Postad i: Au pair in London

Hej igen!
Nu var det ett tag sedan. Har ej hunnit eller orkat skriva. Haft lite downs, varit en del krångel med familjen osv som varit rätt jobbiga. Men tänkte berätta om helgen!!! Jag fyllde ju år i torsdags. Agnes (en annan au pair) skrev med mig o jag åkte för o möta ”henne” vid piccadilly circus vid 11.30. Detta va förövrigt dagen efter svenska kyrkans ung i London kväll som va väldigt mysig! Satt och väntade inne på Sportaffären o kände plötsligt hur någon kom bakifrån o tog sina händer runt mina ögon. Jag trodde först det var Agnes, sedan mamma. Vände mig om och det första jag såg var Hannes. Började gråta direkt, sen såg jag Lilian, sen Olle, Mattias och mamma. Var så sjukt chockad och sjukt glad. Fick veta att de planerat Madame Taussauds, fotboll på Wembley och Notting Hill. Blev överlycklig och sjukt förvånad. Hade aningar om att mamma skulle komma men verkligen inte de andra. Vi åt på shake shack, sen åkte jag tillbaka till jobbet vilket sög. Sen på kvällen åt vi på Spaghetti house och Agnes var med. Det var en så mysig kväll. Dagen efter shoppade vi på dagen, handlade för 800kr på primark samt vans för 600kr så nu får de va lite nog lol. På kvällen ville mamma till Notting hill som va så DÖTT så vi slutade upp på ett Nandos i Kensington. Så mysig kväll, kan ej beskriva. Helgen bestod av först Notting Hill marknad. För mkt turister. Hittade dock ett par Levis jeans för 300kr!! Sen gick vi genom Hyde park o Buckingham palace och åkte sedan till Wembley. SJUKT mäktig känsla att komma ut där och sw hur stort det var. Lilian blev rörd. Efter det ville Olle o jag till Angus men det blev Pizza hut. Söndagen spenderades först på Madame Taussauds, sedan Tower Bridge. Sedan på kvällen mådde Olle dåligt så åt själv med Hannes, Lilian o mamma på Angus. Aldrig vart så ledsen som dels när jag sa hejdå till Olle o Matte o sen till dom. dels för de skulle hem men dels för det känns så sjukt ensamt i London just nu. Har många ytliga vänner men känner ej någon av dom. Har ingen o riktigt prata med.

Var iallafall en sjukt mysig helg. Kom så mycket närmre dom alla om det nu ens är möjligt att komma närmre varandra än vi var. T.ex när vi lekte en lek på tunnelbanan där man skulle komma på så många svenska fula ord och könsord som möjligt lol. Eller när Lilian och jag letar Daddys tillsammans. Eller Olles och mina konversationer. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar dom och saknar dom redan!!

Nu e barnen på playdate men ska hämta dom om 30 minuter tyvärr :((. Ikväll ska jag träffa en tjej jag skrivit med på facebook, Frida heter hon.

Så är det! Bye!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229