Malmö och Köpenhamn

Postad i: Malmö Köpenhamn 2016

Hejsan!
Nu var det länge sen jag skrev! Just nu sitter jag på tåget hem mot Kalmar och det är måndag kväll. Jag fick höstlov i fredags vilket kändes otroligt behövligt då jag mest kände för att spy på skolan :P.

Iallafall, jag och familjen har sovit två nätter i Malmö! Vi har tänkt göra det länge då vi aldrig har varit på weekend där. Har bara varit där en gång förut över dagen så det var kul att se staden. Vi kom dit i fredags, då gick vi till Malmö hus och kollade på akvariet mm. Sedan åkte vi ut till Emporia! Där hittade jag en nerd-butik som var ENORM!! Köpte bl.a friendsmugg, the big bang theory trivial, massa andra big bang theory saker mm!! Sedan var vi på ishockey på Malmö arena, det var väl rätt så kul men hade ju lätt hellre varit där om en vecka och sett kent ;).

Igår åkte vi till Köpenhamn på morgonen! Vi gick genom Ströget, nyhavn och bort till Christiania, där jag faktiskt aldrig har varit. Det var lite kul o se haha, rätt sjukt att det är lagligt!! Sedan hittade vi en street food market där jag köpte sötpotatispommes så då blev jag lite london-nostalgisk för det åt jag alltid på residencet haha ;-). Förresten hittade jag the english food shop i Malmö och KÖPTE JELLY BABIES!!! Började typ gråta när jag såg jelly babysarna hänga där på hyllan så lär väl ca dö på onsdag när london-squadet kommer till Kalmar om jag reagerar så på lite godis från London ;-). På kvällen igår så gick vi in på Tivoli, som är halloweenpyntat! Det var riktigt mysigt. Vi gick runt där, drack vit varm choklad, käkade, o kollade i alla bodarna med massa julpynt osv!

Idag hade vi inget o göra innan vi skulle hem så jag tvingade med mamma att se morran o tobias då det är typ den roligaste serien jag sett (fast mamma hatar den). Filmen var dessvärre inte alls så rolig som serien, den va typ bara sorglig och konstig :(. Sedan åkte vi till Emporia igen hehe, men idag shoppade vi ingenting. Nu sitter vi på tåget hem och jag lyssnar på kent ofcorse, och jag är mycket nöjd över dessa dagar! Dock kan jag inte säga att Malmö gjorde så stort intryck, kändes som att det bara var en gata och 2 torg som var själva centrumet, till skillnad från Sth o Gbg som är så mycket mer.

I övermorgon kommer Ellen, Maja o William till Kalmar OCH JAG ÄR SÅ JÄKLA TAGGAD!! De stannar 3 nätter och vi ska få ha mammas lägenhet för oss själva. Vi ska nog bara umgås, vara London-nostalgiska, äta otroligt mycket och eventuellt träffa queergänget :-)! Nästa grej vi ska iväg på är Stockholm i december då vi ska på 2 kentkonserer SÅ DÅ JÄKLAR SKA JAG BLOGGA!!!!!!!!

Bye bye tills dess! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229