JAG HAR HAFT EN HELT UNDERBAR DAG. FÖR JAG HAR TRÄFFAT THEO OCH HANS LILLEBROR ALEX OCH HANS KUSIN ELIN. DET VAR SÅ HIMLA KUL ATT FÅ TRÄFFA HAN. FÖR JAG HAR FÖLJT HONOM PÅ YOUTUBE ENDA SEN HAN BÖRJADE. SÅ DE VAR SUPERKUL ATT ÄNTLIGEN FÅ TRÄFFA DENNA UNDERBARA PERSON. HAN ÄGER JU PÅ BÅDE YOUTUBE OCH MUSICALLY.

HAN ÄR MIN STORA FÖREBILD, OCH JAG SER VERKLIGEN UPP TILL HONOM, SÅ DET VAR HELT OTROLIGT ATT JAG ÄNTLIGEN FICK TRÄFFA HAN. OCH JAG TOG MASSA BILDER MED HAN, OCH GJORDE MUSICALLY MED BÅDE HAN OCH ALEX. OCH JAG FICK SÅKLART HANS AUTOGRAF. DETTA GJORDE DENNA DAG TILL DEN BÄSTA DAGEN NÅGONSIN.

JAG HAR OCKSÅ EN FANPAGE PÅ INSTAGRAM TILL THEO SOM HETER, FANPAGE_THEOZOFFICIAL

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

JAG HADE EN SUPERBRA DAG I BACKEN, DE VAR SUPERFINT VÄDER OCH BACKARNA VAR SUPERFINA. FÖRST ÅKTE JAG ENSAM, MEN EFTER 14:15 SÅ ÅKTE JAG MED EN TJEJ FRÅN NIAN.

DENNA DAG HAR VARIT HELT UNDERBAR..MEN DE VAR EN SOM TRILLADE I HOPPBACKEN OCH GJORDE ILLA RYGGEN OCH FICK ÅKA MED EN AMBULANSHELIKOPTER. MEN ANNARS HAR DE VARIT SUPER, OCH JAG HADE DET SUPER ROLIGT. OCH SLUTET VAR BÄST.¨

HOPPAS NI FÅR EN SUPER BRA HELG. HA DET SÅ HIMLA BRA NU. KOM IHÅG ATT NI ÄR BÄST

Likes

Comments

IMORGON KOMMER VÅRAN SKOLA HA FRILUFTSDAG, SKA BLI SÅ HIMLA KUL, JAG HAR VALT ATT ÅKA SLALOM I KLÄPPEN. SKA BLI SÅ HIMLA KUL FÖR JAG ÄLSKAR OCH ÅKA SLALOM. MEN JAG HAR DOCK INGEN ATT ÅKA MED, FÖR DE FLESTA ÅKER  I  DEN STORA HOPPBACKEN.. OCH DE GÖR INTE JAG.


MEN ÄR ÄNDÅ FETT TAGGADE. ​

Likes

Comments

MINA SISTA DAGAR INNAN JAG BÖRJAR SKOLAN IGEN FÅR JAG TILLBRINGA MED DEN BÄSTA VÄNNEN MAN KAN HA..

JAG SKA SOVA ÖVER HOS MY IDAG, OCH IMORGON SKA VI ÅKA OCH BADA. OCH SEN KOMMER JAG KANSKE KUNNA SOVA ÖVER FRÅN SÖNDAG TILL MÅNDAG.

DET HÄR KOMMER BLI SÅ HIMLA KUL

Likes

Comments


​​​​​​

HEJ ALLIHOPA! FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE UPPDATERAT PÅ LÄ​NGE MEN JAG HAR FULLT UPP MED SKOLAN. MEN NU HAR JAG ÄNTLIGEN JULLOV, SÅ HIMLA SKÖNT ATT HA LOV, OCH OM TVÅ DAGAR ÄR DET JULAFTON.

MEN IGÅR HADE JAG EN SUPER BRA SISTA DAG I SKOLAN, VI VAR MED KLASSEN OCH KOLLADE PÅ UPPTRÄDANDE I MATSALEN.

