Trädgårdsdrömmar

Nu när solen, värmen och grönskan är på ingång blir min längtan efter en trädgård så ofantligt stor. Jag drömmer om ett hus på landet, lite utanför stan. Med en stor lummig trädgård, där lek, fikastunder, rabatter, växthus och trädgårdsodlingar ryms.

Jag drömmer om att kunna odla jordgubbar, potatis, rabarber och morötter i ett litet land inhängnat med sådana här "gärsgårdsstaket". Precis som min morfar gjort i alla år. Och med inspiration från Bullerbyn, vilket alltid har varit lite av ett drömliv för mig. Jag vill att våra framtida barn ska kunna springa in i trädgårdslandet och sno åt sig några jordgubbar samtidigt som de är ute och springer och leker med barfota fötter i det gröna gräset.

Jag vill ha en röd gammal traktor ståendes, som vi kan ta en varm sommardag för att åka ut och plocka blommor med. Eller kanske en höstdag ner till skogen för att plocka svamp.

Jag vill ha gott om plats för blomodling. Med bänkar där jag kan plantera, ett växthus där jag kan ha både blommor och grönsaker och där jag samtidigt kan sitta och bara andas. Kanske läsa en bok och dricka en kopp kaffe.

Ja, det finns många drömmar i mitt huvud. Främst tror jag drömmarna kommer från min egna uppväxt på landet samt från alla de gånger jag kollat på Bullerbyn som liten. En dröm vore att bo granne med min lillebror på landet, så att våra barn kan springa över till varandra och leka. Och att jag får ha min lillebror ett stenkast bort.

Det finns en dröm om odlingar, blommor och stora ytor. Samtidigt som jag drömmer om en stor lummig trädgård med många träd, fruktträd och en sån mysig stämning. Det finns få saker jag längtar efter så mycket som den dagen jag och min sambo ska köpa hus. Trädgårdspotentialen kommer vara det första jag tittar efter! Hur är det med er? Drömmer ni liksom jag om en stor trädgård eller vill ni bara helst slippa allt vad trädgårdsarbete heter?

Gillar

Kommentarer

Åh vilka mysiga bilder! man vill verkligen hålla på i trädgården nu när våren börja komma på riktigt!
maddisenj.se
mysigadrommar
mysigadrommar,
Ja men eller hur! Man blir ju sååå sugen! ♡
nouw.com/mysigadrommar
LinaAxNilsson
LinaAxNilsson,
Exakt så vill jag också ha!! 😍😍
nouw.com/linaaxnilsson
mysigadrommar
mysigadrommar,
Det är ju verkligen som en dröm! ♡
nouw.com/mysigadrommar
awesomecaroline
awesomecaroline,
Låter som en dröm!
nouw.com/awesomecaroline
mysigadrommar
mysigadrommar,
Eller hur?! ♡
nouw.com/mysigadrommar
Rosenholtz
Rosenholtz,
Låter precis som min dröm! 😍
nouw.com/rosenholtz
mysigadrommar
mysigadrommar,
Svårt att se hur det inte kan vara allas dröm! 🙈
nouw.com/mysigadrommar
sannareads
sannareads,
Men ååh, mys! 😍Hittade precis din blogg och den har ju sån mys-känska.
nouw.com/sannareads