på svaret 😃

I fredags spelade jag match, jag var med i startelvan men en kvart före avspark kom vi på att det skulle ju spelas på söndag också och dom som startar fick inte vara med i den matchen. Så jag startade inte utan fick hoppa in efter 10 sekunders spel. Så jag spelade nästan hela matchen plus en match igår tillsammans med min dotter. Fantastiskt roligt 😃 Tyvärr förlorade vi med 2-1 men jag fick göra ett mål iallafall. Extra kul när man går in som 43 åring och får ställa till det lite.
Kvällens träning var riktigt rolig och jag blev skönt trött. Nu missar jag träningen imorgon pga Perfect Home party men kroppen mår nog inte dåligt av ett par dagars vila nu.

Populär text från en tavla i butiken.

Likes

Comments

Förra veckan: tisdag, torsdag, fredag och Söndag. Denna vecka: måndag, tisdag, torsdag. Imorgon Fredag är det daga för säsongens första hemma match,
Sen i måndags går jag på Ipren och smörjer in vänster vad med voltaren. En sträckning eller överansträngning gör att det är inte skönt när jag springer omkring och jagar den runda bollen.
Det är mycket fotboll nu och veckorna springer iväg. Vi är kort om folk imorgon också så går in med två avbytare och jag önskar få vara med i startelvan även imorgon.
Fick ett ryck idag och gjorde ett match program som kommer att delas ut till alla som kommer. Kul med sånt pyssel 😃

Extra kul på träningarna den här veckan eftersom dottern varit med och tränat också, hon kommer spela på Söndag i vårt 2:a lag. Och börjar jag på bänken imorgon kanske jag också får spela på söndag, Då blir det mor och dotter på samma planhalva 😃

Likes

Comments

Det borde vara mobil förbud på alla arbetsplatser.
Igår såg jag en rullstolsbunden kvinna med sin personliga assistent.
Den personliga assistenten var så djupt inne i den cyber värld som nu har upptäckts så hon hade f-n inte ens märkt om kvinnan i rullstolen hade åkt åt ett annat håll och försvunnit.
Jag blir ledsen av att se sånt.

Likes

Comments

Efter sju timmar på tåget känns det rätt skönt att snart vara hemma. Kroppen har en blandning av att åka hem, ta en dusch och krypa ner i sängen till att åka hem, ta på sig träningskläderna och sticka ut och springa en mil.
Vi får se vad det blir.
Träningen ska ändras till intervall träning nu så det blir lite tuffare, å andra sidan kanske jag inte hinner känna av krämporna om jag tränar "snabbare" ☺️
Nästa Måndag är det blodomloppet och då blir det nog milen om vi får dispens att komma försent till fotbollsträningen som börjar halv åtta. Annars får det bli 5 km istället.

Har varit i Göteborg på "vårfest" för Perfect Home. Blandad skara kvinnor som alla är väldigt sociala och trevliga. Fem av dom hade jag träffat tidigare på våra resor till Rom och Oslo medan några var helt nya bekantskaper.
Det var en blandning av tävling, mat, mello frågesport och prisutdelning. Väldigt trevligt. Synd att det ska vara så långt bara...

Har lärt mig en hel del nytt och fått nya idéer som jag kan använda mig av när jag har partyn och det känns bra.

Den 16 juli är det bröllop! Ja inte mitt eget för jag är redan gift. En vän ska gifta sig och jag har hand om anmälningarna, nu har dom börjat ramla in och jag kände en viss nervositet över att jag tackat ja till att styra upp allt. Jag hoppas på att få göra en Måns och Petra: succé alltså! 😃
Jag har ju läst Aftonbladet 17 gånger idag och förstått att dom skötte sig bra.
Zlatan gjorde ju hyggligt ifrån sig också såg jag på sin sista match med Paris. Kul! Han är stor 😃

Ramlade över Jonas Gardells Facebook inlägg idag och gillar ni sjuk humor kan jag rekommendera och spana in hans inlägg 😃

Likes

Comments

Frukost på Centralstationen i Göteborg innan avfärd norrut. Blev en räkmacka och ett glas vatten, riktigt gott.
Efter en stund sätter det sig 2 tjejer med två barn vid bordet bredvid och jag lägger ingen större vikt på dom, sitter nedborrad med ipaden och kollar på bilder. Hör den ena lilltjejen på ca 10 år fråga hon som sitter med ryggen mot mig och stor huvtröja: -va du med igår?
-nej, inte i år, jag var ju med året innan Måns vann.
Hade min man varit med hade vi suttit kvar än och missat tåget, han är lite svag för kändisar 😃
Med tanke på att jag bara såg en stor huvtröja så vet jag ju inte vem det var och även om jag sett henne framifrån så hade jag förmodligen inte känt igen henne.
Jag såg inte mellon igår men såg röstningen och fick höra vinnarlåten. Satt och väntade på att det skulle hända nått i låten men det kom aldrig nått....inte min smak av låt. Tyckte dock lite synd om Australien som ledde från start hela vägen till absolut sista poänguppräkningen.
Nu lite tågvila 😃

Likes

Comments

Tur man tog med sig en servett när jag var och köpte en öl i bistrovagnen. Ramlade över ett klipp från amerikanska idol som fick tårarna att rinna. En 15 årig jätteduktig tjej som sjöng och ville göra sin mamma stolt. Hennes mamma låg i armen och var bortrest men naturligtvis dök hon upp där efter sången och grinadet blev ett faktum.

Likes

Comments

Sitter på tåget till Göteborg för en liten träff med mina Perfect Home kollegor. Det är skönt att åka tåg -- dock inte med en ömmande svanskota 😳 Det går bra att sitta lite lätt framåtlutad men så fort jag vill gosa till det och luta mig bakåt, kanske blunda till lite så kommer smärtan. Påminnelsen.
Vet inte vad jag gjort men dragits med det i fyra dagar nu.

Derbyt igår var en rolig match att spela. Vi förlorade dock rättvist med 2-1 och vi har på tre matcher inte lyckats plocka någon poäng. Jag fick för tredje matchen i rad spela höger back och börjar trivas rätt bra i den rollen.
Matchen filmades och visades live så när jag kom hem låg jag och kollade på hela matchen igen. Intressant men insåg då att vi var sämre än jag trodde och tränaren sitter nog och river sitt hår idag om han också tittar på reprisen.

Jag delar kupé med en vit kanin, tre barn, en telefonpratande kvinnlig wannabee, ett äldre par som sitter och läser bibliska ord ur en bok som inte är Bibeln och några "osynliga" människor som inte sticker ut (jag ser mig som en av dom) Barnet som sitter bakom mig är en tjej i 5 års åldern som verkar resa med sin unga pappa. Han har haft en väldigt trevlig resa med sin dotter och är ett föredöme hur en förälders engagemang gör tågresan till ett trevligt minne för barnet. Dom har pratat och haft roligt hela tiden.

Det är kul att sitta och analysera människor, undrar vad dom tänker om mig??

Likes

Comments