Då har veckans sista dag anlänt och helgen är här igen, veckorna går så fort i bland eller vad tycker / känner ni?

I dag har det inte hänt så mycket, varit en lugn dag med en liten roadtrip med mamma, sen har jag lämnat zelma så nu är det tomt här :( bli det när man har två hundar:/ men jag har ju milo :)

När jag kom hem så satte jag mig i soffan framför datorn, för att jag skulle skriva in beställningar från mitt första Tupperware party som jag hade i går :) men det var lättare sagt än gjort, men dem skulle se om det hade blivit rätt innan jag skickade det som tur är !

Det var verkligen inte lätt så jag hoppas det bli lättare med tiden annars var jag inte vad jag gör ;/

Men nu ligger både jag och milo i sängen och saknar zelma det är verkligen så tomt när hon inte är här:( milo tycker det lite tråkigt precis när hon åkt hem så han har bara sovit hehe !

Men nu säger jag godnatt sov gott dröm sött

Kramar ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Då har denna torsdag börjat, hoppas ni har fått härlig natt sömn och att ni mår bra och är utvilade !

Den här morgonen med ett telefonsamtal till ortopeden angående min fot som sjukgymnasten inte kunde göra något åt i går och sa att jag skulle kontakta läkaren igen :/

Så i eftermiddag skulle en läkare ringa mig så hoppas på det bästa :)

Annars bli det en lugn dag med ett litet ärende i stan! För att sedan avsluta dagen ett Tupperware partyt som jag ska hålla i är sjukt nervös :/

Men nu är frukosten nere och jag ska slappa i soffan lite innan jag ska ut med hundarna och göra mina ärende !

Ni får ha en underbar torsdag ta hand om er och varandra!

Kramar

Så här låg milo när jag vaknade ❤️

Likes

Comments


Då var det dags att avrunda denna intensiva dag med !

För i dag har det verkligen varit en intensiv dag med möte och ärende samtidigt hinna gå ut med hundarna på deras promenader ! Men jag klarade av det utan att stressa:) Hann dessutom att göra en snabb omelett i micron :)

Jag hade fått tid till sjukgymnasten för att träna upp min skadade fot. Denna sjukgymnastklinik är toppen och underbara sjukgymnaster har gått där med min axel med !

Men när jag väl kom dit så kunde sjukgymnasten inte göra något mer än undersöka foten då den fortfarande är svullen och varm.
Så hon och hennes kollega skrev en remiss till akuten igen och sa att behövas röntgas igen :/ så i morgon är det jag som ringer ortopedläkaren och berätta om vad sjukgymnasten sa !

Så då hoppas jag att slippa att åka till akuten och sitta och vänta där, men i bland ha jag funderat på att göra det , men tanke på min smärta som jag har :(

Men jag hopppas ni haft en underbar onsdag 🌟

Nu säger jag godnatt sov gott dröm sött !

Kramar ❤️

Dagens kvällsmiddag !

Likes

Comments

Godkväll !

Hoppas er tisdag har varit bra och att ni haft fint väder !

Nu är jag och milo hemma igen i våra lägenhet efter 5 dagar hemifrån, otroligt skönt att vara hemma igen :) men samtidigt förstärks känslorna inom mig extremt mycket :/

Men jag försöker trycker bort dom och kämpa vidare och hålla mig ovanför vattenytan!

Jag och milo är inte ensamma förresten, zelm är hos mig så det bli extra mycket kärlek och energi och det kan jag behöva :) så i kväll ha det verkligen varit massa lek här är!

Så nu ligga alla tre i sängen och är utslagna! I morgon bli det upp tidigt för hundpromenad och möte!

Så nu säger jag godnatt sov gott !

Kramar ❤️

Likes

Comments

Godkväll !

Då har den här dagen lidit mot sitt slut efter en fantastik underbar dag trots massa tankar och funderingar !

Hade bara tänkt att åka till Simrishamn med milo men blev även en sväng till Ystad passade på när jag ändå var halvvägs :)

Så fantastik underbart vackert det är i Simrishamn, med hamnen och gågatorna så det bli en sväng till dit innan sommarkortet går ut:) om ni inte har varit där så åk dit säger jag !!

Som sagt så var det bara meningen att vi skulle åka till Simrishamn, men när vi var på väg hem ändrade jag mig, så jag hoppade av bussen i Tomelilla och hoppade på tåget till Ystad :)

Så det har verkligen varit en underbar dag, verkligen skönt att komma ut på en liten tur när tankarna och funderingar är enorma starka !! Satt en stund vi havet och försökte drömma mig bort med vågens vind.