MEN MIN SKOLA HAR EN TRADITION, SISTA DAGEN I SKOLAN INNAN VI GÅR PÅ JULLOV SÅ SPELAR VI VOLLEYBOLL, DET ÄR DÅ LÄRARNA MOT NIORNA. OCH LÄRARNA  HAR VUNNIT VARENDA ÅR. MEN I ÅR SÅ VANN NIORNA. I BÖRJAN LEDDE LÄRARNA OCH SEN KOM NIORNA IKAPP, OCH DE VANN FÖRSTA OMGÅNGEN, OCH DE VANN ANDRA OMGÅNGEN, OCH TREDJE OMGÅNGEN VANN LÄRARNA, NIORNA VANN TRE OMGÅNGAR, FÖR DOM VANN DEN FJÄRDE OMGÅNGEN. 

OCH JAG ÄR SÅ HIMLA IMPONERADE PÅ DEM, DE SAMARBETADE SUPERBRA, OCH GJORDE NÅGON FEL SÅ STÖTTADE LAGET, OCH DEM SKRATTADE OCH HADE ROLIGT PÅ PLAN . JAG ÖNSKAR JAG KUNDE HA EN SÅN KLASS. MEN ETT STORT GRATTIS TILL NIORNA SOM ÄR DEM FÖRSTA NIORNA SOM VINNER VOLLEYBOLL MOT LÄRARNA.

JAG KOMMER NU UPPDATERA LITE OFTARE NU NÄR JAG HAR JULLOV, NI FÅR HA EN SUPER BRA JUL! 

KRAM TILL ER ALLA

Likes

Comments

​Jag är en så himla dålig vän. Jag hänger ut mina vänner, skylla på dom och säger att dom gjort saker dom inte gjort. Jag kan inte fatta hur jag kan ha vänner. Alla mina vänner är super snälla, men dom förtjänar inte mig som vän. För jag beter mig som en idiot ibland, men jag har fortfarande vänner. Jag måste verkligen ha underbara vänner, som inte överger mig fast att jag är en idiot. 

Och jag menar verkligen att alla mina vänner är underbara. Alla mina vänner här i Sälen, Falun och i Uppsala.  Både mina killkompisar och mina tjejkompisar. För alla mina vänner är så himla snälla, fina, roliga, stöttande och bara dom bästa vännerna. Och jag är en sån dålig vän att jag inte gillar skämt, men mina vänner gillar att skämta med mig, och då blir jag överdrivet arg på dom. Jag är en dålig vän, och behandlar mina vänner dåligt 

Jag behandlar mina vänner skit dåligt. Hur vill dom ens vara med mig. Jag har vänner i skolan, som kramar mig varje dag, det är några barn på lågstadiet. Men jag är verkligen en super dålig vän. 


Men ni får ha det bra, och ta hand om er nu!!!

Likes

Comments

Idag var min mamma och min storebror här och hälsade på med soc. Socialtjänsten alltså. För er som inte vet vad soc gör, så hjälper dom familjer som har det svårt kan man säga.

Jag vet inte om det var roligt att träffa min mamma efter allt hon gjort, Men det var roligt att träffa min bror. Men dom var bara här i två timmar. Men här kommer lite bilder. 

Ni får ha det bra!!!!

Likes

Comments

Hej allihopa! Det finns flera dåliga saker men det är en sak jag verkligen stör mig på. Jag älskar idrott och jag älskar att träna, jag brinner för träning. D​et som är, jag är rädd för saker som kommer fort flygande mot mig man kan också säga att jag är bollrädd. Och vi håller ofta på med sport. Och jag suger på sport, när det kommer en boll mot mig så fångar jag inte den utan jag hoppar undan. Men det kan faktiskt bero på vem som kastar bollen. Är det någon som verkligen tar i så hoppar jag undan, är det inte det brukar jag försöka fånga bollen.


