Pärlhyacintskärlek

Tisdag. Enligt mig kanske veckans tråkigaste dag. En tisdag är för mig bara en dag. Det är långt till helg, inget spännande eller roligt med. Men, denna tisdag har jag ändå spenderat på ett sätt jag trivs med. Jobbade tidigt, hann träna innan jag åkte hem för att försöka komma ett steg närmare till framtiden. Min framtid. Försöker just nu komma på vad jag vill göra när jag blir "stor". Det är inte precis det lättaste, det är dessutom lite läskigt samtidigt som det är så spännande!

Har jag nämt att jag älskar blommor?! Här hemma är det en av mina viktigaste inredningsdetaljer. Hur drömmigt är det inte med den första pärlhyacint man köper på våren? Eller den första pelargon man får plantera? Som att man äntligen får en liten, liten bit av våren hemma. Jag älskar det i alla fall. Denna söta pärlhyacint köpte jag på Gotland. Så enkelt men fint i en lerkruka på vardagsrumsbordet.


Ska jag ge er ett enda tips i mars så är det verkligen att köpa en blomma som är vår för er. Gör så mycket för mitt humör i alla fall. Och våren känns verkligen mycket närmare!

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Så fin blomma! 😍 för mig är tisdag en av veckans bästa dagar, då jag alltid är ledig från jobbet på tisdagar!
nouw.com/amandalarssons
mysigadrommar
mysigadrommar,
Det lät ju inte helt fel! Kanske är så jag ska få dem roligare 🙈
nouw.com/mysigadrommar