Pizza på Orientaliskt vetebröd

Igår åt vi pizza gjord på Orientaliskt vetebröd. Det är mycket mycket godare och bättre än Libabrödet tycker vi.

Vad är då skillnaden enligt mig?!

Det här blir perfekt gräddat och har godare smak.

Med Libabrödet blir alltid kanterna som hårdbröd vilket jag inte gillar.

Dessutom kan man inte ha den inne så längen och då blir den kall fort när den kommer ut istället.

Och det här brödet har mycket godare smak. Så vart köper jag det då?

På bästa affären Willys Hälla här i Västerås. 😀

Det här brödet finns alltså på Willys ifall ni vill prova det.

Jag gjorde 4 pizzor igår. En med skinka och ananas till min älskling.

Och en varsin med kycklingkebab och rödlök åt mig och bonus dottern Michelle.

Och en extra åt henne som hon kan äta när jag är i Bollnäs.

Dom brukar annars göra sina egna pizzor  men min älskling hade inte kommit hem från jobbet när jag började göra maten.

Så jag gjorde åt oss alla då jag vet hur dom vill ha sina.

Här ser ni bilder på den kycklingkebaben jag använder. Också köpt på Willys.

När man tagit ur den ur lådan ska man "massera" den i plastförpackningen.

Sen steker jag den i lite flytande margarin.

Ställer den åt sidan. Har på tomatsås på pizzorna och riven ost.

Sen den stekta kycklingkebaben och rödlök. 😋

In i ugnen på 200 grader i 10 minuter. 😀

Ställningen är super bra och köpt på Lidl för flera år sedan. Finns likvärdiga på nätet.

På pizzan har jag mild kebabsås från Felix.

Alltså den där pizzan är riktigt riktigt god! 😋

Gillar

Kommentarer

Martina
,

Så gott det ser ut 😊 Vad är det för en ställning du har pizzorna på? 🤔

myweightgoals
myweightgoals,

Tack! Det är jätte gott. 😋 Jag köpte den för flera år sedan på Lidl. Så den finns inte kvar nu. Men om man googlar på pizzaställ så finns det andra liknande att köpa. 😀

nouw.com/myweightgoals