Hur lång tid har det gått nu? Ett bra tag i alla fall. Jag känner att varför inte återuppta bloggandet lite, även fast jag nu är hemma i Sverige igen så har jag en del att dela med mig av ändå. Tyckte denna bild var passande med tanke på tiden som har gått sedan jag sist bloggade. Men känner nu att jag kanske är tillbaka, får se vad det bjuds på för bilder. Kan vara allt från min vardag, skönhet eller kanske till och med lite blider jag inte delat med mig av från New York. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En bild från sista dagen i staden.

Ville bara här göra ett avslutande inlägg och skriva att jag nu kommit hem efter min resa. Har varit hemma ett par veckor nu och det känns lite annorlunda måste jag säga. Jag hade otroligt bra månader i den grymma stad som är New York och jag är säker på att jag kommer tillbaka! Tack New York för den här tiden!

Likes

Comments

Igår var jag och mamma uppe i Top of the Rock och det var på riktigt den bästa utsikten jag har sett! Det var så roligt att få se Empire State Building på håll. Vi hade även tur med vädret och vi kom upp en bra tidpunkt så att solen var lite låg, vilket skapade ett riktigt bra ljus.

Likes

Comments

Grannen vid Rockefeller är nästan klar...

​Idag var jag och mamma vid Rockefeller Center och det hade börjat bli riktig julstämning där. 

Likes

Comments

​Godis i regnbågens alla färger.

Mamma och jag.

Fotograferar en som fotograferar som fotograferar en annan som fotograferar.

Mamma balanserar på The High Line.

Idag var en lång och roliga dag och det togs många bilder. Dagen började med julmarknad på Union Square, jag är redan i julstämning. Sedan fortsatte vi bort till Chelsea och gick hela High Line, där fick vi uppleva solnedgången vilket var fint.

Likes

Comments

Mamma är här.

​I fjärran ser man Chrysler Building.

Här är några bilder från första dagen med mamma här. Vi var nere vid One World Trade Center och fick uppleva denna fina himmel.

Likes

Comments

​Medan pappa har varit här så har vi även varit på basket på Madison Squere Garden, det var så roligt att gå på. En sådan stämning det var och riktigt intressant att se basket live. 

Likes

Comments

​Igår kväll var vi på konsert och såg bandet A Great Big World, jag gillar verkligen dem så mycket så jag är glad att jag fick chans att se dem live. Det var en riktigt bra kväll, väldigt grym upplevelse! Det var även på en väldigt mysig lokal, vilket var kul.

Likes

Comments