Header


Hej igen!


När jag kom till jobbet igår, hade jag gott upp klockan 05.00 för att jag skulle gör mig klar. Jag tog bussen 06.57 ner till stan så jag skulle hinna med bussen ner till stationen här i Borås. Sedan där fick jag vänta en stund, för att jag skulle ta bussen till Göteborg klockan 06.30. När jag satt på bussen kopplade jag av med en bok. När vi sedan en timme kom in till Göteborg, tog jag mig till antingen bussen eller spårvagnen. När jag kom till Drottningtorget, fick jag vänta en tid. Sedan kom jag lagom i tid till jobbet. Jag var där 07.45.

Så var det bara att börja ringa, och ställa frågor och gå igenom det manus som en telefonförsäljare har. Där satt jag nu min andra vecka med att jobba helt tid. Innan hade jag jobbat 4 timmar på kvällen i 4 dagar, jag tänkte inte så mycket på det då. Men jag hade ingen annan inkomst längre än den på 44 kr i timmen + semesterersättning = 50 kr. Nu när jag jobbade heltid så blev det fortfarande 44 kr i timme + semesterersättning = 50 kr. Så hur länge då? Jo från 8.00 till 17.00 + 5 dagar. Fast blev inte 5 dagar, så - 1 -1 - ½= den ena veckan av två - 2 dagar så då kärnade jag = Kanske lite ändå.

I slutet på dagen efter sista rasten klockan 15.00, blev jag inkallad till konferansen. Iallafall var han som anställer, och som tar hand om personalen. Som fick jobbet. Det är han jag kallade chef. Iallafall så sa han att detta inte var bra. Att jag fick välja att jobba 14 dagar eller gå direkt. Han tyckte att jag skulle jobba min sista dag igår. Vilket jag gjorde, han sparkade mig för jag var för snäll emot kunderna. Jag lyssnade och tog mig till vad kunden sa. Men han tyckte att jag pratade för mycket. HAN GAV MIG KICKEN FÖR ATT JAG VAR FÖR SNÄLL!!!! Jag är arg och besviken. För jag fick en skit lön. Men jag fick säga upp min inkomst som jag hade innan jag hade fått mitt jobb.

ALLTSÅ ALLA SKALL HA RÅD ATT KUNNA BETALA HYRAN. JAG HAR INTE ENS RÅD ATT BETALA MINA RÄKNINGAR.

MAN SKALL KUNNA HA PENGAR TILL MAT. JAG HADE LITE PENGAR TILL MAT.

MAN SKALL KUNNA HA RÅD ATT BETALA SINA RÄKNINGAR. JAG HAR INTE ENS RÅD ATT BETALA MINA RÄKNINGAR.

HOPPAS ATT NI SOM LÄSER DENNA BLOGGEN, FÖRSTÅR MIG.

DET JAG HADE RÅD MED VAR RESKOSTNADEN, FÖR ETT BUSSKORT.

JAG VISSTE HUR MYCKET JAG SKULLE FÅ I LÖN NÄR JAG JOBBADE KVÄLL, MEN NU NÄR JAG JOBBADE DAG OCH HELTID, TRODDE JAG ATT JAG SKULLE FÅ LITE LÖN.

Jag hade inga planer på att förlora jobbet, så därför fick ju dom bestämma och de gjorde dem. Men eftersom att jag inte hade någon annan inkomst som jag hade satt på vilande, så känns det fruktansvärt med tanke på att nu i juli, kommer jag inte ens kunna betala något. Jag kommer inte få min inkomst som jag hade innan förens 1 augusti. Jag tycker att det är taskigt att göra detta, när man lägger ner sin hela själ och man verkligen visar sig duktig. Man verkligen kämpar till att göra ett bra jobb. Dom sa att jag hade gjort det.


Ja detta är skam då jag inte kunde göra något åt min inkomst. Det är skam för att jag inte kan göra något idag. Dom har förstört för mig så. Fast även det som var posetivt är att jag verkligen visar att jag vill.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Lite uppdatering om mitt jobb!

Denna veckan har det gott lite trögt. I måndags när jag var i ett samtal, råkade jag hosta. Det gick så illa att jag var tvungen att springa på toa. Jag hade en hostatack. Det gick så illa att jag kräktes blod. Var inget roligt, men var beredd på att fortsätta jobba. Men min cheffe sa åk hem och kom tillbaka i morgon. Då blev jag ledsen, men åkte hem. Jag gick till vårdcentralen, och blev undersökt. Sedan fick jag en tid till provtagning..


Dagen efter kom jag helt ovetandes till jobbet om hur dagen skulle bli. Jag hade otur hela dagen, inget sålt och ingen som ville köpa något. Nä bara Nej kunder. Jag såg det jobbet, att om man ställer en fråga till en kunde. När man ringer, och frågar kunder om deras telefon fungerat bra. Om då kunder säger att, nä den har inte fungerat alls eller nä den har varit något fel på den. Ja då tycker jag att man skall visa som försäljare att man inte bara är ute efter att få pengar. För om man skall få en kund till att tro på en, skall man ju även visa dem att man är villig att hj'älpa till när telefonen inte fungerar.      Att lyssna på en kund var för mig viktigt, eftersom det är till dem som man skall försöka sälja till. Jag skall ju försöka övertyga kunden att det som jag vill sälja är bra. Då måste ju jag kunna visa service när det behövs. Men tydligen så tyckte. inte mina cheffer om detta. Så det som hände sedan, var förvånande. Lönen jag fick var en skam på torra land. Så jag gråter inga floder.


​Tjing!

Likes

CommentsHej igen!

Då har jag från och med denna veckan, börjat jobba heltid. Annars jobbar jag kväll. Det är lika roligt vilket som, men eftersom att jag jobbar 4 timmar kväll annars. Ja så kan det ju vara roligt med lite omväxling. Jag har på lördag, haft ett jobb i två månader. Tänk vad kul att äntligen få ett, efter 15 år. Så nu har man ju 6 månaders provanställning. Jag får lön dessutom.

Igår och idag!!

Eftersom att i måndags skulle jag h jobbat kväll. Men när jag kom till jobbet, blev det möte och vi fick veta om att vi skulle jobba dag. Vi skulle få mera betalt. Iallafall fick vi åka hem direkt. Så denna veckan började igår.


När jag km till jobbet igår, var det bara att sätta fart. Jag fick inget sålt. Men gör inte så mycket, förutom att jag får betalt för det jag säljer med. Jag menar att jag är nöjd även om jag inte säljer. Just med tanke på att jag tycker om mitt jobb. Jag fick inget sålt idag heller. Idag onsdag fick jg sluta tidigare. Tråkigt men fick inget sålt och var bara en halvtimme tills jag slutat..

Likes

Comments​Hej!

Nu har jag startart en jobb blogg. Som bara skall handla om mitt jobb liv. Så jag kommer inte skriva om mitt jobb något mer på min andra blogg. Å dom inläggen där kommer jag att flytta över hit.

Lite fakta om mig då!!

Namm: Eva-Karin

Bor: Borås

Ålder: 35

Cevilstatus: Gift

Yrke: Innesäljare

Jobbar: I Göteborg

Vad jag tycker är bra med jobbet: Att få bemöta kunder och få hjälpa.

Vad jag tycker är sämre med jobbet: Vet ej


<a title="mywork" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=754786&mid=172971&f=true" target="_blank"><img alt="mywork" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=754786&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>


Likes

Comments