Konserten

Postad i: Rammstein 2019

Heya!
Nu är det sista dagen. Ej hunnit skriva men ska försöka minnas allt. På tisdagen tog vi sovmorgon, sedan var vi på Gröna lund en stund. Älskar att bara går runt där även man ej ej har åkband, det är så mysigt. Åkte fritt fall o käkade pasta hihi! Efter det åkte vi in till stan o kollade på Rockbjörnen i Kungsan, provade sushi i stockholm, men den va fan inte alla bättre än Kalmars som alla säger! Stannade ej hela Rockbjörnen för det var så stökigt dock.

Dagen efter det var det dagen D. Började med panik för vi försov oss o vaknade av en slump som tur va!! Vi vaknade vid 04 o bussen gick 04.35. Upptäckte jag tappat min ena lins (linser som jag jar ett år o kostar 4000- fick PANIK) så såg på ett öga hela dagen lol. Sen glömde jag min plånbok... men sen blev det bara bättre. Väl där såg vi 2 personer som stod vid ingången så vi ställde oss med dom. Det var Olivia o Markus, som var där med Mikkan o Maddis. Vi möttes vid 05 o blev snabbt vänner med dom. Nån timme senare joinades vi av Joanna som både såg ut och var som Lily i How I met your mother haha. Vi blev ett dreamsquad som krigade tillsammans mot idiotiska australienare som försökte tränga sig. Vi blev ledare för nummerutdelningen o kände oss som värsta diktatorerna haha.. morgonen var sviiinkall men det blev varmare framåt dagen. Skrev frebilt med tjejen som skulle fixa mig backstage men det kändes ej lovande för hon dissade mestadels. Är glad hon gjorde det nu i efterhand för fick perfekta platser o kunde inte umgåtts med finare människor. Pratade om allt, hade varsitt mental breakdown och lite sånt där i 15 timmar. Beställde käk från Phils burger o bad till vakten o hjälpa oss få in oss först, jag hade nr 6. Vakten va bae vilket va sån tur för vi fick gå in först!!!!

Väl inne lärde vi känna 3 killar som satt bakom som va så sjukt sköna, vi satt o rabblade upp random djurarter i 3 timmar tills konserten började. O asså konserten. Omg... kan ej beskriva med ord det är omöjligt... ALDRIG tyckt något var i närheten av detta. Musiken. Showen. Deras mimik. ljudet. ALLT!!! HELT MAGISKT!!! Helt sukt magiskt!!! Skrek så mycket o ba dansade o typ grät när jag såg att Paul va lika glad i verkligheten som på videos haha han är min absoluta favorit. Till hade lärt sig svenska, smart som han är den lilla kasslern o sa bl.a ”jag vill knulla” :))).... så mkt effekter. Flake knuffade till av scenen, de åkte båt över publiken, sprutade eld så de kändes som ögonbrynen brann upp, dränkte oss av skum av en gigantisk penis, dansade en korreografi när Reesh DJade, eldade upp Flake, Paul o Reesh hade Paulchard moment för att please hardcore fansen, eldade upp en stor barnvagn med en docka i i Puppe, sprutade konfetti.. bäst var du riescht so gut och ich will på slutet när man ba kunde skrika o svara på frågorna, jag o mikkan diggade sönder. O pussy såklart, han bakom skrek ”Tilly, göd mig med vad som helst” hela tiden hahah jag var inte den mest maniska där😂. Grät när det var över.

Igår blev jag medbjuden på pub av gänget från igår. Vi bondade om möjligt ännu mer och har verkligen fått vänner för livet. Vill till Stockholm NU!!! De va Mikkan, Markus, Maddis o hennes flickvän, hon var sååå gullig och alla var så otroligt snälla mot mig😭💞 Så himla tacksam!!!!!

JUSTE inte berättat om Tore o Anette men de vi bor hos är oxå jättegulliga samr deras inneboende Carmino hihi, fått så många nya vänner i Stockholm. Varit helt perfekt!!!! Idag ska vi hem, med massa minnen o nya vänner i bagaget💛


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229