Visby

Postad i: Visby 2019

Hej!
Skriver detta inlägg i efterhand för har haft mycket annat att göra. Tänkte lägga in lite bilder från min o pappas resa till Visby. Vi fik åka en dag tidigare på jullovet för båten ställdes in pga storm dagen den egentligen skulle åkt.sjuk otur det händer liksom aldrig. Så det bestämdes väldigt spontant. Vi åkte båten vid 20 o va inte där förens mitt i natten. Det blåste stört mycket då. Första natten bodde vi på ett random vandrarhem vi bokade snabbt. Fanns inga lakan trots vi hade bett om det :/ freeeesh...

Vi började andra dagen med en promenad men det blåste så det bet i kinderna, man kunde ej hålla ögonen öppna knappt. Tegelplattor hade rasat och träd fallit o stormen va värst i Gotland av hela Sverige. Vi gick genom stan som sov för allt va väldigt dött den årstiden lol. Affärerna öppnade 12 o stängde 16 o restauranger hade ej öppet. Vågorna piskade upp o det var coolt att se havet. Vi gick förbi Allmedalen och satte oss vid stadsbiblan som låg precis bredvid och fikade där. Det var mysigt. Sen kollade jag affärer i Gamla stan. Dagarna har flytit ihop för vi gjorde typ samma varje dag😅 På kvällen käkade vi på olearys efter vi hade bytt till ett bed and breakfast på mullbärsgården det var så mysigt där!!! Vi bodde bredvid olearys precis. Jag käkade kyckling o pappa hamburgare. Mina kompisar planerade fest på snap o jag kände mig liite isolerad där i stormen utan båtar tillbaka till omvärlden men det var mysigt ändå haha. Sen gick vi till clarion hotellet och satt i deras SÅ DINA LOBBY!!! Drack ett glas rosévin för så fancy e jag ahah😅 sen gick vi hem.

Dagen efter gick vi först en promenad runt muren och genom botaniska trädgården o pappa berättade om anekdoter 🐧. Mysig promenad men kaaaallt men fotade fina bilder. Det snöade o stormen va borta. Olika väder varje dag!! Sen kollade jag de nya affärerna o shoppade på bikbok o åt på max. Var innte i kyrkan och kollade utsikt över staden. På kvällen var det samma sak som kvällen innan haha. Det var mysigt jag introducerade pappa till bra memes. Sen gick vi hem o upptäckte världens bästa mullbärsgården hade baetvapparater med youtube. Vi kollade all möjlig musik det va gööött!!!

Sista dagen spenderade vi på museet. Det var faktiskt mysigt och större än jag trodde!! Denna dagen var både storm och snö borta och det regnade istället haha... köpte ett så fint halsband på museet. Minns ej specifikt varje dag men vi gick men man gick över gamla stan snabbt och vi gick alla gator många gånger. Det var mysigt trots vädret. Det påminde om gamla stan i Kalmar, ljusa hus. Det var mysigt kan tänka mig att det är goals att va där på sommarn!!! Sen tog vi iallafall båten hem efter jag käkat subway!!

Det var en mysig tripp, här kommer några bilder:

  • Postad i: Visby 2019
  • 160 visningar
  • Nära Bragegatan , Kalmar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229