Har nog existentiell kris till och från hela tiden, och tror inte jag är ensam om det. Vad ska man göra med sitt liv för att det ska kännas meningsfullt? Jag vet inte. Vill göra så mycket men känns hela tiden som jag står stilla, samtidigt som det känns som att jag gör allt jag kan för att komma framåt. Men det stora problemet är väl egentligen, vad vill jag göra?

Jag finner ingen fast punkt i någonting och det är otroligt frustrerande. Jag jobbar, söker jobb, tränar, sover, äter. Det är ungefär så det känns. Visst låter det som en vanlig vardag och jag är även otroligt tacksam för mycket som jag har i mitt liv, men just den här delen att göra någonting som jag verkligen brinner för, och faktiskt tjäna pengar på det, det saknar jag. Jag kommer ingenstans. Ska söka in till universitetet men har ingen 100% magkänsla som säger att det är exakt det jag vill plugga. Jämför mig otroligt mycket med alla andra och det tror jag också är så skadligt. Är det bara jag som känner såhär?

Gud vilket deppigt inlägg denna Måndag, men det känns som alla andra bara vet vad dom ska göra och jag vet fan ingenting.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig. Sov alldeles för länge och efter det tog jag en promenad till affären för att jag skulle fixa matlådor idag. Är dock lite rädd då jag tog upp min lax från frysen till kylen i Måndags och tillagar den idag (Onsdag).. Men men.

Jag gör ju i stort sätt alltid matlådor för ungefär en hel vecka, vilket kan låta tråkigt men det är helt enkelt smidigast för mig och jag skulle personligen aldrig känna att jag har tid till att stå att laga mat 2 gånger om dagen. Nyttig mat får ju ofta stämpeln som tråkig men så behöver det verkligen inte vara. Jag försöker alltid variera mig när jag ska göra matlådor och idag blev det 4 lådor lax med potatismos med dill och 5 lådor kycklingfärs med krossade tomater och klyftpotatis, blev supergott! 

Mina absoluta 2 favoritkryddor är American Cajun och Mango curry(!!) Kan inte laga någon form av kycklingrätt utan att använda dessa. Bilden på kycklingfärsen kanske inte är så estetisk men det blev så gott och väldigt enkelt att göra.

Likes

Comments

Jag trodde aldrig jag skulle sitta och skriva ett blogginlägg. Har nog inte bloggat sen jag var 13 eller 14 kanske. Jag älskar att skriva och jag älskar att fota, därför tänkte jag att det kunde vara roligt att faktiskt göra någonting av det. Jag brinner verkligen för träning och har gjort i ungefär 3 års tid. Jag älskar att experimentera med mat och hitta ny inspiration till hälsosam mat, och det tror jag faller sig naturligt när man är så pass engagerad i sin träning och kropp. Jag älskar självklart "onyttig" mat och allt som innehåller socker och fett också, speciellt pasta och plockgodis, det är nog mina 2 största laster här i livet.

Men jag är sååå trött på att överallt på internet se dieter som innebär att svälta sig själv. Endast dricka någon form av shake, utesluta kolhydrater helt osv. Absolut, alla får köra sin grej, men den här hetsen att kolhydrater skulle vara någonting negativt kommer jag aldrig förstå mig på. Kroppen behöver energi för att kunna arbeta, sen finns det självklart vettiga och mindre vettiga former av kolhydrater, men man måste ju faktiskt kunna ha någon form av balans. Allt behöver inte vara så ensidigt.

Jag hoppas kunna göra någonting bra av denna blogg, vi får helt enkelt se vart det leder.

Igår hade jag myskväll med några kollegor och vi gjorde egen sushi, tror det blev över 55 bitar. Blev nog bättre än all sushi jag har käkat på restaurang om jag ska vara ärlig, sååå gott.

Likes

Comments