Hej alla 😄

Jag vill bli bra! Jag vill må bra, vara lycklig och njuta av livet! Jag vill inte längre ha ångest, trötthet eller frustration!

När kommer allt vända? När kommer tiden då jag bara kan sätta mig i en stol och blicka över mitt liv och känna fullständighet?

Jag tror och hoppas att det inte bara är jag som känner så här! Så är du på samma sida som mig? Eller har du passerat den sidan? Skriv gärna och berätta om din historia!

Alla är vi värda att känna fullständighet och lycka. Så om jag kan hjälpa någon och samtidigt få hjälp själv så skulle jag vara grymt nöjd och det skulle absolut bli en början!

Vi är alla är värda så mycket mer än att må såhär ❤️
Kram på er 🌹

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sent inlägg idag med!

Idag har det jobbats och myst hela dagen faktiskt! Jag och Stacy placerade oss i soffan och där stannade vi😄.

Mitt liv är en bergodalbana just nu! Känns ibland som man håller på att bli galen. Men nej jag tror livet bara ska vara så ibland tyvärr. Bara att bita i det sura äpplet och försöka lösa alla problem man stöter på längs livets gång.

Nu ska jag sova men lovar er att i morgon blir det ett mer intressant och roligare inlägg!
Kram på er ❤️

Likes

Comments

Hej alla 😄.

Idag har jag haft en toppen dag har spenderar dagen med en av mina bästa vänner Hanna, min guddotter Freya och självklart fina lilla Sagah. ❤️

Mysig dag med mycket skratt men även tårar 🌹. Inte lätt att vara två år när det inte riktigt blir som hon vill alla gånger 😝. Men vi vi han mysa massor också såklart❤️.

En helt underbar dag blev det i alla fall🌹.
Nu ligger jag hemma i sängen och ska alldeles strax sova. Det är en dag imorgon också med jobb och vardagliga sysslor såklart. Vad skulle livet vara utan alla måsten! Ibland helt underbart men tror att det skulle skapa väldigt mycket kaos! Disken diskar sig inte själv (om du inte har diskmaskin), skräp slänger faktiskt inte sig själv heller, kläderna är inte heller så jävla skitiga så dem går till maskinen självmant och maten hoppar inte aldrig ner i kastrullen och fixar någon mumsigt på egen hand. Nej alla har vi måsten/sysslor som går på automatik helt enkelt medan andra får kämpa lite för att få ihop vardagen!.

Många säger att ditt hem speglar ditt inre! Det kan absolut stämma och då kan jag ärligt säga att då är det nog allt lite kaos ibland hemma hos oss. Alla har vi våra brister. Men våra brister går att vända till motsatsen!

Nej fan nu skenade jag iväg lite!
Hoppas ni alla har haft en bra dag 🌹.
Kramar 🌹

Likes

Comments

Hej alla 🌹

Det händer lite saker i mitt liv just nu! Inget som jag vill tala om för er nu. Det kommer nog i ett senare inlägg.

Hur har ni det?
Idag är jag hemma med min hund Stacy och just nu myser vi soffan! Riktig mys måndag har vi men ska alldeles strax börja fixa lite med några måsten 🌹. Usch 😝 men det är skönt när det är klart 😄.

I helgen var jag på inflyttningsfest och det blev lite mycket att dricka så nu klarar jag mig ett tag kan jag säga hahah. Vad har ni haft för er i helgen?

Ska avsluta inlägget nu men det kommer ett nytt inlägg senare om hur min dag har varit ❤️.

Glöm inte att ta hand om varandra och ta ALDRIG någon föregivet ❤️

Kram på er

Likes

Comments

Igår var det en toppen dag och jag önskade att denna dag skulle vara minst lika bra som den utan ångest!

Men jag har kommit på att man ska vara väldigt försiktig vad man önskar sig. Jag har haft mycket ångest idag. Och det gör mig så jävla ont.

