Just nu sitter jag på golvet, gosar med Otto som inte riktigt vet hur han ska sitta. Vi tittar på en serie som heter, Farang första avsnittet och den värkar helt okej.
Idag vaknade jag tidigt, var glad som en tupp men tyvärr var jag inte lika glad för att gå till skolan. Så jag ringde och sjukanmälde mig, för att samla kraft för praktiken imorgon. Sen vaknade jag någon gång vid elva, Otto skällde och jag hörde posten komma samt att det ringde på dörren.
Jag undrade vem det kunde vara, så jag tog på mig lite kläder och öppnade dörren. Det var post mannen, han hade ett paket och så låg det flera paket på golvet. Men allt har inte kommit än, kanske har jag allt imorgon.
Sen stack jag till beas mathörna, tänkte köpa något att äta och visste att jag hade 20kr kvar på kortet. När jag var där, tänkte jag dubbel kolla summan och så såg jag att pengarna från skatten hade ramlat in. Jag blev super glad, köpte färdigmat och stack hem för att äta.
Sen gick jag till resecentrum, träffade en kompis och så gick vi till donken för att käka.
Sen åkte jag med henne till hageby, där köpte jag torrfoder till Leo och sen åkte jag hem. Jag och gubben hade bestämt att vi skulle till eneby, så vi gick för att handla och så tog vi spårvagnen hem igen.

Imorgon kommer säkert en liten uppvisning, om vad jag har beställt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet...
Första gången jag färgade håret, sen jag rakade av det. Hoppas innerligt, att mitt beroende inte kommer tillbaka.
Ja jag vet att mitt smink inte är borta, orkade inte tvätta av det när jag duschade...
Nu sitter nästan alla på soffan, vi ser på Grimm och snart blir det att gå och lägga sig. Idag har jag haft en super trevlig dag, men en mycket speciell person.
Vi gick till hund rastgården, såg en ägare som inte riktigt kunde ta hand om sin hund. Jag förstår inte ... varför vill man ha en hund som man inte kan hantera?

Likes

Comments

Ligger kvar på sängen! Jag vägrar att kliva upp, för jag är fortfarande super trött men också är jag super hungrig.
Måndag igen, solen skiner så jag gissar på att det kommer bli varmt idag trots allt. Det jag funderar på ... är om jag ska chockera min kropp med frukost?
Funderar också på, om jag ska ta en lång promenad till stan efter skolan.
Vad ska jag göra i stan? Jag funderar på att köpa hår färg igen, men det var därför jag rakade av mitt hår för håret blev så förstörd.

Jag har haft så många hår färger, svart och rött samt rosa eller också lila. Sen har jag haft orange, då mamma ville få mitt hår rött men mitt hår var för ljust.

Vill färga håret igen, även om jag vet att det är farligt för håret. Jag vill liksom inte riskera att bli flintis, men om jag går ner till stan.
Vilken färg ska jag då köpa!?

Svart eller Rött?
Tror nog det blir rött, jag passar ju inte i svart plus så ser jag redan blek ut.

Likes

Comments

Veckan har gått fort, haft mycket att göra och så känns det som att jag aldrig får koppla av riktigt. Idag låg jag på sängen hela dagen, ryggen kändes förfärlig på morgonen.
Jag måste få ryggen fixad, har så ont ibland speciellt när jag vet att jag lyfter fel på praktiken.
Veckan som kommer, så händer det inget speciellt förutom att jag eventuellt får mina kläder som jag beställde idag från fyndiq.
Kläderna som kommer från fyndiq, visas upp när dom kommer och det blir eventuellt på fredag om jag har tur.
Jag beställde kläder, för att jag ska till Helsingfors den 10e april och egentligen skulle jag beställa sakerna tidigare men gjorde det sista minuten istället. Det ska bli så kul att åka iväg, en sak är jag säker på att det inte kommer att bli lång tråkigt iallafall.

Likes

Comments

Vem har kommit på att man säger godmorgon, hur säger man då när man har en dålig morgon?

