Håkan med Felicia!

Postad i: Håkan 2017

Halloj igen!
Sen sist har jag nog upplevt de bästa jag någonsin gjort! Har sett Håkan 2 gånger, stod längst fram och tog hans hand båda spelningarna. Första gången var den 16e juli, på extrakonserten i Borgholm. Mamma och jag fick då nummer 61 och 62, och jag lyckades få plats vid kravallstaketet! Sjukt kösystem på alla Håkankonserter, ett kompisgäng har tagit åt sig rollen att bestämma ALLT vad gäller köandet, nummer, hur och när man ska gå in osv (regler som inga vakter eller crew har med att göra, det är något de själva har hittat på)... Efter att de försökt lyfta bort mig två timmar från kravallen och skrika saker om att jag inte hade där att göra började iallafall konserten som var helt magisk. Det bästa jag upplevt. Staketet var så nära scenen, och Håkan stod nästan bara ute på catwalken där jag stod. Det var otroligt fint. Låtar man ej gillade innan växte live, 2 steg från paradise till exempel! När han under känn ingen sorg för mig Göteborg gick förbi kravellen och tog mig hand höll jag nästan på o dö :)). Lyckades senare fånga en ros som han kastade ut och ett plektrum. Man kan säga att min Håkan obsession som redan var stor ökade med 110% efter detta.

Andra konserten var då Ullevi, som jag lyckades få ståplatsbiljetter till via en facebooksida och en kille som hade biljetter över. Jag åkte till Göteborg med Felicia och pappa. Vi åkte redan 5 på morgonen för att få en dag i Göteborg. Första dagen var helt underbar. Vi gick en runda på stan först, sedan gick vi in på Liseberg för att först äta lunch och sedan besöka Klubbland (Håkan-museum på Liseberg). Det var VERKLIGEN över förväntan. Väldigt fint!!! Man fick först se en film med olika Håkanlåtar sedan öppnades en dörr in till utställningen och Känn ingen sorg för mig Göteborg sattes på, vet ej varför men det var bara så fint. Vi gick där inne rätt länge faktiskt, man fick verkligen upp peppen för morgondagens konsert!! Efter det gick vi en runda på Universeum där vi har årskort. Efter de tog vi oss in till stan där vi åt på O'learys! Man har verkligen fattat spårvagnssystemet nu för vi har åkt sjukt mycket fram och tillbaka till olika ställen.

Dagen efter ställde vi klockan på 6, med tanke att lämna hotellet 7 för att åka till Ullevi och börja köa. När vi vaknade möttes vi dock av ett instagraminlägg av håkankö där det stod att det redan var 150 personer i kön, så vi packade ner allt fort som fan och rusade ut från hotellet och hoppade på en spårvagn mot Ullevi klockan 6.10 ;). Väl där började paniken som höll i sig resten av dagen, efter att ha sprungit åt varsitt håll runt arenan för att hitta kögruppen lyckades vi få nummer 238 och 239 (lite surt då de 200 första skulle få förmån att stå innuti scenen och få gå in före alla andra) men det var skönt att ändå få så pass lågt nummer som vi fick. Första uppropet var vid 10 så vi åkte in till stan för att äta frukost på espresso house. Sedan bestod resten av dagen av att en av oss eller båda satt och vaktade platsen. Vi rörde oss bara till bajamajan och till ett 7eleven under de kommande 7 timmarna. Vi började prata med folk i kön så tiden gick faktiskt fort, det var mysigt att lyssna på Håkan repa inifrån Ullevi och känna peppen för kvällen. Man var dock på helspänn hela den dagen, att gå på toa var hemskt för man visste inte om alla i kön plötsligt skulle resa sig upp och man skulle förlora sin plats. Pappa tyckte det hela lät som idioti men vad gör man inte för Håkan :). Insläppet var 1 timme av ångest, men efter att ha tagit sig förbi alla kontroller och kutat över hela Ullevi lyckades vi få platser längst fram vid kravallen. Tror aldrig jag har har upplevt något bättre än känslan av att slänga sig över staketet där.

Spelningen var magisk även denna gång. Både Felicia och jag har dock minnesluckor från första halvan haha troligen för man var i sån chock, men när man kommit in i det var det bästa ever. Tog Håkan i hand två gånger, under Tro och Tvivel och känn ingen sorg, precis efter vakter slängt över avsvimmade människor över kravallen, ja det var kaos. Fortfarande ej kunnat samla alla tankar, det gick så fort sen var det över. Men aldrig mått så bra!!!! Gästartister var denna gången Ola Salo, Eva Dahlgren, First Aid kit, Silvana Imam och Håkans mamma. Ola salo och Håkans duetter på en midsommarnattsdröm och det kommer aldrig vara över för mig var nog mina favoriter från kvällen. Och såklart Din tid kommer som är min favorit av Håkan live. Man kände ej av att Ullevi var stort alls när man stod där fram, det kändes som i Borgholm, att man var där med några människor till och med Håkan. Men sen när man såg bilder på alla 65 000 människor som befann sig där inne insåg man hur många det faktiskt var och hur sjukt det var att vi fick de platserna vi fick. Sammanfattningsvis: jävligt bra kväll.

Dagen efter åkte vi runt och gjorde det vi ej hunnit, dock i östegn. Vi tog oss till Haga en stund, den stora Bengansaffären och vi hälsade även på Tufva som köade till dagens Håkankonsert. Allt var perfekt <3

Detta var lätt sommarens höjdpunkt, finns inget bättre än att gå på konsert med sin favoritartist och att få uppleva detta med sin allra bästa vän gjorde det ännu finare. Tack som faan Håkan och Felicia för att jag fick uppleva detta! :) <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229