På fredagskvällen efter Rita och jag hade åkt hem (vid 14.00, 15.00 tiden) så träffades vi igen, Absalon var också med, vid Spadina tunnelbanestation för att gå till en nattklubb, Tryst. Vi var de första som kom dit och dessutom stod först i kön. Mina två grannar Rei och Camila skulle också dit så vi följdes åt till Tryst. Där fick jag också se andra EF studenter redan vi öppningen. Det var rymligt och stort. Stället var ok.
Vi alla hade det riktigt trevligt.

På lördagen gjorde jag inte så mycket, tog det lugnt och slappade. Framåt seneftermiddagen hängde jag med Rita och vi åkte till Scarborough Town Centre (ett köpcenter). Först när vi kom köpte vi oss varsin Frozen Yoghurt sedan gick vi runt i affärer. Jag köpte ett par tights som Rita hade rekommenderat sedan tidigare, att de väldigt varma, och två anteckningsblock som är bra att ha. När klockan var runt 20.00 så tog vi tunnelbanan/tåget hemåt. För mig var det ganska längesen jag var där sen sist. Jag hade glömt bort hur stort och vilka affärer som fanns där. 

Idag har jag inte gjort något särskilt. Jag har mest tagit det lugnt och slappat en del, tvättat kläder och bara varit hemma. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments