Så det är så här det ser ut under plåster sakerna. Och idag så skall clipsen även bort, det skall bli skönt att bli av med dem. Hoppas att såren ser bra ut och att de läker som det skall. 

Efter besöket på sjukhuset i dag skall jag unna mig lite kvalitetstid till mina naglar, ni får se resultatet sedan ☺. 


PUSS.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Operationen är nu genomför och jag är hemma igen. Operationen i sig gick bra utan komplikationer men de kan ju fortfarande komma efter. 

Just nu försöker jag hitta rutin för mat och dryck. Det är väldigt svårt då man först är orolig för hur mycket man vågar ta och svälja sen att man är mätt och blir mätt av vatten som man måste dricka hela tiden men med lite tid så kommer ma  in i det. 

Försöker vara uppe och gå varje timme så man kommer igång men det gör ju lite ont i magen men det blir lättare och lättare hela tiden. 


Puss

Likes

Comments

Jag saknar mat!!!

Nu har jag gått på modifast i 4 veckor och 2 dagar och imorgon är ju faktiskt sista dagen, jag längtar men det är ju inte så att jag gör operationen och sen jippie fritt fram ät vad du vill. Utan jag börjat med flyt igen fast då med mat som tillexempel varm soppa, Smothie, yoggi och dricka mjölk. Detta ser jag fram emot. Är trött på modifast nu... 

Nu skall jag drömma mig bort bland mina mat bilder.

Puss 

Likes

Comments

​Det blev 5,5 timmar som i dag tillbringades på sjukhuset. Allt från sjukgymnast, läkare, sjuksköterska, narkosläkare, EKG och givetvis det hemskaste av allt ... blodprover. 

Allt gick bra och allt såg bra ut så nu återstå det bara den exakta tidpunkten för operationen. Skall ringa onsdag efter 17.00 och få min tid. 

Jag längtar så!

Efter sjukhusbesöket så fixade jag och sambon iordning lite, köpt oss en ny skohylla och samt satt upp lite tavlor i hallen. Den har sett tom ut tillräckligt länge nu. 


Puss

Likes

Comments

Kvällens sista mål består av Modifasts varma soppa med smak av sparris. Den får betyg 5 av 5 shakes. Tycker denna är riktigt god fast vanlig mat hade ju självklart inte suttit fel 😂. 

Såhär kvällen innan inskrivning känner jag mig mest rädd för blodproven men som tur följer kära mamma med mig och håller mig i handen.

Men jag hoppas verkligen att de säger att allt är ok och det är torsdag som gäller! 

Puss

Likes

Comments

​Mysig höst promenad. Älskar verkligen hösten och hur fint allt blir när löven ändrar färg. Det är bara så underbart! 


Nu är det snart dags på Måndag så smäller det. Då är det dags för inskrivnings mötet. Om allt går bra där så gäller det på Torsdag. Det är så spännande och jag ser så fram emot livet efter. 

Jag har verkligen kämpat då hårt dessa 4 veckor på flyt. Det har gått bra och jag har inte ätit något som jag inte skall och jag är stolt över mig själv. 

Nu skall jag återgå till att hålla alla tummar och tår inför måndagen.


Puss

Likes

Comments

Den här äckliga tråkiga choklad puddingen fick det bli åter igen. Det är bara till att hålla ut och äta upp snart är vi i mål med detta. 

2 november har jag tiden på sjukhuset då skall jag väga mig och prover skall tas m.m inför operation den 5. Det Börjar bli lite nervöst och är orolig att jag inte skall hinna gå ner. Har 3,9 kg kvar nu, och det är 9 dagar tills vägning är det äns möjligt??!!


Puss

Likes

Comments

​Standard lunchen ser ju ut så här nu förtiden vatten  och pulver av smak hallon. Detta smakar så jäklar myket bättre än den där chokladpuddingen. 

Idag har det varit jobbigt att inte äta allt har doftat så himmelskt gott både på jobbet och hemma alla som äter vanlig mat men jag biter ihop och skall klara dessa 2 sista veckorna utan problem.


Puss


Likes

Comments

Helgen var spännande för min del. Var iväg på öl och whisky mässa, haha. Ja nu kommer nog frågetecken, men det var så här.

Min sambo och hans kompis skulle ditt och behövde en chaufför så självklart jag ställer upp. Men givetvis skulle de börja med att äta på MAX, men ja jag lyckades genomlida det.

Men till mässan ja de kändes lite mystiskt alla går där med glas och dricker och sen kommer jag som bara kollar och doftar och sen tar fram min shaker och blandar mig en modifast soppa. Hahaha det kändes så konstigt och komiskt.

Men det slutar inte här jo när vi kom hem då så beställde dem dessutom hämt mat.... Kebab av alla saker, oh det som är så gott! Men ja jag tog mig en Pepsi Max och lyxade med lite is och någon citron skiva i. Det är ju som tur tillåtet men inget jag känner jag gör varje dag eller helg utan lyxade just för att jag nu har kommit halvvägs på min flyt period samt gått ner mer en hälften av mitt mål.

Heja Heja Heja!


Puss

Likes

Comments

Urk säger jag bara den här chokladpuddingen av Modifast faller mig inte i smaken den smaker fy ush och blä med en stänk socker. Så äcklig att den inte förtjänar en riktig skål utan äter direkt ur bunken. Men allt måste ju ner.. måste få i mig mina ca 800kcal men tar varannan sked med en stor klunk vatten  så lyckas vi nog. Bara 7st påsar av dessa kvar, suck.

Och nej den ser inte så aptitlig ut heller!


Puss

Likes

Comments