Dig skulle ja gladeligen ta med mig när ja faller.

Rätt tillfälle skulle det där Det du gjorde vara det sista du någon sin gjorde i ditt sista andetag med den Glassen Gubben.
Jag vet när det är dags och lägga ner sig och det är tyvärr ett sådant läge och just nu ligger jag i underläge men xx du ska inte tro att du kommer i väg helt ostraffat, men du ska veta att detta är inget hot utan det Lovar jag.

Sincerely Chris J

This is what I had in mind foks

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kort fattat , jag mådde väl inte så bra en vacker dag så träffade en känd missbrukare som berättade att hon hade just varit hos hennes kran och hämtat sin dagliga dos Spice som skulle vara 5 gram tottalt.

I alla fall så vid ett svagt ögonblick så frågade jag om hon kunde röka på mig lite grann av denna vara och jag förklarade att detta var första gången jag har testat något liknande så hon skulle ta det lungt och se att allt är ok med mig efterråt.

Satt i Parken i Karlskrona och hon mekkade in lite av det i en Pipa och tände på och gav den till mig och sa att 3 bloss skulle räcka och sagt och gjort så tog ja bara 2 bloss för att se vad som skulle hända , typ att min ångest skulle försvinna eller något liknande men först blev det som en surrande buzz och sen förlorade jag Hörseln helt och hållet.

Det andra kommer jag inte ihåg alls förrän 2 damer klappande mig på handen och ansiktet snällt och att deras röster var som långt borta , sen förstog jag att dom pratade med mig att Ambulansen skulle komma vilken secund som hellst då vaknade jag till , Va Ambulans varför då  Vem Är skadad , Jag .

Tydligen hade jag fått ett EP anfall efter det och förbi passerande såg att något inte var som det skulle och hjälpte mig tillbaka till verkligheten igen och det glömde jag och tacka dom för tyvärr så jag gör det nu , Tack så mycket Okända Mammor att ni tog några minuter av eran tid och titta till mig att jag inte skulle bara dö på fläcken för det var presis som det kände på slutet.

Så en varning till er som INTE har testat denna skit ännu , ta det för fan ite det är helt sjuk mix av vansinnniga kemikalier och en rysk rolett och ni vaknar igen eller inte , 

Likes

Comments

​Det kanske låter helt vansinigt.

Men låt mig förklara vad som händer i mitt Liv , efter denna Incident som hände i Halmstad och jag fick ett Fängelse Straff efter den biten var klar och Frigivnings Dagen kom så jag kom ut och hem och där fanns det en stor Hög av Brev från Diverese Fodrings Ägare och Fösäkrings Kassan Bland Annat.

Så Jag började mitt Nya Liv med att besöka Fösäkrings Kassan och gick in I Halmstad F-Kassa och tog en Nr Lapp efter en kortare stund så blev det min tur och jag gick fram till Tjejen och Lämnade fram mitt Pass och berättade om mitt Ärende om ansökan om Bostads Bidrag.

Hon Knappande in mitt Person Nr och efter en stund så tittade hon på Datorn skumt och tittade på mig med stora ögon och sa ett Ögon Blick så gick hon Iväg och kom tillbaka efter en stund och sa till mig att gå till ett annat rum och pratade med en handläggare som hade hand om min Ansökan.

Så Jag gick dit och där satt Chefen och en Handläggare och jag berättade mitt Ärende i alla fall innan mötet var slut så sa Chefen att han hade kontaktat Polisen på grund av jag hade en Väska med mig???Och givetvis så frågade ja varför han hade gjort så och det var på grund av hans Personal Säkerhet och att jag kunde ha en Bomb i Väskan så han var tvungen att göra så.

( det var inte slut efetr det , ska fortsätta om en stund , nyheter på Tv Nu )

Likes

Comments

Ångesten kryper på mig idag med som en filt lägger den över mig.
så tung och mörk filt som inte värmer, hur länge ska det vara denna gång

Likes

Comments

Till början måste ja gå till Sjukhuset för att visa att jag avstår från Droger och Alkohol.
Om allt visar negativt får jag ett supbtetute kemilkal i mitt fall heter det Methadone.
Hur det fungerar ska jag återkomma till.

Likes

Comments