Hej! Tänkte bara skriva att jag slutat använda denna bloggen och uppdaterar nu på min nya blogg. Den är inte roligt klar, det behövs en del ändingar och bilder men jag hoppas ni Bill läsa den ändå ❤️

Min ny blogg heter nouw.com/ponnynea , hoppas ni vill följa min resa skulle bli superglad 😊

  • 6 Readers

Likes

Comments

Hej!
Har inte uppdaterat något då de inte varit så mycket i mitt liv att skriva om. Men iaf har jag bytat blogg adress till Nouw.com/Neakarlsson kommer vara mer skriv där. Var bara det jag ville säga till er. Ha de så bra!
Kram, 😙


Vi ses väll på min nya blogg?

Likes

Comments

Hej!

Nu äntligen har jag startat en blogg. Jag har länge försökt att komma igång men jag vet aldrig riktigt hur jag ska skriva mitt första inlägg så de har aldrig blivit av. Men i alla fall, Jag heter Linnéa Karlsson och bor i södra Skåne utan för Malmö med min mamma, pappa och lilla syster. 

Mitt stora intresse är hästar.  Jag rider på ridskola en gång i veckan och hjälpt till med andras hästar/ponnys. Just nu kör och rider ibland 3 super söta Shetlandsponny valackers som står bara någon kilometer bort från där jag bor.

För utom hästarna gillar jag även att vara med kompisar, vi brukar oftast träffas efter skolan men de har dock inte blivit av nu under sommarlovet så mycket. I sommar har jag även varit på Sjöstjärnans ridläger för tredje året, bästa stället! Fick precis som jag önskat lilla Azzi, en liten pigg ponny med egen vilja. Men hur mysig som helst!

Här på denna bloggen kommer jag skriva om mitt "hästliv" om lite olika medryttarponnys osv,..men även lite om min vardag och annat gott och blandat.

Hoppas att ni kommer gilla detta och gärna följa min blogg skulle vara sjukt kul!

Kram, Linnéa 

Likes

Comments