Sunday findings

Denna helg har varit ganska fullpackad, först student firande på fredagen och sen babyshower på lördagen. Idag bestämde jag mig för att åka till birsta, behöver införskaffa lite fler handdukar osv Jag hade fått höra att det skulle regna på söndagen, men det va strålande sol, blå himmel och super varmt ute. Började min runda på Rusta köpte två handdukar och en ny stekpanna, sen begav jag mig till Myrorna.

Okej så jag är lite av en tefantast och dricker inte kaffe, men dessa koppar är tydligen fantastiska att dricka kaffe i (men även te) då de är så tunna. Jag har två snarlika koppar hemma, men de är ännu tunnare, mindre och har som mer kantig form istället för slät. Har tittat på sånna här blå vita koppar förut men aldrig så tunna och STORA, dem kostade 15SEK per kopp+fat, så 90SEK för alla sex, helt okej om ni frågar mig! Men det är bara för att det är just sånna här koppar. Fick göra om lite i mitt "fin" skåp för mina lite finare glas o koppar så jag skulle få plats med dem. Bra att se över vad man ska ha kvar o inte. Ska fortsätta med min rensning av saker framöver, har två IKEA kartonger jag tänkt fylla med de jag inte vill/behöver ha kvar och ha någon sorts loppis, ev hyra ett bord på någon loppmarknad/bakluckeloppis!

Simon och jag har lite av en kärlek för chopsticks och dessa kostade 5SEK styck, så söta!

Köpte även denna för 20SEK.

Har en genomskinlig skål som jag älskar att äta fruktsallad o glass i, tänkte att denna ska bli en till favorit haha.

Jag gillar scarfs trenden som är just nu, tycker det är en så fin accessoar. Hittade denna för 50SEK, fin att ha i håret som runt halsen, eller på väskan. Jag hade tänkt gå ett varv inne i birsta med men jag fick sån hemsk mensvärk så jag åkte hem ist. x) Det va så jobbigt att åka buss dock för det är ju dövarmt på vissa bussar, inga takluckor öppna och ont i magen på det.

Här är en bild på min stackars orchidé som fått för sig att blomma nere vid bladen 😂 Vet inte om det beror på att jag klippt av stängen för tidigt eller pga av dålig vattningen eller vad som hänt, men den blommar fint endå haha. Har typ glömt bort den helt, så nu fick den sig ett liten dusch.

​#teacups #tekoppar #orchide #orkide #scarf #trend #chopsticks #secondhand #fynd #shopping 

Likes

Comments