Kommer ta en blogg pause nu så ni vet, skriver sen när jag kommer tillbaka igen. 

Likes

Comments

Godmorgon på er. Vaknade vid halv nio av ett ryck för att vi skulle gå in och fira Anton haha. indecision Så vi gick in till honom och sjöng ''ja må och leva'' som vi brukar göra. Han fick sina paketer. smiley Har ätit tårta till frukost och nu så blir det att bädda sängen och klä på mig, vänta tills Tilda kommer. Puss.

Likes

Comments

Hej på er. Vaknade sent idag och har vart och cyklat i två timmar, känner att jag inte orkar längre. Cykla är väldigt bra när man har det dåligt. smiley Har en gäst här som är med mamma och senare så ska jag kolla om Anton vill gå ut med mig, annars gör jag ingenting. Puss

 

Likes

Comments

Hej på er. Nu så blir det mysdags med mami, så jag skriver i morgon igen. puss

            

Likes

Comments

Hejhej. smiley Jag tänkte lägga ut en bild på vår lilla söta familjemedlem som vi har fått, en råtta. indecision Vår söta lilla Anna. Kommer två bilder på henne snart. Vaknade vid halv tio idag och har bara tagit det lungt fram till elva för då började jag packa badkläder osv för att vi ska åka till badhuset och bada. laugh Det är de vi ska göra idag så skriver senare när jag kommer hem igen, puss så länge.

Likes

Comments

Goddag haha. smiley Nu så sitter jag här igen, har vart nere i stan med mamma, alma och maja och har kollat på grejer till en som fyller på måndag, väldigt speciell person. HIhih. indecision Har även fixat biljetterna! Fick ett par jogging skor av mamma, as glad! Men nu så ska vi fixa pizza och sedan fixa till mig till kvällen för vid halv nio blir det att se på bio med Anton! laugh Skriver senare igen, puss.

Likes

Comments

Hejhej. Nu så drar jag ner till stan och ska fixa biljetter till bio till mig och Anton för ikväll blir det bio. smiley Ska möta mamsen också så jag måste gå nu men skriver senare, puss.

 

Likes

Comments

Hejhej! angry Kom precis hem och är helt slut, har jätte ont i benen och allt.. Har gjort lite allt möjligt med Alma, har lekt på lekplatsen, badat (alma har, inte jag), sedan där borta som har kommit upp nytt (vet inte vad det heter), så har kastat boll, spelat fotboll, blivit målat i ansiktet, ja osv. smiley Har vart en underbar dag men familjen (anton var icke med), nu så ska vi laga mat sedan ta det lugnt antar jag. puss.

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade nyss och ska försöka göra inlägg när jag orkar för aa, snälla komentera inte på det här sen. Tack! Nu så ska jag fixa till mig och försöka ha det så roligt jag kan med familjen för vi ska till vasa parken och vara där en stund, leka med Alma och ja nu kommer jag bli ett barn igen. Ska äta nu så jag skriver mer senare, kan ta med mig min kamera så ni kan få några bilder. Puss så länge.

Likes

Comments