10 dagar i Sverige

Postad i: Au pair in London

Hejsan!

Hoppas ni alla haft en bra jul och nyår. Mina har varit väldigt lugna. Har varit i Kalmar sen den 20e december. Det var en skön och välbehövlig ledighet men jag är redo att åka tillbaka till London nu. Valde att spendera tiden med exakt de människor jag faktiskt tycker om och trivs med här för att verkligen njuta av semestern och för att hinna tröttna på dom lol så det inte blir lika jobbigt att åka tillbaka nu. Har typ lyckats. Dagarna innan jul spenderade jag nästan bara med mamma och Mattias. Barnen var hos Karin då. Träffade Joy en kväll och bytte julklappar. Kvällen innan julafton spenderades hos Lilian med hela Mattias släkt utom Johanna och hennes bebis som var sjuk tyvärr. Vi körde julklappsleken och vår familj vann alla saker höhö. På julafton var jag först med familjen i Ljungyholm och bytte julklappar med barnen som skulle till sin mamma sen. Sen körde jag en stund ut till Kvilla för att hinna se dom en stund också. Tog en promenad med dom och kollade på Kalle samt såg tomten komma vilket alltid är intressant. Sen åkte jag tillbaka och Lilian kom en stund och vi åt, öppnade paker och spelade ett frågespel som jag fick i julklapp. Fick air pods av pappa, lars winnerbäckbiljett av mamma o Bratt, pengar, adidasbyxor mm. Juldagarna var jag typ i stan varjedag känns det som. Hade massa ärenden. Köpt massa saker till London. Var i Beijershamn med pappa en dag. Såg Last Christmas på bio igen med mamma. Såg Love actually, Les Mis och hela säsong 2 av You. Hinner ej se serier i London känns det som så passat på som fan nu. Tror dock det kommer bli lugnare detta året för gjorde mer saker i början än vad jag gör där nu egentligen. Igår kom Joy till mig och vi firade min nyår då kan man säga i form av en likörkväll som vi så fint kallar det när vi super själva. Likör 43 och vin och så satt vi och pratade på mitt rum hela natten. Idag (nyår) har jag gått runt i mjukisar hela dagen och bara glott på Netflix. Åt oxfilé som Bratt fixade och kollade raketer och körde Bingo. Imorgon ska jag ta en buss till stan 7.45 för att sen ta tåg och sen flyg. Tar fan 12h till London...


Älskaaar verkligen att vara hos Mattias i Ljungbyholm särskilt när Hannes och Olle är här. Har kommit så nära dom. Skrattar aldrig så mycket som med (och åt lol) Mattias. Skrikit så mycket tourettes nu och sjungit röv röv strålande stjärt med Mattias i Karno en gång i timmen nu för att jag ska klara att hålla det inne i 7 månader nu. Lyssnat musik, badat, spelat spel, glott tv och bara umgåtts. Idag var Olle iväg på galej, han har börjat partaja och det upptar mycket av hans tankeplats atm. Hannes är fortfarande ett oskyldigt barn. Har förresten även hunnit med att träffa farmor och Bibbi. Har varit lite social ändå. Men faktum är att jag bara har en endaste vän i Kalmar bokstavligt talat och det är Joy. Har däremot många i olika städer nu efter detta Londonår. Kände att jag ej pallar träffa ytliga bekanta dessa dagar då jag försökte ägna mig åt aktiviteter som är avkopplande och det är att spendera tid med folk jag kan vara mig själv med. Har dock haft någon weird underliggande stress sedan dagen jag åkte hit, som att min kropp är automatiskt inställd på att jag alltid ska ha low key ångest när jag befinner mig i Kalmar. Har liksom inte HAFT APTIT sedan jag kom hit vad är det ens!?! Älskar London som stad så mycket men det är inte roligt att säga hejdå till familjen. Allthough vi har alla redan börjat nöta på varandra så 2 veckor är absolut tillräckligt innan man hinner komma tillbaka till vardagstjafset. Har inte haft en känsla av ledsamhet över att åka tillbaka / hem (vad ska man kalla det??) förutom när jag sa hejdå till älskade Bratt då blev jag ledsen lol. Hoppas dom kommer och hälsar på i vår.


Vetifan vad som kommer hända detta år. Jag vet iallafall att jag inte kommer plugga till höst. Ska jobba i London tills slutet av juli. Sedan är drömmen att resa men har inget resesällskap. Hade velat åka med Rosa bussarna till typ Sydamerika i 2 månader men det går på 70k och jag är ingen rik kvinna. Vi får la se. Vill iallafall resa till en annan världsdel innan året är slut. Som jag trodde- dessa dagar var välbehövliga för att inse att London faktiskt är nice, man var liksom trött på det innan. Inser nu att Kalmar bara är ett lite deprimerande rövhål där alla känner alla och alla vet allt om en fast man inte ens känner personerna eller ens har träffats. Det är fan inte nice. Skulle nog överleva några månaders jobb här i höst om jag isolerar mig i Ljungbyholm men fan inte mer än så. Förlåt för ordbajs och onödiga tankar som är sjukt ointressanta för omvärlden men det var lite gött att skriva av sig.


byeeeeeeeeeeeee

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229