På vägen hem idag så gick jag en annan väg för att bryta mönstret och få något annat att tänka på! Med musiken i öronen och sång för fulla muggar så tog jag död på känslan jag hade innan!

Nu är jag så jävla trött att jag inte tror att jag kommer skriva så mycket mer i dagens inlägg!

Nu vill jag inte ni ska tro att jag är en sån som bara snackar ångest och hur dåligt jag mår för det gör jag verkligen inte. Det var faktiskt inte så många dagar sedan jag gick ut med hur jag egentligen mådde till många i min närhet!
Och jag tycker det är viktigt att prata om psykisk ohälsa för det är något vi gömt så länge!

Med det säger jag Godnatt❤️
Kram på er

Likes

Comments

Nej nu bubblar det i mig till tusen!
Godmorgon ska jag säga först kanske!

Varför ska det vara så här för? Varför är folk så himla taggade att förstöra för andra! Om du är avundsjuk på någons liv eller tycker själv att du behöver lite färg på tillvaron så förändra ditt liv att leva. Förstör inte andras!
Skaffa en hobby börja träna på gym eller något som du intresserar dig av.

För ärligt! Framför allt tjejer SLUTA nu! Förstör inte för varandra utan var glada för varandra! NEJ det stämmer hon kanske kan köpa dem där skorna som du länge har velat ha! Och ja du kanske blir lite ledsen över det. Men ärligt! Alla har olika förutsättningar! Eller så kanske hon har valt att spara sin pengar medan du slösar bort dina pengar?

Okej ja! Jag själv är faktiskt skit dålig på att spara pengar😝 det står jag för och är otroligt villig att ändra på det. Så har ni några tips kommentera!!


Men kan vi inte försöka kasta skit på varandra! Kan vi inte hjälpa varandra. Och har vi inget snällt att säga så får vi fan vara tysta.

Oh vänta nu! Nej jag är inte oskyldig här! Så klart att jag har snackat skit det har vi alla gjort så jag är inget undantag. Men jag tänkte att om alla kan hjälpas åt och sprida kärlek istället så klarar vi garanterat att få bort mycket av skitsnacket!

För ärligt så kan nog både du och jag säga att nej det är inte så kul att höra sen vad andra säger om mig! Det gör ganska ont eller hur! Så kan vi inte försöka! Sprid kärlek inte skitsnack!

Nej nu måste jag starta min dag!
Ta hand om varandra
Kram på er ❤️

Likes

Comments

Jag kommer skriva mer om hur mitt liv har sett ut men jag kommer också lägga upp ett inlägg per dag för att uppdatera er om hur allt ser ut just nu och vad som händer.

Idag vaknade jag utan ångest vilken var en underbar känsla. Vår hund Stacy hoppade upp i sängen och myste ett bra tag innan vi tog steget ur sängen för att ta morgon promenaden. Måste bara säga att det är otroligt skönt att ha en morgontrött hund när man själv inte är den piggaste på morgonen 😝.

Vi tog en morgon promenad i vår stad som har hamnat i höst känslan. Okej jag kan erkänna att det är väldigt mysigt men jag älskar sommaren! Tycker inte om när det blir mörkt och kallt. Så är det bara haha men hösten har absolut sin charm!

Efter frukosten blev det bara mys i soffan tills man skulle dra iväg med en av mina närmaste vänner Minna. Hon skulle göra lite ärenden här och där så lite sällskap fick jag bidrag med😄.

Kvälls rutinerna började när man kom hem med att vi skulle börja laga mat till middag och till matlådorna inför arbetsdagen imorgon! Ja men det har jag ju inte berättat😄.
Jag är sjukskriven och har varit sjukskriven över två år varför jag är sjukskriven och vad som har hänt kommer i ett annat inlägg😄.
Jag har i iallafall börjat arbetsträna i min pappas butik som är en Euronics butik och för er som inte vet vad man köpa där så är det ALLT mellan tv, antenner, radio, ljud och mycket annat ni förstår säkert. Där har jag börjat arbetsträna och jag stor trivs känns så skönt att göra något om dagarna och faktiskt känna sig behövd! Det tror jag är något alla faktiskt behöver få känna från och till!

