Gomorron denna torsdag!

Vilket höstväder det har blivit ute, men tycker det bara är så fint med alla underbara färger på bladen:)

Dagens morgonpromenad blev en helt ny väg för båda mig och milo, blev en härlig promenad bland träd med härliga höstblad, älskar verkligen morgonstunderna ute tillsammans med milo:)då försvinner allt runt mig för en stund.

Nu sitter i soffan och myser med milo och kolla nyhetsmorgon ( standard för mig nu) håller på att uppdatera mobilen nu med efter många om och men.

I dag bli det äntligen gymmet, bli cardio, mage och armar:)

Vad ska ni hitta på i dag då, något kul?

nu tänkte jag avrunda detta inlägg och förberedda mig för dagen!

Ni får har en underbar fantastik torsdag och ta hand om er och varandra ni är värdefulla <3

kramar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll!

Nu sitter jag i soffan efter läkarbesöket och kolla på tv ! Det gick ganska så snabbt på vårdcentralen :)Fick träffa en underbar läkare, brukar inte tycka om läkare men hon här var hur trevligt som helst:)Jag fick penicillin utskrivet i sju dagar, har fått en liten infektion :( men det ska snart gå över med medicinen förhoppningsvis :)

Snart ska jag ut den sista hundpromenaden med min vän får se om vi hamna på hundrastgården eller inte. När jag kommer hem från rundan bli det sängen direkt, är så sjuk trött.

Jag hoppas jag får någon timme sömn i natt så jag orkar med morgondagen, gympassat och alla tankar och funderingar .

Men nu ska jag vila lite innan utgång med min älskade milo<3

Sov gott och dröm sött när det är dags för sängen<3

kramar


Likes

Comments


Dagens plan med att går till gymmet blev inte av:( så nu ligger jag här i soffan och myser med min älskade milo<3 innan jag ska ut med honom på en härlig promenad:)

Varför det inte blev någon träning i dag är att jag måste uppsöka en läkare på jourvårdcentralen:/ Jag blev nämligen / biten av en hund i går när jag skulle rädda milo:( Trodde inte det var så farligt men nu gör det sjukt ont och svullnaden har inte gått ner. Så det måste kollas upp så jag inte för någon förgiftning eller infektion :/

Så satsa på gymmet i morgon i stället och lite längre då:)

vad har ni gjort i dag hittills?

Nu ska jag göra ordning mig, hörs sedan :)

kramar

Likes

Comments

Gomorron!

Blev tyvärr inget inlägg i gårkväll är ledsen för det:( Men nu har ännu en ny dag kommit och nya tag att kämpa:) Hade hoppas på att inringad på jobb men verkar inte bli så:(

Har varit ute på min dagliga morgonpromenad, fy fan vad kallt och blåsigt det var:/ har hösten kommit för att stanna nu? Älskar hösten och alla glada färger på bladen<3 Sen är det mysigt att komma inte och tända ljus och kryper ner i soffan och myser!

Nu sitter jag i soffan med tända ljus och milo tätt bredvid mig och kolla på nyhetsmorgon samtligt som jag har blåsten utanför fönstret, är verkligen så mysigt.

I dag bli ännu ett pass på gymmet, bli cardio och lite styrketräning:) längtar! vad ska ni hitta på i dag/ har ni några planer?

Nu ska jag fortsatta kolla på tv och se om jag hitta något mer jobb på nätet:)

Ni får har en underbar onsdag<3

kramar

Likes

Comments

God förmiddag!

Tisdag och en ny dag har anlänt, vilka innebär nya möjligheter. Hoppas ni mår bra och att ni har fått en god natts sömn:)

tidig i morse blev det en härlig lång morgonpromenad med min älskade prins <3 älskar verkligen morgonpromenader, det är så fridfullt och tyst, ja förutom musiken man lyssna förstås:)

När jag kom hem så somnade jag i soffan tillsammans med milo, det var in planerat, men så kan det gå när man inte kan sova om nätterna:/ Men nu är jag vaken och lite piggare i alla fall:) så nu kan jag fortsatta kolla på nyhetsmorgon igen!

I dag bli det en lugn helg, med hundpromenader och att tvätta! Så i dag kommer tankarna & funderingar vara ständigt närvarande, är redan det nu:( Men det är bara att kämpa och försöker hitta på något att göra, har ni några tips? hade hoppas på att bli inringad på jobb men så blev det inte tyvärr!

Vad ska ni annars göra i dag ?

Ni får har en underbar och härlig tisdag och ta hand om er och varandra <3

kramar


Likes

Comments

Godkväll!

Nu sitter jag i soffan framför tv med tända värmeljus och kolla på Sofias änglar! fruktansvärt bra program men sorlig , gråter varje gång:(

Veckans första dag börjar lida mot sitt slut och det har varit en intensivt och hektisk dag men det har varit skönt ändå, för då har jag inte tänkt på det andra ! men nu när jag har kommit ner i varv så har tankarna& funderingar kommit tillbaka:( men snart ska jag ut sista hundpromenaden med en vän :) så förhoppningsvis försvinner dem igen:)

När jag och milo kom hem efter långpromenad och fika med mamma, så började jag storstäda lägenheten, så nu är det fint och fräsch här hemma igen:) Sen blev det ett härligt fantastik gympass med styrka, cardio och justdance pass:)

vad har ni gjort i dag då?

