De spela ingen roll vad jag än säger eller gör, ingenting kommer att bli bättre. Jag trodde inte att det skulle gå så här långt som det gjorde. Hur kunde allt bli så fel? Vad har vi gjort för fel? Är det vårt fel till varför det blev som de blev? Det är liksom ingen som fråga hur jag mår, hur jag känner mig eller någonting. Är jag så...osynlig för folk, att ni inte ens bry er? Jag har börjat göra saker som jag inte ha gjort tidigare och det är ingen som märker någonting heller :(

Ha en dålig/bra lördag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha, vad ska jag börja? All den personalen som vi ha, dem ska ha en omorganisation och de innebär att vi kommer förlora bra personal och få massa nya. Och om jag förlora h*n som är personal till, så kommer allt går åt helvete. Då kommer jag säga upp service bostad och lämna teamet helt och hållet! Och då kommer jag dra mig tillbaka till där jag va för några år sedan!

Likes

Comments

Idag ha det gått tre dagar sen jag gjorde hål i näsan. Det klia i näsan, pga att den läker :). Jag är jättenöjd med den ;)

Likes

Comments

Jaha, då va de nyår. Sista dagen på året 2014 :). Detta året ha gått för fort. Idag blir det bara att ta de lugnt och jag hoppas verkligen inte att katterna bli rädda för raketerna för ikväll. Imorgon, den 1/1-15 så bli min älskade systerdotter 12 år. Tiden går väldigt fort. Min lilla bebis blir snart två år, och jag önskade att jag kunde spola tillbaka tiden :(


Likes

Comments

Jag vill bara säga att jag fick världens bästa julklapp i tisdags av min lilla älskling. Jag blev så glad att tårarna började rinna. Jag vet verkligen inte vad jag skulle ha gjort utan dig? Du är det bästa som ha hänt mig och jag är så glad för att jag få va din mamma! Mamma älskar dig, Milton ❤️


Likes

Comments

Idag blir de en ridtur med Malin och Staren, Sofie och Xcider och självklart Natan oxå :). Det aka bli en härlig runda, så man får komma ut lite samt någonting annat och tänka på!

Likes

Comments

Nu blir några avsnitt av Sons of Anarchy. Börja från säsongs ett, så min söndag är fullbokad med serier :)


Likes

Comments

Idag soc jag till tjugo i ett och de va rätt skönt att få sovmorgon. Nu sitter jag med en kopp kaffe, för att vakna till. Så jag ska bara ta de lugnt resten av kvällen, med tända ljus och mysa ner mig i soffan med Tusse och Skrållan :)


Likes

Comments

Jag och älsklingen är hos Victoria och Ted och vi ska ha de trevligt ikväll. Vi ska spela sällskapsspel och dricka lite vin å bara ha de allmänt trevligt :). Så trevlig helg på er :)


Likes

Comments

Nu blir det att åka in till stan med Victoria och handla julklappar till min lilla älskling. Ska träffa honom på tisdag och då ska även moster Cissi och morfar Ingmar följa med :). Längtar massor :)

Likes

Comments