Postad i: Rammstein 2019

Hejsan!
Nu var det ett tag sen vi var iväg, har jobbat som fan så underbart o äntligen hitta på något! Vi e nämligen i Stockholm för att se RAMMSTEIN!!!!! Åkte hit redan 05.00 imorse, träffade Joy igårkväll så dygnat o e sjukt trött atm. Men haft en så bra dag. Vi började käka Panefresco. Sen satte vi oss i Hötorgshallen. Under dagen o gårdagen har jag haft kontakt med en tjej som turnerar med Rammstein, som jag fick via Gvantsa som
Är en nära internetvän. Enligt henne kan jag få träffa bandet på onsdag så jag har ju konstant adrenalinpåslag och är en durasellkanin lol. Sen kollade jag Stadion där de ska spela. Mamma var en bit bort. Först såg jag mitt livs första daddy issue Johan Promell (japp detta beteende började som 5 åring när jag såg tallang), därefter såg jag då självaste Flake Lorenz som spelar keyboard i rammstein... jag blev så chockad så kom mig ej för att säga något. Ringde mamma som såklart inte tänkte låta Flake fly från oss så jag följde efter Flake 40 min genom hela Östermalm medans mamma jagade mig o sprang som ett fån. Tillslut hittade vi honom och han verkade rätt så creeped out (han såg troligen jag förföljt han 40 min...) men vi fick autograf :)

Sen mötte vi Tore och Annette på Harvest, så sjukt fina människor. De gav mig verkligen motivation till att kämpa för att förverkliga mina drömmar och mål! Hade en väldigt mysig kväll o dag❤️💞🌚 E så jävla nervös för rammsteingrejerna HOPPAS jag kan få följa med deras (det jag tyvärr tror är groupies lol) tjejer o träffa dom efter konserten, hade svimmat och dött och kramar Paul tills han kvävdes. Det var allt för idag.

Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229