Southbank med Maria, misslyckad utekväll o Alisonplaydate

Postad i: Au pair in London

Well hello there Sonja’s fellow followers

Eftersom det har blivit lite utav en tradition o skriva varje söndagkväll kommer jag ej bryta det. Låt mig bara ventilera om förra veckan. Aldrig mått så dåligt för någon annans vägnad som senaste dagarna. Mitt stackars, älskade, fina lilla extrabarn Joseph öppnade upp sig för mig och berättade om hur han mår i alla missförhållanden mellan familjemedlemmarna och den sjukt stora press han bär på. Aldrig mött en så smart liten unge. Han sa att han ej vill vara smart, han vill bara vara normal. Han vill vara med sina vänner o inte pressas så hårt. Jag började också gråta för det gjorde verkligen ONT i hjärtat men försökte o ej visa det för honom för då skulle han undra what is going on. Sen pratade han faktiskt svenska med mig vilket föräldrarna ej hört honom göra på flera år. Det var det gulligaste i hela mitt liv. Dom vet hur dom ska övertala mig. ”Titta Sofia! Får jag låna din telefon snälla? Jaha jaha jahopp jadå” tror ni inte mitt hjärta smälter (läs det där med världens brytning dessutom). Då fick dom såklart spela pokemon på min mobil haha. Gråtit så mycket över dom stackars barnen och är på något egoistiskt sätt så glad jag snart kommer slippa se denna psykiska misshandel samt utsättas för den själv. Önskar bara jag kunde hjälpa dom. Har försökt peppa dom som fan.

Annars förra veckan va de ganska lugnt. Besökte Little Venice, besökte nuvarande au pairen i min nya au pair familj o var hemma hos dom, träffade Martina på Weatherspoons vid Tower Hill en kväll, gick en kvällspromenad en kväll o såg miljödemonstrationerna vid Trafalgar square. I fredags var jag o Hanna på IKEA i Wembley o käka köttbullar o köpte dammsugare. Mkt trevligt. Sen åt vi ute på kvällen. I lördags hade jag bästa förmiddagen på så himla länge. Jag mötte Maria som bor i Clapham men snart kommer dissa mig för New York med sin värdfamilj (tror ni jag e avis eller....). Hon visade mig Southbanks vilket var alldeles underbart. Käkade brunch på Bill’s och promenerade över Millenium Bridge o bort till Waterloo. Sen på kvällen åkte jag till Woolwhich o möte Martina hos henne. Sötaste värdfamiljen jag mött. Det började lyckat o vi snackade o drack Tescovodka på hennes rum. Men sprit e INTE BRA att dricka fick jag ännu en gång tydligt för mig så jag kunde inte ens gå ut sen för Sonja had a bit too much. Tog en pissdyr uber hem o mådde som jag förtjänade. De va en billig kväll iallafall....

3h senare ringde Alison o skrek ”Du sover väl inte” (o de gjorde jag whoops) men jag slängde iväg mig till Clapham Junction, fortfarande full som fan och mötte henne på tåget till Portsmouth som vi planerat. Hon är så underbar. Jag mådde skit men vi hade så mysigt ändå och har inte skrattat såhär mycket på en dag sen jag Olle o Mattias har tourettes och adhdanfall i Ljungbyholm. Det förklarar en del. Vi blev kompisar med en asgullig tågkonduktör som hjälpte oss med våra failade biljetter (som ended up 400kr var) o pratade om allt o lite till. Portsmouth var en stor besvikelse. Regn dessutom. Fanns ingenting o göra. Vi började med Burger king på ett dassigt shoppingcenter. Sedan insåg vi att muséet vi taggat kostade 200kr PER RUM!! Då ringde vi våra mammor o grät lite så kom det varsinn liten ”räddaren i nöden swish”. Mycket fint satt det. Det firade vi med lite död fågel på Nandos. Satt där o pratade om Rugbyspelare, ketchupflaskor, Alisons tid som städerska, o life helt enkelt. Sedan åkte vi hem. Peter (konduktören) skuttade fram för han sa att han hörde våra röster. Satt o snackade med honom o till slut kände han oss båda på djupet. Bevis: När han rekommenderade ställen sa han typ ”Där finns det en chokladfabrik, muséum o massa mat för dig Alison o sen festställen o karuseller för dig Sofia”. Peter knew us as we’ve been married for ages för att citera honom själv. När jag kom hem ställde jag in kvällens planer med Hammersmithgänget för jag var för trött. Sov 2 timmar o vaknade av att jag var hungrig som ett as, vad möts man av när man ska gå o ta sig en bagel om inte hela fina familjen som frossar pizza utan o erbjuda mig. Mycket trevligt. Så det blev en tur till Coop med kycklingcurry smörgås, vindruvor o Doritos till kvällsmat. Men vem är jag att klaga på det.

Gonatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229