Dålig morgon på er alla!
Det låter så fel, men det fick mig att små le iallafall. Jag ligger fortfarande kvar på sängen, tog med min min MacBook PRO men händer inget roligt på skype.
Magen känns igen, denna gång lite värre då jag inte har ätit ordentligt på två dygn. Jag är lite osäker, om jag ens klarar av att gå upp ur sängen utan att börja gråta av smärta.
Funderar på att somna om igen, men då är risken att jag sover för länge och jag vet inte ens hur lite jag sov inatt men säkert 4h om inte ens det.
Lyssnar på Spotify en stund till, sen se vad som händer..

Likes

Comments

Godkväll!
Idag vaknade jag 14:30, gick ut med ena hunden och sprang till spårvagnen för att hinna till praktiken i tid.
Jag sov nästan 19h, oj vad länge jag sov det kan vara Naproxen som ger biverkningar.
Har ju mina magkramper ibland, tog två Naproxen igår på morgonen för mina kramper och två starkare alvedon..
Jag mådde inte så bra igår, det var därför jag inte skrev något.
Tänkte ta en kort historia imorgon, om jag vaknar lagom tidigt för att skriva ner lite om vad jag går igenom.
Nyss kom jag hem iallafall, var ute med en av hundarna på en lång promenad.
Ni kan aldrig gissa vad jag såg utanför ytterdörren!
En liten igelkott som sov, det såg ut som det iallafall och jag kunde inte låta bli att ta ett kort på skönheten.
Men nu tänkte jag sitta och fortsätta se på Grimm, kanske skriva nån liten text och lägga ut den om jag orkar.
Men ni får ha en super trevlig kväll

Likes

Comments

​Tisdag, försov mig och missade min första och sista lektionen idag men enda gick jag till skolan. Missade bara svenskan, och har lite uppgifter jag måste hinna med innan jag tar studenten. Jag försökte nyss jobba lite i min svenska bok, men jag orkade inte sen så har jag skriv uppgifter som att skriva en frivillig text. Jag har ju haft blogg sida här innan, men nu är jag tillbaka och tyvärr så försvinner mitt skriv intresse ibland.

Händer idag då​? 

Tänkte sitta här i en timma, kanske lite mera och försöker komma på vad jag ska skriva om. Sedan tänkte jag gå runt strömmen, kanske gå två varv runt strömmen om jag orkar eller så går jag till vrinnerviskogen. Har inte riktigt bestämt mig än, men något av det blir det iallafall funderar på att ta med mig Leo.

Likes

Comments

Strax läggdags! Önskade, att jag inte gjorde kanelbullar så här sent. Om några timmar, är det skola igen och jag får absolut inte försova mig.
Jag har typ råkat försova mig varje måndagar + tisdagar, men har ändrat mitt schema så jag går bara mån-ons.

Tar allt från början, jag förkortar berättelsen så slipper jag sitta och skriva hela natten igenom!

Jag har varit inne här på Nouw tidigare, men jag tappade skriv intresset totalt och raderade mitt konto. Nu är jag tillbaka, och här får ni lite info om mig!

Jag är en positiv tjej som bor med min blivande man, tillsammans har vi tre katter och två hundar. Vi bor i en lägenhet som ligger i haga, haga ligger i Norrköping för er som inte vet.
Jag går sista terminen i hagagymnasiet (IA programmet), jag praktiserar på Netto Onsdagar och Fredagar.
Tyvärr, så har jag inte så många vänner men jag har några få som jag litar på till 100%.
Jag har alltid gillat äldre, och jag vet inte riktigt varför och min blivande man är 76:a medan jag endast är 97:a.
Men varför spelar ålder nån roll? Ålder har ingen betydelse alls, så länge båda älskar varandra så tycker jag att man ska strunta i åldern!
Jag önskade att jag hade mera tid, men jag måste verkligen gå och lägga mig nu.

Glöm inte att följa mig!

Likes

Comments