Jag, Familj

Hotellfrukost 2

Förra söndagen åkte vi till Packhuset för att äta frukost. Vi ville prova lite olika hotell i staden, blir ju inte annars att vi besöker hotellen i vår egna stad, Kalmar. Det var lyxigt förra söndagen att kunna dra iväg på morgonen till ett dukat buffébord och vi gjorde likadant den här morgonen. Idag blev det Slottshotellets frukost som vi besökte. Skrev ett litet omdöme om frukosten förra söndagen, kan läsas i länken Hotellfrukost 1. Tänkte även den här gången ge ett omdöme.

Mitt omdöme: Det var en ganska liten frukostsal, fast det kändes mysigare än Packhuset. Det fanns det vanligaste att välja på som skinka, korv (naturligtvis Kalmarkorv), salami, ost och olika sorters bröd. Jag som vill ha äggröra och bacon blev tillfredsställd. Det var inget superstort buffébord fast helt tillräckligt. Det jag saknade var pannkakor med grädde och sylt. Priset låg på 95 kr/person så det kändes ändå rimligt. Hotellfrukosten får ändå 4 av 5 poäng.

Kom gärna tillbaka ??

Kram Susann

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jätte kul att besöka olika hotell och jätte fin frukost.
nouw.com/enitalienareisverige
NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Ja, vi tänkte prova det som erbjuds i Kalmar i frukostväg. Har inte bestämt hur ofta, tar det lite som det kommer. Jag 👍😀
nouw.com/närlivetvänderblad
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, det är bättre så.
nouw.com/enitalienareisverige
MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Hotelfrukost som bäst! Bacon och äggröra/omelett!!! Försöker göra det hemma varje helg ... men det går så där med det 😃
nouw.com/marbellatanten