Header

För igår tog jag och flera av mina vänner studenten. STUDENTEN. Shit vad fort det gick, hela veckan har varit underbar och speciellt själva studentdagen.

8:30 - Champagnefrukost med klassen 🍾🍓
9:30 - Fotografering med klassen 📸
10:30 - Avslutning i kyrkan med skolan ⛪️
11:30 - Studentlunch i skolan 🍴
13:30 - Utspring vid Kungsgård💃🏽

Sedan flak med klassen i hela 1,5h. Snacka om att det var bland det roligaste klassen gjort tillsammans men så trött i ben och fötter efteråt !

Mottagning med släkt och vänner på Rågången vilket var supertrevligt. När de flesta åkt umgicks jag och tre vänner i köket och drack gott vin plus min rosa champagne som jag blivit lovad. Detta skedde några timmar innan vi befann oss i Puls lokaler och hängde på Hugos uteservering.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag var det födelsedagsmiddag för Thelma tillsammans med tjejerna. Vi hade bestämt Trädgår'n och sågs där vid kl 19. Senare kom även Mysan och Essis in till stan och vi alla satt kvar tills kl blivit tolv.

Lördag var familjen och släkten bjudna på dop för kusinen. Några timmar senare blev det även överraskningsbröllop i deras trädgård, som vi väntat på denna dag ! Både dopet och bröllop blev lyckat. En fin dag !

Söndagen var planerad för en biltur till Borlänge tillsammans med Mysan och Jossan. Vi åkte från Nkpg strax efter åtta på morgonen och kom hem runt kl 23 på kvällen. Fick se Kupolen, skogen och skatehallen där de hänger.

Likes

Comments

Vid Flygeln var det fullt av människor. Kungsgård gick in som nr 2 av de fem kommunala gymnasieskolorna. Jag, Josephine och Nathalie höll ihop. Balen var lyckad, god mat, alla var super fina och på dansgolvet var det fullt ös. (Cred till lärarna som faktiskt släppte loss).

Strax efter 22:00 åkte vi hem hit för fix av smink och ombyte till kläder man känner sig mer bekväm i. Direkt efter det blev det Puls. Hade verkligen roligt under hela kvällen trots lite drama här och där.

Likes

Comments

Länge sedan sist, jag, Mysan och Nathalie fixade oss hos mig för fullt innan vi drog ut till Hugos i ons.

Vi hade svin kul, det var verkligen mycket människor på plats och vi träffade även många härliga och glada människor, gamla som nya.

Sov 3h den morgonen, värt.

Likes

Comments

Igår kändes som en stressig förmiddag med omplanering hela tiden. Det löste sig till slut, faktum var att vi stressade helt i onödan(!)


När vi väl hämtat alla och kommit fram till Ottos hus sattes det igång med smink, hår och kläder och där på blev det mat. Frukt, ost & kex, grillade majskolvar, grillat kött & potatisklyftor. Cider på maten innan förfesten sattes igång.

Likes

Comments

Ni får mänskligheten att skämmas. Vilka är ni? Vilka är ni ens? Låt mig vara, försök inte ens. Ett försök till hjälp men stannar hellre med mina egna tankar. Bäst så, varför kan jag inte behärska mig själv?

Likes

Comments

Ledsen för dåliga uppdateringar, har tänkt posta en hel del men bara inte blivit prioriterat tyvärr. Ni får ha tålamod !

Hela min helg förra veckan spenderades i stort sätt i Linköping. Det var verkligen mysigt, trots grannstaden besöker (i vilket fall jag) den inte allt för ofta.
Fredagen, bilen dit på 30 min tillsammans med Soph för att käka på restaurang 1854. Dock fullt en fredagskväll (skulle bokat) men får bli nästa gång. Vi beställde mat på stället precis intill, supermysigt där också.


Lördagen var tänkt Platå, öl och dansa. Blev dricka och dansa i vilket fall, på ett ännu bättre sätt t o m. Jag och Mysan tog tåget in på eftermiddagen, åkte till Mysans bror och hängde runt i området Ryd. Sedan hängde vi med till Kårallen men även känt som Kravallen. Stället där i princip alla Liu studenter hänger, skit kul där ! Alla studenter är generellt supertrevliga, verkligen. Sov kvar i staden, glassade runt vid stan dagen efter innan vi tog tåget hem.

Likes

Comments

Klubb Orange fick besök av Trainspotters igår så vi var på plats. Vägen till Uppsala, allt krångla, allt. Tur att det gick bra och det löste sig !

Var på station 18:30, checkade in och började fixa sminket. Fick meddelande av en sprallig tjej, Simona. Vi fyra satte oss på deras hemmaplan, Unico. Drack billig öl och slutade i shotar. Kvällen, klubben och folket var fan värt allt. Dansade sönder (!!) Lokalen var liten, vi svettades som dårar och kvällen var underbar.

Utcheckade & på väg hem.
Gillar Uppsala, ska besöka fler gånger.

Likes

Comments