Header

​// Ariel

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Alla ni där ute som har tonåringar. Ni kan säkert relatera till detta inlägg. Säkerligen dom som har barn i huvud taget. Ni vet när man säger åt barnen att plugga, göra det dom ska i skolan för att annars får dom inget jobb. Inget jobb är inga pengar, inga pengar är inget liv.

Det är precis så man säger till dom när dom redan är pyttesmå. Men egentligen hur många av era barn har uppfyllt era önskningar? Eller om du inte har barn, hur många känner du till som gör det. Framförallt hur gjorde du när du var i deras ålder?

Personligen var jag inte så duktig i skolan men ville att Elsa skulle inte mista sin chans till ett perfekt liv på egen hand. Jag lyckades med henne, hon var ensambarn och tillbringade mycket tid hemma. Jag hjälpte henne och som ni kan läsa på hennes sida här på bloggen har hon lyckats bra. Dock hade Elsa det svårt i skolan, misstänker dyslexi på henne. Men vi har inte tagit upp det någonstans, för hon har kämpat sig igenom allt ändå. Hon fick kanske inte topp betyg men bra tycker jag.

Phillip var lika noga med skolan med hans enda barn Ariel. Hon var grym i skolan och ja som ni kan se lyckades hon också bra. Men det kanske inte är lika tydligt men hon har det riktigt bra ställt.

Så nu står jag här ganska gammal nu för att ha såpass unga barn. Tre tonårstjejer som är väldigt skoltrötta. Iallafall Anneliese har inget intresse för skolan eller Belle.

Det är Odette som sitter och kämpar för sitt eget bästa. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska låta det vara så? Anneliese har redan ansökt om egen lokal för affär och har stort intresse för modebranschen. Det är nästan helt klart att hon kommer in där utan skolan. Ska jag låta henne vara? Ska hon fortfarande skaffa sig riktigt bra betyg i skolan eller duger hennes halvkassa betyg som hon inte kämpat för alls?

Ska jag låta Belle testa sig fram och se hur det går när hon inte sköter skolan? Jag vet inte hur jag ska göra, skolan är trots allt väldigt viktig... Det är frågor som snurrar i mitt huvud, kanske i era också?

​MVH Aurora

Likes

Comments

För en gångs skull så bjöd jag hem några av systrarna hem till mig. Odette och Anneliese tog sig hit och vi satte oss ner för att se på film. Samt lite mat på det. Jätte mysigt verkligen. Det var länge sedan jag umgicks med dom.

Mys på högsta nivå.

Och ja nu visar jag bild på Odette med helt annat frisyr, men hon har klippt det lite.

​// Ariel

Likes

Comments

Ni måste bara få veta det senaste jag tagit reda på inför våren. Dock är det kanske mest här där jag bor? Men för er alla i Oasis Springs så kan jag lätt rekommendera detta då det alltid är varmt.

Det är alltså super trendigt att bära kläder som man skulle gjort på sommaren. För att vara tydlig är det modernt med stora hattar och färgglada kjolar. Så jag köpte mig en hatt och letade reda på mammas gamla kjol. Done, nu är jag jätte trendig. 😂👍

För er som har det lite kyligt kan man köra på fodrade leggings under kjolen och en hatt som ser mer ut som en vintermössa? Så blir man trendig och slipper frysa. Härligt! Glöm inte att lägga till ett par loafers så blir din outfit prima!

På med läppstift och LE 💄

​xoxo Anneliese

Likes

Comments

Hej på er! 👋

Jag har fått ganska många frågor på senaste tiden. Känner att jag kan ta och svara på dom. Så ni kommer få svar på allt ni undrar över.

Frågor och svar

Hur gammal är du och Johannes? Vi båda är ungdomar. Jag 20 och han 23.
Var och hur träffades ni? Vi träffades på en fest hos en gemensam kompis.
Eftersom han friade, när ska ni gifta er? Exakt datum kan jag inte säga, men inte långt kvar.
Bästa med Johannes? Han är så underbar att det inte går att sätta ord på det.
Hur reagerade Johannes när du bodde i ett slott?! Ni skulle sett hans min... 😂

Hur ska ni fira jul? Lite tidigt kanske att prata om, men antagligen han hos sina föräldrar och jag hos mina.
När ska ni skaffa barn? Vi har inte tänkt ha det på ett tag.
Har du anorexia? Du är sjukt smal och det är inte bra Elsa! Det kändes lite jobbigt att du frågade, nej jag har inte anorexia.. Du har tydligen inte följt min blogg ett tag för jag har alltid varit lika smal. Går varken upp eller ner.
Är ni träningsberoende? Nej vi är inte träningsberoende.
Du behöver inte träna, är du rädd för att bli tjock? Nej jag är inte rädd för att bli tjock, jag tränar för att ha bra kondition. Sen är det lite roligt också.

