Book sale!

Alla har varit så hyped över bokrean, medans jag sj��lv inte alls känt mig jätte intresserad denna gång (om man bortser från klistermärksboken jag köpte härom veckan, läs Här ) Oftas så startar bokrean, alla pratar om den, alla ska dit eller så har dem redan varit där. Och när man väl kommer dit så känns det (för min del) som att det är ganska dyrt och även om dem lockar med ta 3 betala för 2 (vilket inte är dåligt, don't get me wrong) så känns det är inte alltid så jätte billigt som man hoppas. Speciellt inte när man vet att det blir ännu billigare om bara nån vecka till x) Dock så kan ju de böckerna man vill ha ta slut, så då kan man ju passa på att slå till Jag tänkte att jag i alla fall borde kolla lite och hittade faktiskt fyra stycken böcker som jag köpte.

Mina fynd! Två barnböcker, en kokbok och en bok om förvaring och organisering 😄👌

Vi pratar mycket om färger och om plantering på mitt jobb, så dessa böcker kunde jag bara inte låta bli att köpa 😄 'Min stora bok om färger' och 'Hur växer blommor', den sist nämnda fanns även om hur barn blir till 😁 Dem var ialla fall fint illustrerade!

Det är något speciellt med kokböcker. Om vi ska lyssna på min syster så säger hon att man inte behöver dem då man hittar redept så enkelt på intenet, vilket hon har rätt i, men det är ändå inspirerande att bläddra i en bok och titta på bilderna. Ganska skönt att inte behöva läsa på en skärm som slocknar mitt i matlagandet 😂 Jag hittade även en bok om smart förvaring som jag riktigt fastnade för!

'Veckans favoriter' fanns tydligen som i en serie eller vad jag ska kalla det, det vill säga att det inte var den första boken med det namnet jag hittade en annan version/upplaga på internet av samma författare. Bilderna är tilltalande och inspirerande och recepten ser ut att vara ganska enkla! I ett gammalt inlägg, så skrev jag bland annat om att jag ville utmana mig själv i att laga lite nya maträtter utifrån recept ifrån internet/kokböcker. Det är något jag fortfarande strävar efter att bli bättre på! Så det här ska bli min inspirationskälla för den utmaningen.

Nu är jag ju en ganska duktigt person på att handla saker som ni nog sett 😂👌 En sak som jag vill jobba på är att organisera mera! Och när jag stod och bläddra i den här boken 'Förvara smart', så blev jag påmind av saker som jag tänkt på eller tänker på mer ofta, så det blev också en bok som jag köpte för att den inspirera mig! Bara som på bilden ovan med det där o rensa ut garderoben, vilket står på min to-do-list, men jag har inte haft orken och tiden just nu för att göra det men jag är så sjukt sugen på att rensa! Skapa en kasta, sälja, spara och skänka -hög!

Jag fick med mig lite saker från TGR och Lagerhaus med, en ny mobil sladd då katten bitit av min... ett storpack spolare till symaskinen som jag hoppas passar, så jag slipper byta färg på den enda spolaren jag har. Lite påskpaljetter till både mig själv och som jag ev tar med till jobbet och galgar då jag alltid behöver fler (för mycket kläder och för lite rensat i garderoben, men det ska ju ändras på nu!) Sen hittade jag en lamphållare som jag tänkte passar bra till mina lampor jag köpte nyligen, läs Här.

Det funkade helt okej, värt att prova för 29SEK 😂 Synd att jag håller på att ta dö på min kaktus tho 😭 Öronen bara hänger.. 😢

Måste bara ha med den här bilden på dem här urgulliga munk-kuddarna från Lagerhaus😍😂 Dem får mig att tänka på Joe Taskers bild som han har i slutet av varje video på Youtube😄 Kolla in hans kanal Här! SEn hade dem också den här boken 'Ramen' som jag tyckte verkade ganska bra, Simon älskar asiatisk mat, så skulle vara kul om vi ägde en sådan bok.

På TGR så hade dem det här balans-spelet, men dem här 'Budgie' liknande filurerna 😍 Undrar om mina undulater skulle bli lika kär i dem som i resten av deras burinredning 😂😌

Det känns så otroligt skönt att helgen är här! Den här veckan har varit så halvdann typ. Eftersom jag var sjuk i början av veckan så började min jobbvecka mitt i veckan, vilket kändes lite konstigt x) Nu känns halsen bättre i alla fall så får hoppas jag är klar med att vara sjuk.. Det var ganska skönt att jag hade en tidig fredag, (då vi brukar rulla på tre veckor på fredagarna) många av mina tidiga fredagar har försvunnit på grund av andra jobb saker. Så att få lite extra tid på eftermiddagen innan man kommer hem är så skönt, annars kan det ibland kännas som om hela fredagen bara försvinner. På söndag ska vi fira min svärmor som fyller år idag! Skönt med en lördag som man inte bestämt nått på, ibland är det så skönt, inga planeringar och att man förhoppningsvis får sova ut! Jag lär städa och se på serier imorgon, det är lite av min grej på helger x)

Hoppas ni får en trevlig helg!

#books #böcker #rea #shoppa # organizing #bokrea #barnböcker #lagerhaus #TGR #organiseramera #weekend #TGIF

Likes

Comments