Kärlek

Idag är det inte vilken dag som helst!

Utan idag fyller jag 19år! och detta firas med jobb 07.00-16.15, skit roligt

Känns som om det var igår jag skrev inlägget om att fylla 18år osv.. shit va tiden går snabbt

MEN som rubriken säger så har jag världens bästa pojkvän som köpte en Ipad Wi-Fi+ Cellular och jag kan inte vara nöjdare..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Känner att det går väldigt trögt här inne... vilket set inte får göra!!! Men har just nu väldigt mycket att tänka på..
I måndags så sökte jag till undersköterska utbildningen och sitter å uppdaterar ansökningstiden konstant, vill verkligen komma in men eftersom jag har väldigt dåligt självförtroende när till kommer till sånt så har jag just nu PANIK!!! Jag hoppade också på en intensivkurs med start vecka 2 och körkortet ska vara i min hand vecka 4 men har panik över det också eftersom jag har sätter en sån stor press på mig själv.. kan knappt köra bil och kan verkligen inte teorin... hatar teorin.. Ni som också har/haft panik över körkortet hur gjorde/gör ni!? Ge mig tips!!!

Likes

Comments

Mitt liv som My

Godmorgon på er! Igår blev det ingen uppdatering och varför vet jag ej.. första snön kom igår oxbär nästan redan borta, vilket är skönt men ändå lite tråkigt😕
Snart dags att Börje ge sig av till jobbet, vad som händer efter jobbet vet jag inte riktigt. Nu måste jag skynda mig lite hörs sen

Likes

Comments

Mitt liv som My

igår friade Sverige, Finland och Norge fars dag! Vilket är säkert jättemysigt.. Själv så vet jag inte när jag friade fars dag själv? Kanske i början av mitt liv?

Men självklart ringde jag min far och sa grattis.. Vilket han inte ens förtjänar att höra och nu tänker ni säkert "Jaha? varför ringde du honom då?" Jo jag ringde honom för att jag känner skuld utan någon anledning.. Jag är så himla arg på honom om min mamma, jag och min mamma kan inte ens hålla en normal konversation innan någon blir fly förbannad på varandra och skriker.. Aja nog om henne.. Jag och min pappa har nästan daglig kontakt via telefon och visst känns det skönt men det är vådligt jobbigt.. Man hör varje dag hur mycket han saknar mig osv men han verkar ju inte ha ork att göra något åt det? Vi har bestämt två gånger denna månad att vi skulle ses på något ställe, första gången i den staden han bor i och andra gången i Köping, men han dök aldrig upp och han svarade inte i sin telefon heller.. Det gör mig så himla arg..

Men eftersom min sambos föräldrar skulle komma hem till oss så firade jag fars dag ändå, inte med min egna pappa men med min sambos pappa och det var verkligen mysigt. Han fick en falska Freixenet som är mousserand vin. Han fick den Alkohol fri eftersom han inte dricker alkohol och det är ju bra!

Likes

Comments

Myshelg!

Hela denna helg har varit myyysss!! Nästintill bara legat i soffan och glott på tv och film! Underbart såna helger behövs verkligen! Nu är jag NÄSTAN utvilad till veckan som består av jobb mån-fre 07.00-16.15 men men ska inte klaga😬

På fredag är det äntligen min födelsedag😍 fett pepp på det men ändå ej eftersom jag bli 19.. värdelöst att fylla 19år😒

Lite bilder från helgen

Likes

Comments