Hur många olika hårfärger har du haft? Mitt original, brunt, lila, blont. Tror det blir 4 olika då? Rätta mig om jag har fel.
Föredrar du kort eller långt år på dig själv? Du har ju haft båda under tiden du bloggat. Jag föredrog långt när jag var yngre. Men nu tror jag att jag trivs mest i lite kortare.

Vad skulle du döpa ditt barn till om du fick en flicka? Jag skulle döpt henne till Anna.
Om det blev en pojke? Skulle jag döpt honom till Flynn.

Hur är det att få en låtsassyster? Jag tyckte det var jätte roligt då jag varit ensambarn i hela mitt liv innan.

Var det chockande att få tre systrar till? Gud ja! Men det är så otroligt nu att dom finns, älskar dom!
Vem anser du som snyggast i familjen? Så kan man inte fråga, alla är snygga.Om du fick välja namn på trillingarna fick skulle du döpa dom till? Odette skulle hetat Caroline, Anneliese skulle hetat Lena och Belle skulle hetat Lisa. haha
Vad heter du i mellannamn? Jag heter Maria i mellannamn.

Vad tycker du Ariels barn ska heta av dom namnen hon skrev? Edwin tror jag.
Om du får välja helt själv då? Hon vill ha på E så kanske Elliot.


// Elsa​

Likes

Comments

Jag tänkte dela med mig av namn jag funderar på att han ska heta. Då pappan till honom inte vill höra av sig så känner jag att det är mer än rätt att jag bestämmer. Mer om det i något annat inlägg.

Jag älskar namnen Edwin, Edward och Eddie. Bara namn på E och dom liknar varandra jätte mycket, haha. Men jag kan inte bestämma mig för vilket, känns också svårt att välja när man inte vet hur han ser ut. Det dras väldigt mycket åt Edward just nu, jag tycker det är gulligt. Fast ändå lite tufft. Så det passar nästan vem som helst?

Jag behöver massor av idéer så hör av er! Det är snart dags att föda nämligen!!

​// Ariel

Likes

Comments

Gillar ni våran nya header vi har jobbat på ett tag? Jag älskar den, förutom att jag ser så gammal ut. Men jag ser ju ut så, vad ska man göra. Haha.

Idag är det första april och ni anar inte hur många bus jag fått idag. Dagen började med att jag vaknade av att hela min säng var BLÖT. Det var inte riktigt så roligt för jag var tvungen att hänga ut madrass och allt för torkning. Jobbig process... Sedan fick jag låtsas spindlar i min frukost och jag är livrädd för dom. Jag skrek så högt att jag väckte väl alla på hela gatan.

Nu sitter jag här på mitt kontor på jobbet på min vakt. Känner inte riktigt för att bli lurad på min arbetsplats.. Tänk vad ungarna håller på! Elsa var aldrig lika busig, det är jag glad över. Annars hade jag haft hela min livstid med massor av bus, gud.

Men alla barnen är glada idag och det är riktigt kul. Inte bara mina barn utan nästan allas. Härligt!

Här är två bilder från igår när Belle hjälpte till hemma, kanske var det som förlåt innan dom hade busat? Vem vet.

MVH Aurora

Likes

Comments

Allt illamående och allt konkade på magen.. Det är inte så härligt som det ser ut kan jag berätta för er.
Dom senaste veckorna när jag inte bloggat så har jag legat på min soffa och sett på tv. Endast för jag mår så illa hela tiden, ett tag trodde jag att jag blivit magsjuk. Men den som väntar på något gott väntar ju alltid för länge..

Jag har dekorerat barnrummet i mitt hus nu, det känns så mysigt att det inte är så lång tid kvar nu. Jag var även och kollade könet häromveckan.. Det är en pojke! 👶 Har funderat på namn ganska länge men nu när jag vet så har jag börjat fundera extra. Vet inte riktigt säkert än vad han ska heta, men vi får se. 

​// Ariel

Likes

Comments