Postad i: Au pair in London

Well hejsan
Nu har jag levt min första helg som London-bo. Det var en.. intressant upplevelse haha. Vill skriva om dag för dag för att minnas detta.

Fredag- jobbade 8.00-19.00. Skulle träffat en tjej men som ställde in så träffade några random från den svenska au pair gruppen. Astrid, Linnea, Hanna och Johan hette dom. Vi va först i Camden på några pubar sedan på en klubb i Shoreditch. Det var roligt faktiskt.

Lördagen gick jag upp tidigt för att nyttja tiden. Tog bussen från här till Marble Arch. Gick själv o kollade butiker på Oxford street o köpte världens sötaste dagbok på Disneystore💞 . SEDAN gick jag till Boots för att köpa nåt mot min infekterade tå. Där sa kvinnan ”fyfan va de ser ut du behöver akut till läkare” typ. Sen gav hon mig adressen till en random dropp in läkare som jag fortfarande ej fattar va de va. Satt där 3h o väntade o de va ba invandrare i London där så kände mig som en flykting typ. De sjuka va att de va gratis med läkarbesök där o fick antibiotika GRATIS!? Hur sjukt. Gick genom trafalgar square där det var mkt demonstranter mot Brexit. Sedan mötte jag Martina. Vi kollade Primark och åt på Five Guys. Sedan mötte vi Hanna och Johan. Då började det spåra. Mer än så kan jag ej skriva här för denna blogg är offentlig, men kan säga att JAG inte gjoede något sjukt den kvällen men mitt sällskap så att säga... mådde skit efter.

Idag (söndag) började jag dagen med buss (älskar bussturen) till marble arch igen. Mötte Martina först sen typ 20 svenska au pairer till o hade picnic i Hyde park. Det var mysigt men lite stelt med alla nya människor. Jag e för mkt utanför min comfort zone, har åkt flera mil utanför den o börjar sakna den nu så ska bli skönt o jobba 12h imorn och tisdag för nu räcker de lite granna med speed dejting for a while. Sen träffade jag Kara från Schweiz. Vi åt pizza i Covent garden, sen gick vi förbi London eye och Bigben som renoverades o va skitfult. Sen ville min värdmamma ha hem mig för o planera veckan so I did. That was pretty much it all🤩. Rolig men intensiv helg! Nu har jag städat mitt rum.

Gonatt🌈

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229