Men när vi är nere i gymmet och tränar, har jag så himla kul. Eftersom jag älskar träning. Jag håller på med crossfit,  och jag kan springa lite rundor och träna med kompisar, Men när det gäller bollsporter så suger jag på det. Och sen om man kör i lag så brukar inte jag alltid ha så bra lag, dom kan liksom säga vad dålig du är bara om jag gör ett litet fel. De hade nog varit lite roligare om man haft ett lite bättre lag. 


Men ni får ha det super bra. Ta hand om er!!

Likes

Comments

JAG HAR INTE DIREKT ETT DRÖMLIV. UTAN MITT LIV ÄR VÄLDIGT JOBBIGT. DET HÄNDER NÄSTAN ALDRIG NÅGOT POSITIVT I MITT LIV UTAN MEST BARA NEGATIVA SAKER. DOM SOM BETYDER MEST FÖR MIG ÄR MINA VÄNNER DOM ÄR SOM MIN FAMILJ FÖR MIG. OCH JAG HAR HELT UNDERBARA VÄNNER. JAG HAR VÄLDIGT MÅNGA KILLVÄNNER MEN OCKSÅ MÅNGA TJEJVÄNNER.

JAG HAR DET INTE SÅ LÄTT I LIVET JAG BLIR MOBBAD I SKOLAN. JAG BOR I EN FOSTERFAMILJ I SÄLEN BARA FÖR ATT JAG INTE FÅR BO HEMMA HOS MIN MAMMA FÖR ATT HON SLAGIT MIG. OCH JAG HAR DET INTE SÅ BRA I SÄLEN HELLER FÖR SOM SAGT JAG BLIR MOBBAD I SKOLAN. SÅ SKOLAN ÄR VÄRST. OCH SEN SÅ MÅR JAG PSYKISKT DÅLIGT OCH HAR ÅNGEST ÖVER LIVET. OCH FOLK VET OM ATT JAG MÅR DÅLIGT MEN FORTSÄTTER MOBBA MIG. DOM BORDE JU FÖRSTÅ ATT DOM GÅR FÖR LÅNGT OCH ATT FOLK MÅR DÅLIGT ÖVER DET DOM GÖR. FOLK I SKOLAN HAR SPARKAT BOLLAR PÅ MIG I MAGEN, KASTAT ISBITAR, KASTAT PAPPER, PENNOR, PLASTFLASKOR OCH PINGISBOLLAR. SÅ DOM I MIN SKOLA ÄR JU INTE DIREKT SNÄLLA MEN EN DEL ÄR DET MEN DET ÄR INTE SÅ HIMLA MÅNGA.


JAG FÅR MYCKET HAT PÅ NÄTET OCKSÅ. DÄR FOLK SKRIVER GÅ OCH DÅ Å JÄVLA HORA. OCH ALLT MÖJLIGT SÅNT. SÅ MAN MÅR JU DIREKT INTE BRA AV DET. OCH JAG SKRATTAR INTE SÅ OFTA OCH NÄR JAG VÄL GÖR DET SÅ KAN JAG GÖRA DET ETT TAG. MEN JAG VILL JU SKRATTA MER, MEN JAG MÅR SÅ HIMLA DÅLIGT ATT JAG BARA HAR NEGATIVA SAKER ATT TÄNKA PÅ. OCH DÅ KAN JAG INTE TÄNKA PÅ DET LILLA POSITIVA SOM HÄNDER. OCH JAG ÄR VÄLDIGT KÄNSLIG OCH TAR LÄTT ÅT MIG AV DET SOM FOLK SÄGER.

HOPPAS NI GILLADE DETTA INLÄGG. NI FÅR HA DET BÄST. OCH GLÖM INTE ATT TA HAND OM VARANDRA❤

Likes

Comments

Jag hade super roligt. Och jag rekomenderar att åka dit. Man sammarbetar verkligen och man har super roligt. Och jag fick inte så mycket bilder eftersom jag inte hade telefonen med mig när vi sprang runt och körde.

Likes

Comments