Jullovet + inplanerade resor

Postad i: Kent turné 2016, Stockholm

Hej!
Nu var det ett tag sen jag skrev! Tänkte (som vanligt mest för min egen del) skriva lite om vad som hänt sen sist! Sist jag skrev var det efter kent i december. Till er som trodde jag skulle försöka komma över min mycket intensiva förälskelse till de gubbarna kan jag göra er besvikna med att säga att det har blivit värre ;-). Har samlat på mig alla skivor, många vinyler, böcker, affischer, konfetti från konserterna, massa småsaker från shoppen osv... har sett dokumentären varje kväll sen den sändes :))). Det enda jag lyssnar på är kent och det gör jag varenda sekund av dygnet bokstavligt talat. Och så skriver jag med en tjej 24/7 som är precis lika besatt som jag själv vilket inte gör det bättre heller :). Kalla det stört, jag är beredd att hålla med.

På jullovet var jag och hälsade på William i Oxelösund vilket var väldigt kul! Tyvärr kunde ej Maja och Ellen vara med denna gång. Vi träffade williams kompis, såg på flera säsonger av Jul med Ernst, jag fick världens finaste julklapp (bild nedan), spelade in musicallys om nätterna osv :). En av dagarna åkte vi in till Stockholm vilket var sååå mysigt (JAG ÄLSKAR STOCKHOLM) o där köpte vi väldigt mycket saker bl.a likadana Ernst-muggar (Mannen i kassan höll sig för skratt då haha...) och kentvinyler haha. Ni som är vänner med mamma på facebook har nog sett vår lilla musically där jag håller mammas kentväska som jag lyckades glömma på tåget i Stockholm o där i fanns väldigt mycket av shoppingen jag hade köpt under dagen (bra jobbat av mig japp jag vet)... Iallafall stannade jag hos William fyra nätter och vi hann fixa ungkarlslya även denna gång!

Under lovet skulle min extrasyster Lilla O ha kommit men hon blev sjuk så hon fick komma förra helgen istället. Det är så skönt när hon kommer för det är som en extra familjemedlem. Vi har alltid så kul! Alltid så hemskt att säga hejdå... Men hon kommer hit om mindre än en månad igen!

Just nu händer det ca ingenting och skolan känns så otroligt tröttsam. Dessutom är det kallt och mörkt och äckligt så man e inte jätte motiverad på life :))). Dock har vi faktiskt bokat en sak att längta efter!! Vi ska till London (ja jag vet att jag nyss var där men London är vår favoritstad)! Vi ska faktiskt stanna en hel vecka denna gång!! Är sååå taggad!! Ska äntligen få åka till Harry Potterstudion! O så ska jag visa runt på alla EFplatser :). Jag gillar att ha någonting framför mig att längta efter, och detta är verkligen en sådan grej! Dock är det inte förens på påsklovet, menmen!

Lite random inlägg kanske men detta är vad som händer i mitt liv just nu! Kram på er (om det är någon som läser detta?) :) <3

Ernst har länge varit ett Internskämt för oss haha så detta va va jag fick i julklapp... ;) ​

Ha det bra tills nästa gång!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229