vår och längtan

Idag har våren varit på besök. Vi passade på att gå en långpromenad och fånga så många solstrålar som bara möjligt. Med solen kommer alltid en enorm längtan för mig. En längtan efter ett hus på landet, en trädgård att greja med, ett litet växthus och allt det där som kommer med hus. Jag drömmer om ett trähus, med gula dubbeldörrar och en punschveranda med de finaste spröjsade fönster. Jag drömmer om en stor och lummig trädgård, med äppelträd, stora rabatter, blommor och grönsaksland där jag kan odla precis det jag känner för.

Ett riktigt bullerbyn-liv längtar jag efter. Även om jag vill ha precis alla mina drömmar NU NU NU så känns det ändå så fint att kunna drömma och att ha allt det där framför sig. Men ibland blir längtan lite för stor.

Ni ser ju, vilka drömmar det finns! Och vad det kliar i mina fingrar efter ett projekt att få greppa tag i. Att ha flera rum att få inreda och göra mysiga. Skapa hemmet där vi ska bli gamla, där våra barn ska växa upp och där vi ska skapa de finaste minnena.

Gillar

Kommentarer