IKEA och ensamhäng i stan

Postad i: Au pair in London

Hejsan!

Lite ovanligt att jag skriver en torsdag men hade inget bättre för mig. Klockan e 13.08 och börjar jobbet igen vid 15.40. Sitter för tillfället på Cafe Néro utanför Harrods och dricker varm choklad med grädde och Marschmellows och äter pepparkaka. Kan inte klaga. Ännu en vecka som har varit väldigt lugn börjar nå sitt slut.

Oavsett om man har en tråkig vecka här eller en fullspäckad vecka som man mår riktigt bra under går tiden så himla snabbt. Det känns som det jag gjorde i helgen var nyss och det har redan gått en vecka till. Helt sjukt. Troligen för jag sover så mycket hahah.

I måndags träffade jag Melinda vid Primrose Hill. Satt en stund och njöt av utsikten och gick sedan till ett café och åt frukost. Åt gröt med honung och bär. Sååå gott. På kvällen mötte jag Maria vid en pub vid Kew Garden station. Åt pommes och delade en flaska vin och pratade om lite allt möjligt. Smed även lite reseplanner hehe..

Denna veckan har Oskar varit så jävla jobbig. Tror faktiskt han är bipolär eller iallafall adhd. Helt sjukt verkligen. Elak, agressiv, jobbig, aaaaaah. Blir så trött och orkar verkligen inte vara trevlig tillbaka mot honom när han är sån. Gyte har också varit tjurig och klagat som fan på det jag gör. Alla är lite bittra just nu.


På tisdagen sov jag hela dagen och på kvällen träffade jag Hanna i Notting Hill traditionsenligt såklart. Det var la mysigt att prata om livet och dricka massa vin. och kvällen slutade som vanligt på olika håll. Jag vinglade in och skurade 01.00, mig kan Gyte fan lita på. Några timmar senare (onsdag förmiddag) mötte jag Hanna igen vid Neasden som bara är 2 tunnelbanestopp från mig. Dock går man alltid vilse när man ska gå från stationen till IKEA men vi lyckades komma på rätt buss. Beställde 15 köttbullar var med extra mos, extra sås och extra lingon. Det var inte fel minsann. Samt lite hallondricka och en kanelbulle på det. Och shoppade ett paket dammsugare och lite lösgodis. Det finns bara dåligt godis där. Engelskt godis i lösgodislådorna, inte ok… Men hittade sura döskallar iallafall. Tragiskt nog åt jag upp hela paketet dammsugare igår lol. Efter jag sagt hejdå till Hanna tog jag en random buss mot Paddington för jag började jobba sent igår. Satt där högst upp längst fram och lyssnade Billie Eilish och käkade lösgodis. Det var riktigt gött ska jag säga er. Skulle sett Martina efter mitt fruktansvärda jobbpass men hon ställde in. Så låg i sängen och kollade på videos från Sydostasien och kollade en hel Billie Eilishkonsert på youtube. Med musik är jag verkligen periodare. Hade tröttnat som FAN på både Billlie och kent i höstas och lyssnade bara rammstein men nu är det tvärt om. Några månaders paus and im back again.


Idag skulle jag sett Alison som också ställde in. Min första tanke var att jag skulle sova hela dagen som jag alltid gör jag är ledig men bestämde mig för att tvinga ut mig själv. Åkte till Natural History museum och gick runt där en timme. Hittade utställningar jag ej reflekterat över innan när jag varit där med folk. Som den med alla mineraler, meteoriter, delar av planeter, diamanter och kristaller. Samt den om jordens evolution. Var lite coolt faktiskt. Sedan åkte jag till Harrods. Letade efter vetekudde på ett apotek men det existerar inte här. Har ont överallt som en pensionär at the moment. Har haft cpont i höften fram och tillbaka sen jag va liten så just nu kan jag ej gå utan att halta vilket också är varför jag varit hemma mycket. Kollade knappt på Harrods. Fick samtal av en kvinna på ett assistansbolag i Kalmar som jag sökt tjänst till men de behövde någon nu. de sa dock jag skulle höra av mig när jag åker hem. Det är en 13årig tjej med autism i LJUNGBYHOLM: HUR perfekt vore inte det om jag kunde jobba i Ljungbyholm där jag kommer bo med mamma och Mattias när jag kommer hem? Jag HOPPAS! Sen gick jag till detta cafet och sitter här och chillar men ska snart gå till Boots och kolla om Voltaren sen hämta Agnes, gå med henne till svenskan, ta tunnelbanan till Oskar, ta den tillbaka till svenskan med honom…. yey…. Det var en liten life update. Vet ej vad som kommer hända i helgen tror den kommer bli rätt lugn. Vet att jag och Hanna planerat bio på söndag och om jag har råd och mod ska jag ta ett helixhål i örat. YOLO men alla säger det gör så mycket ondare så är lite tveksam. Only God knows.Kram Sonja

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229