London day 5

Postad i: London 2017

Hej!
Detta inlägg handlar om gårdagen men har ej kunnat ladda upp det förens nu pga dåligt nätverk. Alltså är detta lördagen.

Ännu en dag i London är över! Idag har vi gjort mycket känns det som. Vi började med att åka till Notting Hill som vi alltid gör när vi är i London. Väldigt mysig stadsdel och mamma är helt obsessed med den haha. Eftersom det är lördag var det Portobello-market! Tro mig, det var matparadiset, ååh!! Köpte först en crêpe med nutella o banan o sen delade mamma och jag på några konstiga chips som jag kan lägga in en bild på nedan! Så gott!! Vi var inne i bokaffären från filmen as usual och såg den blå dörren obsiously. EN STOR BESVIKELSE upptäcktes dock idag hahaha... Eftersom jag är en fräck person utan gränser bestämde jag mig för att öppna brevlådan och se hur det såg ut på insidan ;). Det såg INTE ut som i filmen haha, lägger in en bild på det nedan. Mamma var nog den av oss som blev mest besviken haha, så vi intalar oss att filmen spelades in där men att lägenheten har rivits ;).

Efter det nyttjade vi hop-on hop-off bussarna som vi åkte med igår. Biljetterna varade 24 timmar och vi hann precis med den. Vi åkte en runda genom stan och gick av vid Covent garden. Där kollade vi lite på marknaden. Igår när vi var på Madame Taussauds visade det sig att man kunde köpa till London Dungeons för bara 7 pund för både mamma och mig så det gjorde vi. Efter Covent garden åkte vi dit! Vi tog först en fika på Pret a manger (förövrigt så bra billigt ställe med nyttig snabbmat som finns överallt i London! Massa mackor, sallader, drickor osv). Sedan var vi på Dungeons! Var där i sommar också, och jag tycker att det är väldigt coolt, dock fattar man inte allt de säger för de pratar så fort och med så mycket dialekt. Men det var väldigt coolt! Vi köpte bilder där från ett fritt fall man åkte haha, där kan man snacka om kontraster mellan mammas och min reaktion... Efter det åkte vi till King's cross och kollade i Harry Potterbutiken (shit vad effektiva vi har varit idag!) Sedan åt vi middag (FÖR TREDJE GÅNGEN PÅ SAMMA STÄLLE) på Shake schack ;). Världens godaste burgare och pommes ååh!!! Det var allt för idag! Imorgon blir det Harry Potter Warner brothers studios!!

Så såg det ut genom bredvlådan Hugh Grangs blåa dörr... :P

Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229