Jack the ripper tour och dålig bio

Hejsan igen!


Så var helgen över och det gick lika snabbt som vanligt. Min blogg ser ut som skit för det laggar och kan ej ändra namn även att jag vet det heter travel och inte travels haha samt kan ej fixa headern så tog en random bild på London.. Menmen det viktigaste är att jag får ventilera inte att det ska se estetiskt vackert ut. I fredags sov jag hela dagen vilket var underbart. På kvällen träffade jag Maria vid All star Lane vid Westfield i Shepherds bush. Åt godaste burgaren och bowlade, men fick bara köra 10 slag var de snåla jävlarna... Men det var gott. Sen åkte vi till Hammersmith och satte oss på weatherspoons och tog varsinn pepsi haha lite onödigt men så kan det vara.


Lördagen började med jobb i kyrkan. God kanelbulle som vanligt. Efter det mötte jag upp Hanna utanför totally swedish. Köpte dillchips, lösgodis och shake tuggummi. Sedan tog vi oss till Hyde park och satte oss på en bänk där och hade picnick i blåsten. Vi satt över en timme och analyserade alla som gick förbi och vad de hade för liv etc har nog aldrig skrattat så mycket innan. Mycket mysigt sen kollade vi primark sen drog vi hem. Jag duschade och åt soppa som Gyte hade gjort. Sedan åkte jag till Towern. Mötte Maria, Becka och några av Beckas kompisar där för de hade också bokat Jack the Ripper tour. Det var faktiskt det bästa jag gjort på så länge jag kan minnas. Guiden var så jävla rolig och talangfull alltså skådepelartalang och kunde snacka med folk på ett sjukt begåvat sätt. Och historian... SÅÅÅÅ spännande. Det var långt ifrån en random seriemördare som dödade prostituerade. Det var så mycket mysterier runt, som att han på alla sina offer tog bort livmodern och la dom på ett visst sätt, karvade in trianglar i deras kinder och skrev att allt var frumurarnas fel på en vägg, som högsta uppsatta statliga polis suddade ut för han var med i frimurarna. Det var sååå mycket mindblow att analysera och älskar verkligen sånt där. JAg fick verkligen en 110% insikt om att jag ska läsa kriminologiprogrammet där. Guidningen var 3,5 timmar. Det var gratis men gav 10 pund i drix för man förväntas göra det här men det hade fan varit värt 50. För er som åker till London kan jag verkligen rekommendera att gå på Wonders of Londons Jack the ripper tour med Ben.


Igår tog jag sovmorgon och mötte vid 14 Hanna på Westfield. Käkade kakdeg som var det godaste jag ätit i hela mitt liv. Det hände samtidigt nåt terrorattentat i Streatham men det var 2 som blivit stabbade och det händer varje kväll i London så fattar ej varför just denna gången uppmärksammades mer. Hände på Fridas gata häromkvällen och såg ett slagsmål där en hade kniv när jag skulle hem i fredagskväll. No biggie. Vi trodde dock det var terror på köpcentret för helt plötsligt hörde vi skrik och alla sprang som dårar. Det var tydligen en tiktokkändis som var där... Hanna och jag himlade med ögonen som de kärringar vi är men det finns fan inget så töntigt som tiktok USCH!!!! Sedan åt vi asbillig mat på Sammys peri peri chicken. 3 pund för burgare pommes och dricka. Sen drack vi vin på weatherspoons och såg bad boys på bio. Det var det sämsta vi sett i våra liv trots att alla som sett den sagt de skrattade så mycket. Den var bara töntig och varken rolig eller spännande. Men hade en mysig dag som alltid med Hanna och skrattade så mycket med henne innan så det var lugnt att bion sög. Idag har jag städat och ska nu ligga i min säng hela dagen och sova samt glo nån dokumentär om mördare på netflix samt wahlgrens värld, det är mina 3 favvosysselsättningar här i livet samt äta.

Kram Sonja

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229