Mit liv., Fashion

Jeg er virkelig blevet oprigtig glad for pumps og højehæle. Synes virkelig de kan pifte et, helt normalt og kedeligt outfit, op.

Jeg plejer altid at tage nogle lidt farvestrålende på, som de røde, til et sort outfit. For simpelthen at give det der skub så det ligepludselig kan blive mere klassisk og elegant.

Nu hvor min egen tøjstil også er utrolig klassisk, og meget femin. Er sko, og især stilletter en af mine ynglings ''Accessories'' som jeg helst ikke ville være foruden.

(Adlinks)

#1 - https://www.zalando.dk/tamaris-pumps-pepper-ta111b0ri-c11.html

#2 - http://us.christianlouboutin.com/us_en/shop/women/pigalle-7.html

#3 - http://us.christianlouboutin.com/us_en/shop-online-3/women-1/women/pumps.html?p=5

#4 - https://www.balenciaga.com/dk/arena-leather-shoes_cod11153265xe.html#/dk/women/boots


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mit liv.

Hej.

Ja, som i nok kan se her er jeg jo helt ny herpå. Så derfor tænkte jeg at det kunne være passende med en lille slags præsentation af mig selv :)

Ja jeg hedder E..., ved godt det mærkeligt at jeg ikke skriver mit navn endnu, men bare rolig det kommer og forklaringen for hvorfor det ikke er fremme endnu, kan komme i et andet indlæg :) Men jeg er 15 år, og går i folkeskole i en by i Jylland, hvor jeg lige nu snart skal til at afslutte niende klasse, så det jo pisse skønt.

Jeg har i rigtig langtid overvejet om jeg ikke snart skulle starte en blog eller youtube, fordi jeg simpelthen har lyst til at tage nogle emner op eller snakke/skrive om. Eller nogle ting som ikke altid er lige let selv at spørger om. Samtidig synes jeg at hele dette blog univers er helt ekstremt spændende og det er virkelig noget som interessere mig så meget. for og som jeg virkelig vil være noget indenfor, drømmescenarie ahah. Jeg har i rigtig langtid fulgt med på diverse blogs og det gav mig helt klart en kæmpe inspiration.

Så nu vil jeg give mit eget bud på en blog :)

Men mit mål med denne blog er simpelthen helt simpelt at tage jer med en tur under vingen, og prøve og vise jer min hverdag, mine rejser til lejligheden i Frankrig og spændende ture rundt omkring i verdenen. Så ville jeg jo tage en masse emner op som ikke altid var det letteste at snakke om.. Så vil jeg også komme en del ind på mode, fashion og skønhed. Både naturlig skønhed, men også makeup osv.


Likes

Comments