Veckans planer & folkrace

Måndag igen! Veckorna går verkligen så himla fort, känns som att sommaren snart bara kommer ha swishat förbi. Men, denna vecka har jag väldigt mycket ledig tid och lite smått och gott inplanerat.

Måndag 🌸

Ledig! Ska försöka städa och plocka så mycket jag orkar hemma, jag och sambon ska prova ett nytt gym här i stan och veckohandla.

Tisdag 🌸

Ska jobba några timmar, har lite möten och annat att ordna med på jobbet. Planerar att åka hem till familjen en sväng och träna.

​Onsdag 🌸​ 

 Jobb står på schemat, har en inplanerad tvättid samt ett träningspass även denna dag. 

​Torsdag 🌸

Sveriges nationaldag, vilket betyder Folkrace med lillebror dagen lång!

​Fredag 🌸​ 

Jobb, eftermiddagen kommer bestå av handling och av förberedning av sambons examensfest!

Lördag 🌸

Alla mina syskon kommer hem och vi ska fira Christofers examen! Första gången våra familjer träffas dessutom. Ska bli så roligt att äntligen få samla alla.

Söndag 🌸​ 

Ledig dag och har bara planerat in återhämtning! Kanske ett träningspass med, men annars bara återhämtning, för sen drar högförsäljningen igång på riktigt på jobbet och hela sommaren kommer gå i ett himla tempo! 

Det här med folkrace. Min lillebror har alltid älskat bilar, motorer och allt som hör det till. Vi brukar skoja om att han föddes i garaget, och nog var det nästan så. När jag var sjukskriven följde jag med och stöttade lillebror på varenda tävling och det har gjort att vi har ett sådant starkt band mellan oss. Han vet att jag alltid stöttar honom och han älskar att jag delar detta med honom.

Efter lite tjat har han nu även fått mig att börja köra. Och visst är det roligt att köra bil, speciellt fort. Men roligast är att ha någonting gemensamt med honom och att se hur glad han blir av att vi har detta gemensamt. Det skiljer åtta år mellan oss, men det märks inte. Han är så himla klok och vuxen min lillebror. Dessutom är han en jäkel på att köra bil. Numera är dessa folkracetävlingar något av det roligaste jag vet, att få spendera en hel dag på banan med honom.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Lördagen låter ju fantastisk <3
nouw.com/celinelundqvists