Efter 6 timmars utflykt var både jag Milo helt utslagna och jag hade enorm smärta i min skadad fot så det var verkligen skönt komma hem :) ändå hade milo sovit hela hemvägen, helt utslagen var han stackarn :/

Tänkte av sluta detta inlägg med några bilder från dagens utflykt för att sedan krypa ner i sängen och kolla lite på Cityakuten på datorn :)

Så nu säger jag god natt dröm sött 🌟

Kramar ❤️

Likes

Comments

God förmiddag!

Måndag och en ny vecka stå framför oss ! Hoppas att ni mår bra och att veckans första dag har börjat bra för er !

I skrivande stund sitter jag och Milo på bussen som ska ta oss till Simrishamn denna fantastiska soliga måndag:) så undra ni säkert vad vi ska göra där!?

Vi ska nämligen inte göra något speciellt där,utan jag har alltid viljat åka dit på sommaren och kolla hur det se ut där, det gäller att passa på när man har sommarkortet och inte ha något inplanerat :)

Jag kom hem från Båstad i går och fick äntligen träffa min prins igen, så det är lite därför vi åker med så vi kan hitta på olika saker tillsammans <3

Så vad händer hos er i dag , något spännande /roligt inplanerad ?

Nu tänkte avrunda detta inlägg!

Ha en fortsatt underbar måndag 🌟

Kramar ❤️

Likes

Comments

God eftermiddag !

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en underbar dag hittills !

Själv har jag haft en lugn härlig dag, varit på en liten härlig biltur runt om här i Båstad med min vän, som avslutades med en liten fika :)

Gårdagens midsommarfirande bjöds på regn :(men även god fika , buffé och jordgubbar så klart :)

Hur firande ni midsommar och hur var vädret hos er ?

I kväll stå det grillning på programmet för att avsluta denna underbara fantastiska helg här :) för i morgon är det hemfärd till min lille prins och en liten vistelse hos familjen <3

Nu tänkte jag avrunda detta inlägg med några bilder från gårdagen :)

Ni får ha en fortsatt trevlig Lördag 🌟

Kramar ❤️

Likes

Comments


Då har intagit platsen på altanen framför havet - helt underbart det är här i Båstad :) men saknar min lille prins enormt mycket :(

Livsglädjen och livslusten är inte riktigt på topp, men har blivit lite bättre sen jag kom i går men det är bara till att försöka kämpa på :)

midsommarafton i dag helt sjukt vad tiden går fort :/ hur fira ni midsommar ?

Detta är första året jag fira midsommar vid havet i Båstad , hoppas bara vädret är på var sida så vi får härligt och fint midsommarfirande:)

Men nu önskar jag er alla en underbar glad midsommar 💐🌺 ta hand om er och bar rädda om er och varandra ❤️

Kramar

Likes

Comments


Då befinner jag mig i soffan med Milo tätt intill mig sovandes !

I dag är det verkligen en extremt känslomässig dag, känner verkligen ingen livsglädje eller livslust :/ känner bara att jag vill försvinna från livet !

Men när jag kolla på min älskade prins försöker inse meningen med livet , men det verkar helt omöjligt, vill bara gråta och skrika ut min frustration och ilska !!

Milo ge mig sådan glädje och energi han är mitt allt, men varför inte just nu när jag behöver det som mest ?? Jag kolla på honom men får inte den glädjen som jag brukar får trots att jag älskar honom varför fungera det inte nu?

Nej nu ska jag gosa med honom och hoppas det värsta försvinner, så jag orkar städa lite och ducha innan jag ska i väg med min vän och fira midsommar i Båstad !

Kramar

Likes

Comments


Då har äntligen jag och milo intagit sängen, för en härlig natt sömn förhoppningsvis, är sjuk trött!

Har varit en intensiv och fullspäckad dag,med miniutflykt, sällskapsstöd men min vän när hon var hos barnmorskan :)

Men som sagt nu ligger jag och milo helt utslagna i sängen, har nästan precis kommit hem från en vän där jag och min andra vän blev bjudna på 3 rätters middag, helt underbart gott det var, och så kul vi hade det:)

Hoppas ni haft en under tisdag !

Men nu säger vi godnatt sov gott och dröm sött 🌟

Kramar ❤️

Likes

Comments