Besök av pappa

Postad i: Au pair in London

Hejsan!
Senaste veckan har varit så kul!! Skrev senast i måndags, nu är det måndagen därpå. Sen sist har jag gjort MASSOR! Och inte med vem som helst utan med självaste spoc. I tisdags kväll träffade jag Maria Andersson en stund i Covent garden. I onsdags kom pappa, hann möta honom snabbt på eftermiddagen sedan på kvällen gick vi runt på stan o kollade o åt spaghetti house som han inte diggade lika mkt som jag och mamma. Dagen där efter sågs vi när jag jobbat morgonpasset vid st Pauls cathedral runt 10 på morgonen. Dessa dagar har varit fullproppade- först jobb 6.30-9.30 sen pappa tills jag hämtar barn vid 15.30 sen barn till 19 då jag träffar pappa igen. Katedralen var iallafall cool och vi gick en tour. Fick se trappor från harry potter och vandrade typ 300 trappsteg upp till en utsiktsplats. Coolt att ha sett verkligen!! Sen promenerade vi till bigben där det går tub direkt tillbaka till Hampstead från.

På fredagen var vi på Westminister Abbey. Det var väldigt coolt men stört dyrt. Vi gick guidning där med som också va 1,5h vi båda somnade nästan stående. Fick se legendens Stephen Hawkings grav det var det allra bästa med det. Sen åt vi på standardpuben vid Trafalgar Square. Sen hann jag med att se hans sjukt nog lyxiga hotell samt gå en snabb visit i Hyde park där pappa blev riven av en ekorre som klamrade sig fast på hans fingrar för han fejkade att han hade mat och ekorren blev såklart förbannad. Sedan var jag med barnen på simning. Sedan mötte jag pappa och vi gick igenom julmarknaden på Leicester square och åt Shake shack.

På lördagen jobbade jag först i kyrkan. Planerade en lektion för 4åringar, skulle lära dom vad uppfinningar var på svenska samt saker på bokstaven T. Cheferna där e definitionen av PK och vill kräkas som fan på dom, dom är så extremt töntiga så vill DÖ men barnen och deras förändrar är söta och det är värt 2h jobb för 400kr och kanelbulle kan man köpa billigt dessutom. Helt värt. Sen mötte jag pappa igen vid Shepherds bush. Tattigaste stället i London. Åt Nandos och gick till fotbollen, queens park rangers. Det regnade som fan. Frös ihjäl. Och platserna på fotbollen var så trånga så man kunde inte sitta normalt. Antingen sära på benen så det var en meter mellanrum mellan dom eller sitta med benen åt höger men titta på matchen åt vänster. Det var tortyr och var inte på mitt bästa humör. Sedan åkte vi in till piccadilly circus för behövde nya jympaskor och lyckades tigga till mig bidrag av både pappa, mamma och mattias så blev rätt billigt heheheh... Sen åt vi på stället som matförgiftade mamma, Frankies and Bennies (älskar deras pizzor). Väntade 1h på maten o pappa hatade livet. Som tur är spelade de dires straits eller vad det heter Sultanes of Swing på Oxford Circus som vanligt. Det sitter alltid ett band där som spelar bra musik och är legendariska. Dagen efter blev pappa matförgiftad LOL. Jag har klarat mig båda gångerna trots att vi delade pizzan hahahah...

Vi åkte iallafall till en av mina favvoplatser dagen efter dvs Oxford. Pappa var inte lika imponerad. Vi var på naturhistoriska museet och såg Dodofågeln och massa andra döda djur, sen var vi på Guidning i Christ church. Där spelade dom in trappuppgången i Harry potter och där fick de inspiration för The Great Hall i Harry potter. Det var också en känd katedral. Jag tyckte att det var värt kötiden och fick några feta instabilder. Dock var det segt att det inte var Hogwarts elever som gick i trapporna utan enbart 300 japanska turister med täckjackor och kameror som förstörde mina bilder. Sen gick jag själv på det bästa den dagen. Privat tur på Bodelian libraries. Såååå coolt och vackert där. Såå gammalt! Där spelade de in både sjukhuset och biblioteksscenerna i Harry Potter och fick se den exakta platsen på guidningen. Vill plugga i Oxford och plugga på det biblioteket det var det mysigaste jag sett. Sedan tog vi tåget till London. Mötte Hanna i Notting Hill. Hon har precis flyttat till Chiswick och det firades med vin och donken en söndagkväll.

Måndag- idag. Vi promenerade Southbank på dagen. Såg Boroughmarket, en strand vid Themsen och julmarknaden vid Waterloo. Åt lunch igen på stället vid Trafalgar. Sedan gick vi en stund på National Galleries. Storstädade och skurade btw lägenheten innan efter jag lämnat barnen. Sen hämtade jag Oskar och vi åkte till Agnes fotboll. Då snackade Oskar som vanligt om sitt älskade London och om Oxford Circus, Great fire of London och alla warriors England förlorat i Världskrigen. Han är en äkta liten patriot den mannen. Han var för första gången trevlig mot mig och ville sitta i mitt knä på fotbollen. Han fes dock på mig. Men han var så gosig. Och så söt. Agnes gjorde mål och livet lekte. Sedan drog vi hem, jag tvättade skor till barnen as usual och träffade sedan pappa vid Big ben igen. Vi gick till stan och åt på Mod pizza. Pratade om allt mellan himmel och jord bokstavligen och sa sedan adjö till min kära far. Han fick sin Fairytale of New York the Pogues tröja som han egentligen skulle fått till jul men kunde ej hålla mig så fick bli en faradagspresent istället lol. Som ni förstår är man trött efter denna vecka men det har varit underbart och värt det. Nästa helg ska jag jobba hela helgen. Har stört mycket jobb framför mig nu. Hoppas jag överlever.

Gonatt. Nu ska jag sova

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229