Smärtenheten Västervik ❤️

Godkväll på er!
Vilken lång dag det här har varit. Jag hade tid i Västervik redan klockan 09.00. Så vi var ju uppe redan klockan sju, mamma och jag. Sen har vi ju två timmar upp dit.
Först träffade jag arbetsterapeuten, och henne fick jag inte jättemycket ut av.
Jag förstod inte riktigt vad jag skulle lära mig.
Men sen vid halv elva träffade jag kuratorn. Henne fick jag väldigt mycket hjälp av. Hon var fantastisk.
Jag har endel att jobba på.
Jag fick endel större grejer att jobba på, och det är att jag måste börja tänka mer på mig själv. Inte ställa upp för mycket. Ta det mer lugnt. Inte jobba över mina förmågor. Jag gör mer än vad min kropp orkar med.
Och så har jag alltid hanterat min värk. Jag har alltid på något sätt, sprungit ifrån den. Och aldrig låtit den vara närvarande. I och med den hanteringen så blir kroppen mer och mer utmattad. Kroppen får aldrig en riktig återhämtning. Därav ville kuratorn att jag skulle börja sova tio minuter om dagen. För att få en riktig återhämtning. Helst egentligen flera pauser.
Detta sa även arbetsterapeuten. Men jag har så svårt för det där med att vila mitt på dagen. Jag har varit så himla trött senaste tiden. Så att jag är rädd att somna längre än just 10 minuter.
Sen diskuterade vi mitt schema endel.
Och lite planer framöver.
Sist ut var sjukgymnasten. Henne träffade jag klockan 13.00.

En liten sidogrej.
Igår när jag red. Vilket gick väldigt bra hela passet tills jag skulle skritta av Tina. Från ingenstans fick jag världens ryggont. Kunde knappt andas. Det var otroligt plågsamt. Jag hade såna problem att ta mig ut ur bilen. Och samma sak idag. Det har varit ett helvete. Ryggen har gjort så fruktansvärt ont.
Jag berättade det för sjukgymnasten. Som direkt sa att det här är din bröstkorg och dina revben som är problemet. Jag har ju haft problem med andningen. Genom att det har gjort ont i bröstmuskeln nedanför nyckelbenet. Och nu kom samma känsla i ryggen. Jag kunde knappt ligga på britsen.
Jag är ju även väldigt överrörlig i alla leder och det gör saken inte bättre. Det kan ju ge smärta också. Så nu har jag fått svar på detta. Fått svar på varför jag har så ont.

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Skönt att du har fått svar på varför det gör ont och att du gillade kuratorn! Hoppas du lyckas ta några pauser och på så vis får mer ork <3
nouw.com/elinm
mysweetheart
mysweetheart,
Det hoppas jag med verkligen! hoppas du haft en fantastisk dag! ❤️
nouw.com/mysweetheart
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229