Köpt ny bil =)

Tjena!

Precis köpt mig en ny bil, Volvo V90... så glad och sprallig. Hur kul var det inte att ut och dra en runda med den då.... allt luktade nytt i bilen och var fräscht till skillnad från min gamla Volvo som ungarna kladdat ner med både det ena och det andra. Först var det inte säkert att bilköpet skulle blir av. Jag eller vi saknade lite pengar till kontantinsatsen.

Men det löste sig på ett bra sätt med hjälp av ett litet privatlån. Bra ränta fick vi också, 3,5% när vi förhandlat klart! Inte illa får jag säga. Ett tips till er som ska låna nytt är att jämföra räntor och villkor innan ni tar ett nytt lån. Ja, självklart tänker ni, det gör man ju.

Men jag hittade en bra sida som var enkel och överskådlig, NyttLån.Com som jag tog hjälp av. Snabbt och enkelt kunde jag se vad de olika långivarna erbjöd för att sedan ta kontakt med den jag tyckte var bäst. Sedan var saken enkel och vi kunde förhandla lite till på räntan och lånet var i hamn. Ja... var bara tvungen att berätta. Önskar alla en härlig dag... ska ut en runda igen :)

Gillar

Kommentarer