Lugn vecka

Postad i: Au pair in London

Hejsan!

Kanske egentligen onödigt att skriva då jag verkligen inte gjort något spektakulärt sen sist. Menmen så är det ibland. Mår bättre igen, det beror nog främst på att Gyte skrev att jag ska åka hem den 9e juli redan. Inte för jag vill åka hem, men när hon skrev så och jag räknade ut att jag har varit här mer än hälften av tiden blev jag ledsen av tanken på att lämna. Vilket nog var behövligt för att uppskatta det man har nu. Oskar har varit agressiv denna vecka, det är typ varannan vecka. Och då menar jag extremt alltså. Ett monster eller en ängel är han. Läskigt... Gyte har också varit klagig på allt jag gjort vilket gör mig måttligt frustrerad och då blir konsekvensen att jag tar ut min irritation mot henne på barnen. Lilla Agnes gav mig ett alla hjärtans dag kort idag. Har kommit närmre henne på senare. Det behövdes att Oskar skulle vara jobbig så jag fick chans att inse Agnes potential haha men hon är faktiskt jättemysig och har humor. Oskar märker att jag nu ser Agnes som jag inte knappt gjorde alls innan och undrar varför jag är SNÄLLARE mot Agnes än honom.... Litet as är han.


I måndags var jag bara hemma på dagen, glodde youtube och sov efter jag lämnat barnen och storstädat lägenheten. Samma sak på kvällen. Kollade How I met your mother och kunde som vanligt inte sova förens typ 4. På tisdagen träffade jag hanna på dagen. Vi åt på Mod på Leicececester square. När vi befinner oss där brukar vi säga att vi är tillbaka i våra rötter. För det var på Leicececster square allting började. Även att vi nu AVSKYR stället. Finns ingenting där förutom Mod och M&M world som man dock inte ska föräkta trots alla turister. Vi går alltid in dit och överväger starkt om vi ska köpa M&M med våra ansikten på men inser alltid att det var sånt där skit man bara hade råd med i början när man tullade på sina svenska sparpengar 24/7. På kvällen hade jag babysit. Oskar var faktiskt på topp. Han kom upp efter jag lagt dom med sin snuttefilt och ba "Sofia I saw mushrooms from Mario Kart in my head"... Man ba okej vad har du rökt lille vän. "Ska jag bära dig som Jesus tillbaka till sängen Oskar?" "JAAAAA". Inga kommentarer behövs för att skriva vilka udda individer vi är han och jag.


På onsdagen mötte jag Alison i Twickenham för att besöka Eel pie island som jag läste om nånstans. Det var som en egen liten värld, så hippie och bohemiskt och lugnt såg ut som man var på Thailand. Man kunde dock bara gå på en stig där för resten var privat. Sen krängde vi varsinn subway macka och där var min lön slut. På kvällen träffade jag återigen Hanna. Denna gången i Notting Hill ( No shit sherlock). Där drack vi Sandbox för varför bryta en så utomordentligt fin tradition. Satt där och pratade från 20 till 00 när de stänger som vanligt. Sedan åkte jag hem och VINglade in i köket för att skura Gytes golv som hon smsat mig om att det var livsviktigt att jag gjorde (trots jag alltid gör det så ingen nyhet liksom) för hon hade lagat fisk som gjorde fläckar, samt att jag behövde ta ut soppåsen utanför dörren för det var fisk i den. Lika lång tid som det tog för henne att formulera de där smsen till mig hade det ju då tagit för henne att göra det själv men är man slav så är man. Tömde även diskmaskinen och veck handdukar 1 på natten och välte något i tvättstugan men vill dom att Sonja ska jobba till hon stupar så gör hon det nemas problemas.


På torsdagen (igår) träffade jag Martina. Inte sett henne på över en månad. Vi åt på pret, tog den billigaste mackan som fanns för jag hade inga pengar kvar bokstavligen. På kvällen jobbade jag sent i familjen och sen kollade wahlgrens värld och åt mina svenska ostbågar som dock inte ens var goda nu man ba wtf jag älskade dom hemma. Dom där med massa chili. Rip.


Idag är jag bara hemma. Fick någon citronpaj till frukost för att fira Valentines day haha och Agnes var så taggad på livet och gjorde kort till alla och bad mig göra till henne så måste sätta mig o skriva kort till barn nu... I eftermiddag ska jag ta henne till simning. Ikväll ska jag till Richmond och möta Alison och gå till en pub o ta nån öl o snacka. HOPPAS jag får lönen innan annars e det bye bye svenska pengar. Planer för helgen är rätt oklara, ska jobba i kyrkan imorgon sedan träffa Hanna på eftermiddagen. Kanske denna gång vågar ta hål i öronen (fegade ur sist lol). Lär hänga på Westfield som är the place to be. Somsagt en väldigt ointressant vecka men jag hade inget att göra så jag bestämde mig för att blogga. Dagen känns så lång när man inte napar lol (bara napat 40 min idag är i chock). Produktiv Sonja. Tvättat och ätit rice krispies och lyssnat Billie Eilish nya låt på repeat. Med andra ord en go dag.


Bye

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229