Men nu ska jag kolla färdigt på tv och sen göra mig redo för promenaden !

Sov gott och dröm sött när det är dags för sängen <3

kramar

Höstmys i hallen<3


Likes

Comments

Gomorron denna måndag!

Ny vecka, nya tag att kämpa. Tankarna &funderingar hade varit lättare att hantera om man hade haft ett fast jobb att går till, men nu är det inte så tyvärr:( Så man för försöka kämpa mot situationen och göra sitt bästa för att försöka hålla ut!

Hoppas snart jag bli inringad på jobb så jag kan får lite energi och paus från tankar& funderingar som är ständigt närvarande hos mig när jag inte har något att göra. Älskar verkligen barnen på jobbet dem gör livet lättare på något sätt:) så hoppas verkligen att jag får jobba snart!

Men nu får jag försöka kämpa att hålla ut och kämpa mot tankarna & funderingarna som är enorm starka just nu, känns som att jag ska gå i sönder ! Hoppas det snart får ett slut och situationen bli bättre och alla tankar försvinner eller bli mindre !

Dagens planer är att gå på hundpromenader, städa lägenheten samt går på att just dance pass:) så hoppningsvis bli situationen lite mer hanterbar:)

Vad ska ni hitta på i dag ?

Nej nu ska jag in och ta en snabb dusch så jag känner mig fräsch! sedan ska jag packa hop mina saker och köra och hämta farmor för att vi ska göra ett snabbt ärende innan jag köra hem och gå ut med min väns hund zelma :)

Ni får har en fantastik underbar start på denna vecka och glöm inte ta hand om er och varandra n är värdefulla <3

kramar


min ögonsten och gör så att jag orka kämpa <3

Likes

Comments


Så nu har helgens lidit mot sitt slut, hoppas ni haft en underbar helg och att ni är utvilad för kommande vecka !

Själv så har jag haft en fullspäckad helg, men det har varit trevligt har umgåtts med vänner och tankarna& funderingar har inte varit närvarande på samma sätt!

Men nu i kväll när jag har varit för mig själv så har tankarna& funderingar kommit tillbaka och nu ännu starkare än innan, men jag ska försöka klara det här har ju milo vid min sida och han gör det lättare att kämpa :)

I morgon är det nu vecka, vilket innebär att jag måste /föredra att undvika den personen som jag tycker om väldigt mycket, och som jag trodde skulle finnas där för mig! Personen  var den som jag verkligen kunde prata med och som jag litade på, men som ni säkert har läst så finns personen  inte vid sida längre och det gör så ont i mitt hjärta :(

Men jag ska försöka göra det bästa av situationen och försöka kämpa vidare, får tänka på det fina orden personen  sa till mig innan det blev som det blev !

Men nu ska jag fixa mig inför natten!

Ni får sova så gott och dröm sött !

kramar

Jag vann en ny bingolott !!

Likes

Comments

Söndag!

God morgon denna söndag, hoppas ni har fått en underbar natts sömn:) Själv så har jag knappt inte sovit, när jag väl lyckades somna så drömde jag mardrömmar:( så vaknade och skakade och kallsvettades!

Men nu sitter i soffan och kolla på nyhetsmorgon med tända ljus och bredvid mig ligger min lille prins och sover<3 Min frukost är intagen och jag ska börja skriva mammas gratulations kort så det bli klart:)

Efter nyhetsmorgon bli det en lång härlig promenad och lite avslut på hundrastgården med min prins :)

Vad händer hos er i dag sista dagen på helgen ?

Ni får har en fantastik söndag!

kramar mig och milo


Likes

Comments

Godkväll denna Lördag!

Nu börjar lördagen lida mot sitt slut, hoppas ni haft en fantastik underbar dag:)

Själv så har jag haft en lång och intensivt dag. Varit på två stycken shoppingcentrum med en av mina bästa vänner, blev en liten present till mamma, minilampa till milo av kvällspromenaderna samt en leksak till honom:) blev bara en liten present till mamma tänkte ge henne blommor och ett kort där det stå att jag bjuder henne på mat någon dag, vad tro ni om den presenten? sedan bjöd min vän mig på middag så det blev en underbar eftermiddag:)

När jag kom hem blev det en tur ,med milo för att sedan köra min andra vän och hennes underbara dotter till läkaren:( lite snurriga var dem på det stället men trevliga och allt gick bra och det är huvudsaken:)

Nu sitter jag i soffan och kolla på tv ( mig äger ingen ) bra fil,m men sorlig har ni sett den och i så fall vad tycker ni?

Mina tankar och funderingar börjar komma fram igen nu när jag är själv och kommit ner i varv ! Vill bara att det ska försvinna så jag kan mår bättre!

Men nu ska jag avrunda detta inlägg och snart fixa mig inför natten och förhoppningsvis får någon timme sömn !

God natt sov gott och dröm sött <3

kramar

Likes

Comments