Diy in the making

Diy
Har suttit och hittat en massa saker på Pinterest som jag velat göra, så nu gick jag och köpte lite saker så jag kunde göra lite diy! 😄
Jag har suttit och tittat på Pinterest på saker jag velat göra 😄 Och där hittade jag ett jättefint underlägg gjord av klädnypor! Man måste dela dem genom att ta bort metall grejen, som jag (fyi) ska göra något mer av sedan 🤔 har provatatt göra en stjärna, men kanske hittar fler saker att göra med den. Klädnyporna hittade jag billigt på Jula 36st för 19.90SEK, som jag köpte två paket av.
Så här ser min inspo bild ut! Jag tänkte att den jag gör få bli en prototyp och jag kommer eventuellt köpa andra klädnypor sedan och se hur det blir med dem. Dem jag hitta på Jula fungerar bra, men jag är lite sådär att jag vill att ytan ska vara på ett visst sätt och dessa var lite mer robusta i trät i jämförelse med den jag såg på Clas ohlsons, för samma pris men dock i mindre antal (24st för 19.90SEK).
En liten bit på vägen iaf! 😄 Det svåra är att få "cirklarna" i mitten av bågarna helt runda eller någorlunda runda i alla fall!
Det här var min lösning att få dem runda 😂👌 Det funkar någorlunda i alla fall 😄
Här blev jag lite konfunderad om jag skulle bara köra på tre bågar i stället för fyra, då den blir väldigt lång och ev svår att flytta om man inte gör någon form av under del som håller ihop den ( förutom limmet som håller ihop delarna ) 🤔 Rådfrågade min syster som tyckte tre räcker, men den får en helt annan "balans" när det är fyra. Vad tycker ni? Har inte limmat än så det tåls att tänka på alternativen.
Okej så från början så var det tänkt att jag skulle använda mig av ett superlim jag hade hemma, men det var ej för material i trä och Simon påpekade att om det ska vara ett underlägg så måste det tåla lite värme så limmet inte släpper. 🤔 Så jag skrev till Clas Ohlsons chatt och fråga vilket lim jag bör använda och blev rekommenderad detta, kontaktlim för 39.90SEK. Dock så insåg jag att mitt tålamod tog slut när jag väl skulle börja limma 😂 Då man först ska stryka på det på BÅDA sidor av det man ska limma ihop, låta det ligga i 15min sendan pressa ihop dem i 3SEK. Hade det varit typ tre saker som skulle limmas fine, men nu har jag typ 45 klädnypor som inte bara ska limmas ihop 2 och 2, utan de ska sedan placeras i en båge och limmas ihop 😂👌 jag gjorde några men sen gav jag upp p.g.a att jag inte hade tid, ork, lust eller vilja. Dessutom så luktade det väldigt stark och eftersom jag jobbade på golvet så vill jag inte att katterna ska vara i närheten av det.
Jag provade att göra ett sånt här underlägg med och tycker att det blev väldigt fint 😄 Ska nog göra nån sån 😄 Det här är dem klädnypor jag valde bort som jag ogillade strukturen/mönstret på eller inte behövde till det stora underlägget. Jag har funderat på om jag skulle göra ett underlägg och ge till Simons mamma, eventuellt måla det vitt, men vi får se hur det blir. Jag kanske oljat in den jag ska ha själv, beroende på hur mörkt träet blir.

Ni får ursäkta alla färgnyanser, men jag har problem med Nouw appen och får göra alla inlägg på webben och nu gick det inte att redigera bilderna på webben... Så det får se ut såhär så länge 😂 Det kommer fler diy som är gjord samma dag, men även detta inlägg blev ganska långt 👌

#diy #christmas #doityourself #pyssla #underlägg #costers #klädnypor #pinterest #inspo #inspiration #

Likes

Comments

Selmaadela
Selmaadela,
Åh vad snygga! Men som sagt, det måste vara väldigt tålamodskrävande 👀
nouw.com/selmaadela
MySophie
MySophie,
Tack! 😄 Jo tack det kan man lungt säga, demär inte klar än 😂👍 men ska göra klart dem så man får se dem i sitt användningsområde! 😄
nouw.com/mysophie