Efter middagen blev det soffhäng igen framför det okända och spårlöst! Söndags rutiner helt enkelt 😄.

Nu ligger jag i sängen och är redo att sova!
Så hur har jag mått idag? Jo jag har mått riktigt bra ingen ångest alls. Så skönt faktiskt hoppas på lika bra dag imorgon ❤️.

Hoppas ni har haft en mysig söndag och att ni får sova gott inatt✨.
Kram på er!

Likes

Comments

Jag växte upp i Strängnäs med min underbara familj!
Två bröder och mamma och pappa.

Min uppväxt var underbar vi bodde först i en lägenhet med en STOR balkong 😝 hahaha det är det ända jag kommer ihåg faktiskt. Jag var ca 4 år när vi flyttade därifrån.
Då gick flyttlasset till ett radhus på en gård med många andra barn där vi kunde leka burken hela dagarna om vi ville.

Gården jag växte upp var en otrolig värld. Nu undrar ni säkert vad jag menar med värld det är fortfarande en lite gård i en liten stad. Men det var min trygga värld! Jag kommer ihåg hur långt det kändes att cykla runt området men om man går där idag förstår man inte riktigt hur man tänkte 😝. När man var liten såg man allt med helt andra ögon helt enkelt. Allt som jag idag tycker är litet var då något enormt!
Alla barn på gården hjälpte varandra vi stöttade varandra i skolan och på gården hjälpte dem stora barnen dem små. En underbar miljö helt enkelt att växa upp i.

Mina föräldrar har alltid stöttat mig även om vi självklart har varit oense om det ena och det andra! Men samtidigt vem kan säga att man alltid har kommit överens med päronen? Inte tror det är många tror jag.

Jag flyttade tillslut hemifrån till en liten etta på 24 kvm inte var den stor men det var mitt egna! Det räckte helt enkelt och jag älskade den lägenheten och den betyder fortfarande mycket för mig. Det var ju egentligen mitt första steg till vuxenvärlden! Där upplevde jag mycket allt från kärlek, brustna hjärtan, fester, vänner, glädje och ångest! Ja allt hör till antar jag.

Nu är alla barnen utflyttade men mamma och papp bor kvar i radhuset som låg på gården som var hela min värld!

Ni kanske tycker det är konstigt att jag börjar min blogg på det här sättet men jag vill dela med mig om vem jag är! Och då tror jag att det hjälper oss på den resan om ni vet min bakgrund.

Så håll i hatten det kommer mera om vem jag är och vad som har format mig till den jag är idag! 😄
Kram på er 🌹

En liten förklaring till bilderna😄

Bild 1: Pappa, Mamma, Lillebror och hand sambo🌹
Bild 2: Mamma och jag
Bild 3: en liten jag 😄
Bild 4 och 5: bilder från barndomen 😘

Likes

Comments

Hej 😄
Jag heter Ulrika Sundstrand Steneskog bor i Strängnäs en liten stad som har börjat växa i Södermanland!
Jag är 31 år bor med min man och vår underbara hund Stacy!

Vi gifte oss den 16 Juli i år efter 6 års förhållande. Allt har varit både upp och ner och jag kommer skriva lite om tiden innan bröllopet. Planerna för bröllopet och självklart själva bröllopet😄.

Jag har precis börjat arbetsträna efter att ha varit sjukskriven i ca 2 år. Jag gick in i väggen och fick utmattningssyndrom som ändrade mitt liv totalt.

Har underbara vänner och familj som stöttar mig i allt!

Ni kommer få följa mitt liv med motvind och medvind! Tankar och massor med kärlek!

Hoppas att ni tycker att det kommer bli en intressant resa! För det tycker absolut jag att det kommer bli! 😄
Så nu kör vi! 👊🏻
Kram på er!

Likes

Comments